Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DjTsabee
Mégegyszer kössz!!!

Met
dc++

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

DjTsabee
Hello!!!
Én még új vagyok, tegnap regisztráltam.
Légyszíves írjátok már le, hogy honnan lehet letölteni egy jó, magyar nyelvû,és elég új photoshop-ot!
KÖSSZ!

Crem
Rosszúl fogalamztam!😊

Szóval ÚJ pluginek PS9.0-hez.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

hetfield1887
miért a régiek nem jók alá ?

power mac g4 733 1Gb ram

Crem
Errõl jut eszembe!

Léteznek már PS9.0-hoz pluginek?

Nem is találkoztam ilyennek mostanság...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

hetfield1887
nos én megpróbáltam, vertigo 3d hot text van benne a letöltésben.
a telepítésnél kér quickdraw 3d-t. e nélkül nem indul el.

power mac g4 733 1Gb ram

alph4
Valamilyen bittorrentes kliensel 😉

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Crem
lol, és innen hogy lehet letölteni??

hali!

gondoltam letöltöm a photoshop cs2 HUN 30 NAPOS PRÓBAVERZIÓJÁT, de abban nincs angol nyelv!

Van olyan amiben mindkét nyelv benne van?
Ha igen tudnátok linket adni?

REAL MADRID

Amse
hivatalos oldalon azt írja, hogy 4-7 ig 😊

alph4
Szerintem azért nem találsz mert ez egy 1998-as Plugin 😄 Lehet nem is jó a CS-hez...

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

hetfield1887
ezt próbáld meg itt van vertigo

power mac g4 733 1Gb ram

Crem
<#alien2>

Crem
Valaki használta már a Vertigo nevû programot Photoshopban?

Mert én még demót se találok vele kapcsolatban!😞(

12346
most jutottam el odáig, hogy kipróbázzam. köszi még1x. végülis tényleg logikus lépés. majd belejövök😛

12346
naná, hogy egyértelmû. annak, aki ért is hozzá...😊
kösszentyû, megpróbázom.

(BUÉK mindenkibe^^)

artschi
áz! 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Crem
😊

6 éve regisztráltunk... De régen volt!😊 Anno 14.4 powa!😄

artschi
jah, régóta húzzuk itt az igát 😄

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

DayWalker
Crem és artschi platina csillagos 😊

artschi
BUÉK!

samuray

DayWalker
B.U.É.K. mindenkinek <#vigyor2>

BUÉK!!

REAL MADRID

gyíkarcú
B.Ú.É.K minden Photoshopos kollégának!!<#wave><#wave><#integet2><#integet2><#taps><#taps>

Go and visit www.hvtm.hu

VRSDM
tényleg elég csunyácska igy utolag, leginkább a szöveg, de hát ez van, majd max, csinálok, másmijet jobbat, ha kell, de azért másis csinálhatott volna...jobbat, na mind1, csak gondoltam megjegyzem

u dont have to listen anybody else but me

Crem
elég egyértelmû egyébként, de szerintem ott hibázol, hogy ha a három vonallal megvagy , akkor: Varázspálca(magic tool) kijelölöd (hasonló kijelölés) majd úgy csinálod meg a gradient (szinátmenet) -et...

Jah!

Az alap ne fehér háttér legyen, hanem szintelen.

12346
nah, gyüvök lámáskodni. (boldog új évet mellesleg😊 )
ezt az okítást szeretném összehozni, de gyík vagyok. autót, meg szélvédõ mögötti izéket már át tok festeni😄
na szal az a problémám, hogy ez itt szép és jó, hogy rajzolok 3 vonalat vagy ábrát teszek be és utána színezgetem... csak hát hogy? mit kéne csinálni ezek elõtt, hogy ne az egész képre tolja rá a gradientet, hanem csak a formára? vagy ha ábrát rakok be és átszínezném, ne az egész cumót színezze át, hanem csak az adott figurát, vagy a körvonalakon belüli területet.
tovább már nem is mentem ugye😊
elõre is kösszenet!

DayWalker
oks 😊

DayWalker: nem volt szandekos, elhiheted...<#vigyor1>
Crem: eszrevettem, de nem minden esetben veszik eszre masok is...

Crem
Ajánlom neked a banner bal alsó sarkát!😊 pár hónapja már ott van...

DayWalker
mér kell 2x? 😊

tudod szerkeszteni a hozzászólást 4 percig

hy all! ez meg egy regebbi kepem, de az egyik kedvencem... tudom, nem nagy szam, de en akkor is birom... <#vigyor2>
ha vki tanulni akar, vagy csak kifogyott az otletekbol, akkor ajanlom figyelmebe ezt az oldalt!!! nem csak photoshop tippek vannak ott! jo szorakozast!

hy all! ez meg egy regebbi kepem, de az egyik kedvencem... tudom, nem nagy szam, de en akkor is birom... <#vigyor2>
ha vki tanulni akar, vagy csak kifogyott az otletekbol, akkor ajanlom figyelmebe ezt az oldalt!!! nem csak photoshop tippek vannak ott!

Crem
Köszönöm!

Holnapig ha nincs több, kizárásos alapon ez lesz!😄DDD

THX

Danee
elég ocsmány (sry) nemmintha tudnék sokkal jobbat .)

VRSDM
látom senkisem csinált banner-t hát, én amatõr csináltam egyet, bármmifajta modosítást elvégezhettek, mert sztem kell is (: ... nos ittvan, ha nemjo akkor bocs de nekem igy reggel erre tellt...

u dont have to listen anybody else but me

Yossarian
dede, azt kérdezted, hogy õ a brfk? 😄DD

Nieleen

Danee
nem emlékszem h kérdeztem volna valamit... <#mf2>

Crem
Valaki nem akar összedobni egy "laza" Boldog új éves bannert?😊

739x70 a méret

kösz!!

artschi
Itt tedd fel a kérdésed, ez nem warez topik!

Danee
jajj ne nyavajogj már? mi vagy te BRFK?

nem warez topik! örülj ha nem kapsz érte büntit! sorry

... got nothin to share with you...

Guilty01
Kösz,már megtaláltam,de ez csak trial verzió,nem lehet szerezni valahonnan serial numbert?

You\'ll never walk alone!

alph4

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Guilty01
Hello!
A photoshopot le lehet tölteni valahonnan?

You\'ll never walk alone!

Szasztok. Egy hawerral online játék készítésébe fogtunk ehez keresek designer(eke)t. Gondoltam beírom ide is mert ugye képekkel foglalkozik ez a program. Szal ha vki úgygondoljahogy megnézné mirõl van szó az írjon privit, esetleg Msn-en keressen meg: [email protected]

... got nothin to share with you...

Met
jó, ezeket tudom, de jobban szeretem ha az ikonok is kintvannak

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ivjoe
New: Ctrl + N
Save: Ctrl + S
Save As: Shift + Ctrl +S

Na?