Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ch_Slater
én egy 8.5GB-sat ismerek...király

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

VRSDM
hello...
beszereztem egy ilyet " total traning collection : adobe photoshop cs 2 " (4giga), és csak tátom a számat... az emberünk olyan isten szinten tolja hogy szóhoz sem jutok, és rengeteget magyaráz, több óra film az egész egy programba foglalva... eszméletlen komoly, ugyhogy, most majd mégjobban fogom tolni 😄

u dont have to listen anybody else but me

Amse
Gif-eken ne akarjatok szerkeszteni semmit.
Rakjátok át új documentumba, vagy mentsétek el jpg-ben és majd a végleges változatot mentsétek el gif-ben, de szerkeszteni ne azt szerkesszétek!

Danee
én emg egy gif-et nem tudok Hue /Saturationnal atszinezni vmiert.

Amon Serrano
A cél az volt, hogy gif-eket fekete fehérré alakítsak! De nem csinálta meg!

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

Crazygirl
Koszonom szepen. Sikerult megcsinalni es erre is gondoltam.

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

Amse
elég sokféleképpen 😊
pl: image|adjustments|brightness/contrast

Crazygirl
MEgtudna nekem mondani valaki hogyan lehet normalisan sotetiteni egy fenykepet? mert en nem igazan talaltam meg a menu kozt:😊

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

Amse
elõször is megnyitod a gif-et amire ráakarod rakni a cuccot.
aztán window/animation ablakot bekapcsolod.
ott egy frame lesz.mindíg azt kell duplikálni és megcsinálni rajt aaz elõzõhöz képest a változást.

Köszi, megy. Inkább Gif-be mentem (kisebb méretû).

Még egy kérdés:
Háttér nélküli felületen; váltakozó, egymást követve továbbcsúszó emblémákat akarok kis helyen leközölni. Gondolom az Image Ready-vel kell. De hogyan?
Met
jelöld ki azt a részt amit törölni akarsz, Select / Inverse
ekkor azt a részt jelöli ki ami kell, ctrl+c, ctrl+n, enter, ctrl+v 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

reaper4
😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Amse
a gifet nem igazán lehet szerkeszteni.
mentsd el elõször jpg-be és azt próbáld szerkeszteni, de ha a layer palettán csak egy background layer van akkor kattints rá duplán(feljön egy ablak ahova nevet lehet beírni azt hagyd úgy és ok) és utána szerkeszd.ha homogén fehér felület van akkor a magic wand (varázsceruza) tool al is kijelölheted.
ha kész azt mentsd gif-be vagy png-be (utóbbit ajánlom)

Igen, kijelöltem a megnyitott GIF-ben egy részt lasszóval (gondolom azzal kell), es nem tudom onnét aztán sehogy sem törölni.
Dichter
Persze. Kijelölöd amit átlátszóvá akarsz tenni, és delete. De csak a gif, png ismer átlátszóságot, ezért abba is kell menteni.

Helo,
kérdés: Lehet Photoshop segítségével egy GIF-et vagy egy JPG-t átdolgozni úgy, hogy a kép fehér háttere eltûnjön és maradjon csak a "lényeg"?
Nekem a 7.0ás verzió van meg,angol nyelven.
van egy actions paletta, annak a jobb oldalán egy legördülõ menü. abból kiválasztod a new action pontot. rem. ennek a beállításai menni fognak. utána RECORD...és elkezded csinálni a feladatot, amit majd minden fájlon végre fogsz hajtani. majd szintén az actions paletta alján leállítod. olyan kis gombok vannak erre, mintha egy valódi felvételt állítanál le. piros a record stb. Ezután asszem fájl menüben/Automate/Batch..itt meg kell adni hogy honnan vegye a fájlokat és hová tegye. Override open...stb. legyen beixelve.
Amse

Amon Serrano
Hogy tudnám megcsinálni, hogy egyszerre több képen ugyanazokat a módosításokat elvégezzem? Nem akarom egyesével. Kontraszt, szinezés...ilyesmi dolgokat.

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

Dichter
wrong topic, de látom már sikerült megtalálni a megfelelõt.

Sziasztok!

Segítség kéne!

Acdsee 3.1-em van. Nem szeretném, ha a "Path box"-ban megjelenne, milyen ktárakban jártam. Ugyanez a problémám, mikor 1 képet átrakok más ktárba. Felajánlja az addig használt ktárakat. Bevallom, nem szeretném, ha más is tudná, miket nézegetek, ezért akarom eltûntetni a nyomokat...

Köszi a segítséget!
köszi.
mûködik!
Amse
edit/preset manager/ctrl+1/load és ott megadod neki az abr-t

samuray
hát ha emlékeim nem csalnak akkor valami olyat keress az efektekben hogy még vagy plussz filter! akkor megnyilik egy ablak abban browse és megadod az útvonalat!
ha nagy hülyeséget írtam bocs! én még a legelsõkkel shopoltam! ano domini !krisztus elõtt! szó emlékeim haloványak!

ne haragúdjatok, de nem értem hogyan kell egy letöltött brush-t (ABR file) importálni PS-ba (CS2).
Elvileg lennie kéne egy 'Brushes' mappának, de azt naggyon nem találom.<#nemtudom>

Help... :S<#shakehead>
Met
Alien Skin Xenofex 2 plugin Crumple filter

Dichter
Brushokat próbálj meg keresni, mondjuk itt

sziasztok!

papír-GYÛRÕDÉS ill. papír-TÉPÕDÉS effectet szeretnék. Tudna vki akár tutorialt, akár egy plug-int ajánlani?

köszi
samuray
IrfanView tudja!
én is használom csoportos konvertálás és spec beállítások menû benne!
még a fényt és a színt is egybe rakja ha akarod!

Törölt felhasználó
Köszi, kipróbálom <#worship>
artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Amse
meg a photoshop is...
készíteni kell egy action-t és file/automate-ben meg lehet csinálni.
valahol van egy tutorial rá.
ha megtalálom berakom.

Met
azthiszem az IrfanView vagy az ACDSee tud ilyen csoportos átalakítást

Törölt felhasználó
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem lehet-e kb.60-70db képet egy méretre vágni ill. mérete, felbontása is egyforma legyen? Természetesen nem egyenként hanem egyszerre amennyit lehet 10-20db-ot.
Hi

hogy csináltad? (én még nagyon kezdö vok)

\\__/) (O.o) ( } { )

CSOCSO
koszke
CSOCSO
igy van!!!
Ne szívd mellre. Heppi börzdéj akkor így utólag is. 😊
artschi
szerintem találta a képet és átmahinálta.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Met
ezt most nem értem 😊
születésnapod volt és kaptál egy Mohammed feliratú tortát?

Danee
ezt hogyan csináltad??

DEXTER92
Király!

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

CSOCSO
??? most gunyolodsz vagy mivan?? en nem azt mondtam hogy ezt nezzetek meg mekkora PS munka.. csak betettem... igazabol mert supra orult vagyok es a szulinapom volt
Hidd el mindenki átérzi milyen kemény meló lehetett ezt neked megcsinálni. 😊
CSOCSO
nem cloon toolal lett csinalva.. siman korbevagtam es beillesztettem melle... egyedul az arnyekkal kellett szarakodni mert a regi kilogott..
Chemo
Hi! A 3D Transform nem elég? Mit is akarsz ponotsan?

VRSDM
ööö amit meg nem tudok megcsinálni...
hogy lehet egy képet, ugy modosítani hogy torzítsa pl. egy körré? vagy bármilyen formává? nem a warp-ra gondolok, hanem ahogy a vektorgrafikus formákat lehet huzni, ugy nem lehet ps-be?

VRSDM
nagyon nem gáz, bár nemis nagy szám a clone-tool de, nem oltalak, kicsit homályos lett azon javiccs

Gladiator
😄DDD

CSOCSO
most csinaltam magamnak:

ebbol