Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
beszereztem egy ilyet " total traning collection : adobe photoshop cs 2 " (4giga), és csak tátom a számat... az emberünk olyan isten szinten tolja hogy szóhoz sem jutok, és rengeteget magyaráz, több óra film az egész egy programba foglalva... eszméletlen komoly, ugyhogy, most majd mégjobban fogom tolni 😄
u dont have to listen anybody else but me
Rakjátok át új documentumba, vagy mentsétek el jpg-ben és majd a végleges változatot mentsétek el gif-ben, de szerkeszteni ne azt szerkesszétek!
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
aztán window/animation ablakot bekapcsolod.
ott egy frame lesz.mindíg azt kell duplikálni és megcsinálni rajt aaz elõzõhöz képest a változást.
Még egy kérdés:
Háttér nélküli felületen; váltakozó, egymást követve továbbcsúszó emblémákat akarok kis helyen leközölni. Gondolom az Image Ready-vel kell. De hogyan?
ekkor azt a részt jelöli ki ami kell, ctrl+c, ctrl+n, enter, ctrl+v 😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
mentsd el elõször jpg-be és azt próbáld szerkeszteni, de ha a layer palettán csak egy background layer van akkor kattints rá duplán(feljön egy ablak ahova nevet lehet beírni azt hagyd úgy és ok) és utána szerkeszd.ha homogén fehér felület van akkor a magic wand (varázsceruza) tool al is kijelölheted.
ha kész azt mentsd gif-be vagy png-be (utóbbit ajánlom)
kérdés: Lehet Photoshop segítségével egy GIF-et vagy egy JPG-t átdolgozni úgy, hogy a kép fehér háttere eltûnjön és maradjon csak a "lényeg"?
Nekem a 7.0ás verzió van meg,angol nyelven.
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
Segítség kéne!
Acdsee 3.1-em van. Nem szeretném, ha a "Path box"-ban megjelenne, milyen ktárakban jártam. Ugyanez a problémám, mikor 1 képet átrakok más ktárba. Felajánlja az addig használt ktárakat. Bevallom, nem szeretném, ha más is tudná, miket nézegetek, ezért akarom eltûntetni a nyomokat...
Köszi a segítséget!
mûködik!
ha nagy hülyeséget írtam bocs! én még a legelsõkkel shopoltam! ano domini !krisztus elõtt! szó emlékeim haloványak!
Elvileg lennie kéne egy 'Brushes' mappának, de azt naggyon nem találom.<#nemtudom>#nemtudom>
Help... :S<#shakehead>#shakehead>
papír-GYÛRÕDÉS ill. papír-TÉPÕDÉS effectet szeretnék. Tudna vki akár tutorialt, akár egy plug-int ajánlani?
köszi
én is használom csoportos konvertálás és spec beállítások menû benne!
még a fényt és a színt is egybe rakja ha akarod!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
készíteni kell egy action-t és file/automate-ben meg lehet csinálni.
valahol van egy tutorial rá.
ha megtalálom berakom.
Az lenne a kérdésem lehet-e kb.60-70db képet egy méretre vágni ill. mérete, felbontása is egyforma legyen? Természetesen nem egyenként hanem egyszerre amennyit lehet 10-20db-ot.
hogy csináltad? (én még nagyon kezdö vok)
\\__/) (O.o) ( } { )
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
születésnapod volt és kaptál egy Mohammed feliratú tortát?
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
hogy lehet egy képet, ugy modosítani hogy torzítsa pl. egy körré? vagy bármilyen formává? nem a warp-ra gondolok, hanem ahogy a vektorgrafikus formákat lehet huzni, ugy nem lehet ps-be?