Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de pár órája folyton akkor mikor lasso toolal kijelöltem meg mikor smudge toolt használtam
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ti melyik procit vennétek Photoshop és egyéb (egyszerûbb) grafikai munkákhoz?
(semmi játék, fõleg html szerkesztés, PS, net, esetleg Sony Vegas videoszerk.)
- Intel® Pentium® D805 duál magos 2x 2.66GHz, 2x 1MB cache, 533MHz FSB
- Intel® Pentium®4 630 3.0GHz 800MHz FSB 2MB cache HT CPU
(nemtom, a PS CS2 használja-e a két magot?)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ezt kéne értelmezni/forditani
Elõre köszönöm!
hardver, szoftver, window
REAL MADRID
- Caps lock, sry, utánna vettem észre. :CCC
#5279 ???
Az action palettán nem fogsz találni rollowert, az ott egy külön paletta. :o Asszem a web content palettán lehet létrehozni rollovert.
Olyat akarok csinálni, hogy betûket akarok egyenként kinyomtatni, de egy betûnek legalább 2db A4es lap méretûnek kell lenni.
Hogy tudom azt megcsinálni, hogy az elsõ laprló kilógó részt rányomtassam a következõ lapra?
elõre is köszi!
Linkejétek be a Photshop-al készítet munkákat! Bármilyen típusú képek jöhetnek 😊
De azért van az a k*baszott keresõ hogy használd b*zdmeg!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
kéne tenni ellene valamit nem?
u dont have to listen anybody else but me

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
1. fajta : select-color range, aztán imgae-adjustment-hue/saturation-colorize bepipáls és hizáglja a csuszkát... ( ha itt tul éles a szinek határa akkor miután már kijelölte õket, a select-feather-ben adj neki egy értkéket és elmossa
2. fajta : (kevésbé modosítható, de szebb) iamge-adjustment-selective color
zsolesz ide egyáltalán nem kéne képeket rakni, hacsak nem kérdéseddel kapcsolatos, másrészt másoknak:
sok uj van mind itt mind a ps munkák topic-ba és ez nem vált semelyik részleg elõnyére sem, maradt a másik ut...
szivesen hogy szépen fejeztem ki magam.
u dont have to listen anybody else but me
Figyelj arra h ne legyen be X-lve az h szomszédos
Zoomolj rá a képre és kattints pont arra a pixelre ahol az a szin található
Igy elvileg az egész képen kijelöli azt a szint
ArtlessDesign!!!
Töltsük le az internetet!
Ebben a képben nem sok kreativitás van...
ArtlessDesign!!!