62
Szal...
  • galocza
    eredetileg light fantastic asszem...

egyébként nekem a kedvencem a dw2 elején a halálos intro:

thats death
    theres no need to take a breath
    just lie around all day
    without a single bill to pay
    hurray

most épp a feet of clayt nyúzom (harmadszorra). ez a fickó egyre jobb és jobb lesz. remélem tovább húzza mint szegény douglas adams... 8(
    ja és a fordításokkal nem nagyon haladnak az elvtársak.
  • Sephi
    Nekem csak az elso ket konyv van meg espedig "A Magia Szine" es "A Feny Fantasztikus" :)

Egyebkent akar hiszed akar nem most jaccotam a jatekkal es ment zene meg minden csodalatosan... en nem tudom mit alitottam at de nekem ez igy jo hihe :)
  • Lacee
    ááá, egyik kedvenc játékom volt anno :)

A könyvek meg most is zseniálisak...
  • Axon
    Köszi az infot.
    Egyébként ebben a pillanatban tíltottak ki a szerverről 3 órára.
    Két szálon próbáltam tölteni és ezt - ezekszerint - nagyon nem szeretik. Válaszodban meg is indokoltad miért.
    A sört pedig rendezzük amint Debrecenben jársz
  • galocza
    mint ahogy írják, az hogy spórolnak a sávszélességgel, és így próbálják akadályozni a linklopást. bevétel kicsi, retrózók tábora 1re nagyobb.
    ha nagyon zavar, egy nagyösszegű adomány segíthet a dolgon - de csak miután megkaptam a sörömet! 8)

may you live in interesting times! 8)
  • Axon
    Köszi! :)))
    A megoldást is na meg az őszinteséget ;)
    Sosem jöttem volna rá, hogy a banneren szereplő halvány, apró számokat kell bepötyögni. Na de jövök annak egy sörrel, aki elárulja, hogy ennek mi értelme van?

Ja!
    Természetesen leregisztráltattam magam és már használhatom a fórumukat! :)

További jó vadászatot a Discworld részeihez!
  • Sephi
    Bena fasz vagyol :))

Nem kell regizni. siman be kell irni a bannerol a ot kis betut (pontosan) majd renyomod hogy GO :)
  • Axon
    Ha jól emlékszem a floppy-s verzió cirka 15-20 mega.
    A címet amit adtál éppen böngészem. A játékot megtaláltam, de nem sikerül letöltenem. Regisztáltatni kell magam, vagy csak béna balf@sz vagyok?
    Ne kímélj mond a szemembe!
  • Sephi
    Floppy-s verzio? Jezum :) Ha nekem a jatek igy 420 megat foglal...

Idegesit mert ha a gep midi hangszorojat hasznalom emgy a zene de az annyira idegesito :) Egyebkent Rincewind hangja Eric Idle -e a Monty Pytonos gyereke :)

A jatekot Discworld itt talalod meg es a a fix hozza meg DecoderFix meg itt :)

Ez be van csomgaolva a jatek 100 megaban de fullos :)
  • Axon
    Nekem is az 1. rész van meg azt el tudtam volna küldeni, de látom már megvan.
    A recsegés miatt ne az XP-t szidd (az XP-t szidhatod csak úgy önmagáért is vagy a billi gyerek miatt ).
    Én anno még DOS alatt játszottam vele és ott is recsegett a hang és sajnos már akkor sem volt zene.
    Ha esetleg megtalálod a részeit a neten szólj mert engem is érdekelne .
    Egyébként az 1. részt honnan töltötted le, nekem a floppy-s verzió van meg, lehet hogy a cd-s egyébb extrákat is tartalmaz.
  • Sephi
    Jaja mar meg is van a Discworld elso resze letoltottem a netrol. Csakaz a baj hogy a hang remesen horcseg es nincs zene. Pedig a jatek full de aszem nem birja az Xp-et es a Creavtiv hangkartyat :(
  • insp
    Discworld 1 jó nehéz játék volt, de eszméletlenül humoros!
  • Vajákos Mimóza
    Ahoj!

Discworld: 1 CD
    Discworld II. 2 CD
    Discworld Noir: 3 CD

Persze vannak rövidebbek is, hisz' sok régi játékból létezik floppy-s verzió, többnyire ezeket lehet megtalálni a neten.

Én inkább a CD-s verziókat kultiválom.
  • Sephi
    Kohi megnezem :)
  • Bandew
    Asszem van ilyen hogy www.oldgames.com
    Ott nézd meg.
  • Bandew
    Hülye vagyok Cat már leírta a nevét. Egész jó, csak egy r-t tévedtem. :)
  • Bandew
    Alap kalandjátékok Terry Pratchet (asszem így írják) regénye alapján.
  • Cat #4
    gondolom terry pratchett regényein alapul

http://www.gamershell.com/hellzone_Adventure_Discworld_2.shtml
  • Sephi
    Az elsoresze 1994 ben jott ki mig a masodik 1996-ban szal nagyon regi :) De Adventure jatek :)
  • zaki
    ez meg miféle játék lesz?
  • Sephi
    Igen tudom rohadt regi gama es semmi ertelme topikot nyitni de megis megteszem.

A lenyeg hogy en most kezdtem el olvasni a konyveket es nagyon megtetszett es kene az elso es masodik resze. Tudgya valaki esetleg honnan tudnam megszervalni?

Nagyon megkoszonnem :)