62
Szal...
-
galocza #22 eredetileg light fantastic asszem...
egyébként nekem a kedvencem a dw2 elején a halálos intro:
thats death
theres no need to take a breath
just lie around all day
without a single bill to pay
hurray
most épp a feet of clayt nyúzom (harmadszorra). ez a fickó egyre jobb és jobb lesz. remélem tovább húzza mint szegény douglas adams... 8(
ja és a fordításokkal nem nagyon haladnak az elvtársak. -
#20 Nekem csak az elso ket konyv van meg espedig "A Magia Szine" es "A Feny Fantasztikus" :)
Egyebkent akar hiszed akar nem most jaccotam a jatekkal es ment zene meg minden csodalatosan... en nem tudom mit alitottam at de nekem ez igy jo hihe :) -
#19 ááá, egyik kedvenc játékom volt anno :)
A könyvek meg most is zseniálisak... -
#18 Köszi az infot.
Egyébként ebben a pillanatban tíltottak ki a szerverről 3 órára.
Két szálon próbáltam tölteni és ezt - ezekszerint - nagyon nem szeretik. Válaszodban meg is indokoltad miért.
A sört pedig rendezzük amint Debrecenben jársz -
galocza #17 mint ahogy írják, az hogy spórolnak a sávszélességgel, és így próbálják akadályozni a linklopást. bevétel kicsi, retrózók tábora 1re nagyobb.
ha nagyon zavar, egy nagyösszegű adomány segíthet a dolgon - de csak miután megkaptam a sörömet! 8)
may you live in interesting times! 8) -
#16 Köszi! :)))
A megoldást is na meg az őszinteséget ;)
Sosem jöttem volna rá, hogy a banneren szereplő halvány, apró számokat kell bepötyögni. Na de jövök annak egy sörrel, aki elárulja, hogy ennek mi értelme van?
Ja!
Természetesen leregisztráltattam magam és már használhatom a fórumukat! :)
További jó vadászatot a Discworld részeihez! -
#15 Bena fasz vagyol :))
Nem kell regizni. siman be kell irni a bannerol a ot kis betut (pontosan) majd renyomod hogy GO :) -
#14 Ha jól emlékszem a floppy-s verzió cirka 15-20 mega.
A címet amit adtál éppen böngészem. A játékot megtaláltam, de nem sikerül letöltenem. Regisztáltatni kell magam, vagy csak béna balf@sz vagyok?
Ne kímélj mond a szemembe! -
#13 Floppy-s verzio? Jezum :) Ha nekem a jatek igy 420 megat foglal...
Idegesit mert ha a gep midi hangszorojat hasznalom emgy a zene de az annyira idegesito :) Egyebkent Rincewind hangja Eric Idle -e a Monty Pytonos gyereke :)
A jatekot Discworld itt talalod meg es a a fix hozza meg DecoderFix meg itt :)
Ez be van csomgaolva a jatek 100 megaban de fullos :) -
#12 Nekem is az 1. rész van meg azt el tudtam volna küldeni, de látom már megvan.
A recsegés miatt ne az XP-t szidd (az XP-t szidhatod csak úgy önmagáért is vagy a billi gyerek miatt ).
Én anno még DOS alatt játszottam vele és ott is recsegett a hang és sajnos már akkor sem volt zene.
Ha esetleg megtalálod a részeit a neten szólj mert engem is érdekelne .
Egyébként az 1. részt honnan töltötted le, nekem a floppy-s verzió van meg, lehet hogy a cd-s egyébb extrákat is tartalmaz. -
#11 Jaja mar meg is van a Discworld elso resze letoltottem a netrol. Csakaz a baj hogy a hang remesen horcseg es nincs zene. Pedig a jatek full de aszem nem birja az Xp-et es a Creavtiv hangkartyat :( -
#10 Discworld 1 jó nehéz játék volt, de eszméletlenül humoros! -
Vajákos Mimóza #9 Ahoj!
Discworld: 1 CD
Discworld II. 2 CD
Discworld Noir: 3 CD
Persze vannak rövidebbek is, hisz' sok régi játékból létezik floppy-s verzió, többnyire ezeket lehet megtalálni a neten.
Én inkább a CD-s verziókat kultiválom. -
#8 Kohi megnezem :) -
#7 Asszem van ilyen hogy www.oldgames.com
Ott nézd meg. -
#6 Hülye vagyok Cat már leírta a nevét. Egész jó, csak egy r-t tévedtem. :) -
#5 Alap kalandjátékok Terry Pratchet (asszem így írják) regénye alapján. -
Cat #4 gondolom terry pratchett regényein alapul
http://www.gamershell.com/hellzone_Adventure_Discworld_2.shtml -
#3 Az elsoresze 1994 ben jott ki mig a masodik 1996-ban szal nagyon regi :) De Adventure jatek :) -
#2 ez meg miféle játék lesz? -
#1 Igen tudom rohadt regi gama es semmi ertelme topikot nyitni de megis megteszem.
A lenyeg hogy en most kezdtem el olvasni a konyveket es nagyon megtetszett es kene az elso es masodik resze. Tudgya valaki esetleg honnan tudnam megszervalni?
Nagyon megkoszonnem :)