Discworld

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BBird
http://abandonware.the-frenchkiss.biz
1: regisztrál (free)
2: ISO full megkeres
3: rájön, hogy kell tölteni és tölt
4: telepít és élvez.
:-)
Lacc
Keresem a Discworld Noir-t de nem lelem sehol :(
Sephi
Ejjenek a DW fanok! :D

En szombaton szereztem meg az osszes magyaroszagon kiadott konyvet :F

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

BBird
Pedig az is egy kötelezõ darab.
Elsõ rész, letölthetõ innen.
Ezen az oldalon fenn van amúgy a másik két rész is.
Ha véletlen arra szánnád magad, hogy letöltöd az elsõ részt a fenti linkrõl, olvasd majd el a readme-t, mert gondolom nem win95-t használsz. :-)
Flórika
Igen, amúgy Discworld 2 is hatalmas játék, de az elsõvel sajnos nem játszottam... ://

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Flórika
ÁÁÁÁÁÁÁÁ... én is beírtam gugliba, hogy "Flórika", és egybõl ki is dobta a blogomat!!! :DDDD LOÁL :D

Flórika
Jézus... megtaláltad a blogomat is? :DDDDDD

BBird
Hogy a témánál maradjunk, jó a discworld, bár én csak az elsõ két részt játszottam, még a '90-es évek közepén.

(amúgy offolva megjegyzem, mivel így is sokat offoltunk: google sok mindenre képes, azt is elárulta, hogy milyen minta van a pizsamádon. :-D)
Flórika
Gyanús vagy Te nekem!!! :DDD
Te engem ismersz valahonnan... :D NLC fórum? :PPP

BBird
(Egyébként sikerült már lovardát és úszodát találni, na és fülbelövõt?) :-)))
Flórika
Semmi gond!!! Akkor majd ebay-ezek... <#vigyor2>

Flórika
Értem... <#smile>

Valamelyik lehetõség a sok közül, csak beválik. <#vigyor3>

BBird
Most olvastam a többi hozzászólását... sajnos elkelt 04-09-22-én. Sajnálom!
Flórika
Húúú, ezt is nagyon köszi!!! <#worship>
Remélem még nem adta el! <#bee1>

BBird
Amiket most ajánlottam, egyiket sem én szerkesztettem. Csak unatkoztam, s gondoltam segítek keresni. Ha már 2éve (kb.) keresed. :-)
Flórika
Dede, nagyon szeretem a könyveit *, már meg is néztem a linket. <#smile>

Te szerkeszted ezt az oldalt? (mármint nem EZT, SG-t, hanem AZT... <#idiota> <#vigyor3>)

* Igaz, nem olvastam mindet... <#whatever>

BBird
Még egy linket mutatnék, itt egy illetõ eladja eredeti játékait, s köztük ott van a Discworld Noir is, 1500Ft-ért. Ha szerencséd van, még nem adta el ezt a gyöngyszemet. :-)
LINK
BBird
Én a Blade Runnert halasztottam el mindig... :-(
BBird
Terry Pratchett könyv nem érdekel? ;-)
Letölthetõ könyvek, köztük Terry pár könyve. :-)
Flórika
Igen, amikor még nálunk is lehetett kapni, pont nem volt manim, így elmulasztottam megvenni... <#szomoru1>

Utólag persze nagyon bántam. <#rolleyes>

Flórika
E-bayt megnéztem, köszönöm! <#worship>

Szerintem az lesz a nyerõ... <#vigyor3> <#eljen>

BBird
Látom már több, mint 2 éve hajkurászod. :-))
BBird
Ha szerencséd van, akkor olyan újsághoz volt teljes játék, akik tartanak még régebbi számokat. Legalábbis én nagyon-nagyon régen tudtam régi számokat is venni, csak az elérhetõség kellett. Ha kevésbé vagy szerencsés, akkor az újság honlapján levõ fórumban érdemes megkérdezni valakitõl, hogy nem óhajtja-e eladni. :-)
Vagy itt van még az ebay, megnézted? Ott figyel a PC CD-Rom verzió. :-)
Flórika
De, persze, hogy megfelel... <#vigyor3>

Node hogy tudnám én azt utólag megszerezni? <#lookaround>

1-2 éve... nos... az 1-2 éve volt. <#idiota> (Mit nem mondok, ugye??? :D)

BBird
BBird
Volt 1-2 éve teljes játék az egyik játékmagazinban, tudtommal. :-) Az nem felel meg? ;-))
Flórika
Ennél egy fokkal konkrétabb segítségre számítottam... <#vigyor3>

Hidd el, már eléggé utánajártam a dolognak, és sajnos nagyon ritka játék. Még külhonban is csak a második kiadást láttam... (Amazon)

(Nekem amúgy az elsõ, szép papírdobozos kiadás kellene! :))

USA-ban azt hiszem ki sem adták... <#szomoru1>

DE arra gondoltam, hátha itt, az SG-n lesz valaki, aki esetleg eladná nekem a sajátját...

...a remény hal meg utoljára. <#vigyor2>

BBird
Online játékbolt? Ha magyarországon nem is, biztos lehet rendelni külföldrõl, a megfelelõ helyen, a megfelelõ kártyával. :-)
Flórika
Vajon a Discworld Noir-t honnan tudnám EREDETIBEN megszerezni (PC-re)?

"Biztonsági másolatban" már megvan... <#vigyor5>

Sephi
Nos a haver megszerezte nekem az erdetit de valami borzalom volt elinditani XP-en... valami masfel orat szenvedtem vele de vegul elindult :DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Hmm te jaccotad Xp alatt a DW2-est? Mert en feltelepitettem de kivag lezserul a desktopra :(

Sephi
Hagyad man megvan havernak es az atpaszoja nekem :D

Sephi
En is onnan akarom csak nem megyen meg az oldal.

Azert akarom letolteni mert most olvasom a konyveket es mar egyszer vegig toltam de az regen volt es nem is tudam mit jaccok:DDD

Most olvasom a Mozgo Kepeket ami Holivud-rol szol es tisztan emlekszem hogy a Discwolrd 2 ben ott volt Holivud :DDD

Rip
Jááj, ez a Rip verzió!

Bocs! A teljes is fent van valahol, azt is torrenttel szedtem le, de most nem megy a suprnova, úgyhogy nem tudom megnézni, pontosan honnan.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Hali!

Innen lekaphatod (Torrentes, de nekem lejött).

DiscWorld 2

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Sephi
Megvan valakinek vagy esetleg tudgya honnan tudnam letolteni a Disworld 2 c. jatekot? A 2Cd-eset? :D

Sephi
Kurva nehez. En most tolom es eddig keves logikus dolog volt. Igaz bar mind logikus (na persze ) de akkoris nehez :) Fene megtudta hogy sarkany leheletett ugy szerzunk be hogy felmaszunk a varos legmagasabb tornyara majd amiutan tukorrel szembe vilagityuk a sarkanyt az oda jon es elkezdni nezni hogy milyen szep :)))

Ez egy iszonyat jo jatek emlexem mennyit rohogtem anno.Nosztalgiabol vegigtolom meg1szer,habar emlexem eleg nehez volt.

nemtom, nekem az elejérõl csak a sourcery van meg angolul, de feltett szándékom teljessé tenni a gyûjteményt. sajnos a fõ beszerzési pont nagyon ellustult tp-ügyben (west end). thief of time maradt ki eddig, és nincs nekik + a készlet is stagnál 8(((

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Sephi
Az eredeti cimek elso harom reszhez

The Colour Of Magic
The Light Fantastic
Equal Rites

A Feet Of Clay a 18-adik a sorban :)

Szal :)

eredetileg light fantastic asszem...

egyébként nekem a kedvencem a dw2 elején a halálos intro:

thats death
theres no need to take a breath
just lie around all day
without a single bill to pay
hurray

most épp a feet of clayt nyúzom (harmadszorra). ez a fickó egyre jobb és jobb lesz. remélem tovább húzza mint szegény douglas adams... 8(
ja és a fordításokkal nem nagyon haladnak az elvtársak.

Sephi
Nekem csak az elso ket konyv van meg espedig "A Magia Szine" es "A Feny Fantasztikus" :)

Egyebkent akar hiszed akar nem most jaccotam a jatekkal es ment zene meg minden csodalatosan... en nem tudom mit alitottam at de nekem ez igy jo hihe :)

Lacee
ááá, egyik kedvenc játékom volt anno :)

A könyvek meg most is zseniálisak...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Axon
Köszi az infot.
Egyébként ebben a pillanatban tíltottak ki a szerverrõl 3 órára.
Két szálon próbáltam tölteni és ezt - ezekszerint - nagyon nem szeretik. Válaszodban meg is indokoltad miért.
A sört pedig rendezzük amint Debrecenben jársz

mint ahogy írják, az hogy spórolnak a sávszélességgel, és így próbálják akadályozni a linklopást. bevétel kicsi, retrózók tábora 1re nagyobb.
ha nagyon zavar, egy nagyösszegû adomány segíthet a dolgon - de csak miután megkaptam a sörömet! 8)

may you live in interesting times! 8)

Axon
Köszi! :)))
A megoldást is na meg az õszinteséget ;)
Sosem jöttem volna rá, hogy a banneren szereplõ halvány, apró számokat kell bepötyögni. Na de jövök annak egy sörrel, aki elárulja, hogy ennek mi értelme van?

Ja!
Természetesen leregisztráltattam magam és már használhatom a fórumukat! :)

További jó vadászatot a Discworld részeihez!

Sephi
Bena fasz vagyol :))

Nem kell regizni. siman be kell irni a bannerol a ot kis betut (pontosan) majd renyomod hogy GO :)

Axon
Ha jól emlékszem a floppy-s verzió cirka 15-20 mega.
A címet amit adtál éppen böngészem. A játékot megtaláltam, de nem sikerül letöltenem. Regisztáltatni kell magam, vagy csak béna balf@sz vagyok?
Ne kímélj mond a szemembe!

Sephi
Floppy-s verzio? Jezum :) Ha nekem a jatek igy 420 megat foglal...

Idegesit mert ha a gep midi hangszorojat hasznalom emgy a zene de az annyira idegesito :) Egyebkent Rincewind hangja Eric Idle -e a Monty Pytonos gyereke :)

A jatekot Discworld itt talalod meg es a a fix hozza meg DecoderFix meg itt :)

Ez be van csomgaolva a jatek 100 megaban de fullos :)

Axon
Nekem is az 1. rész van meg azt el tudtam volna küldeni, de látom már megvan.
A recsegés miatt ne az XP-t szidd (az XP-t szidhatod csak úgy önmagáért is vagy a billi gyerek miatt ).
Én anno még DOS alatt játszottam vele és ott is recsegett a hang és sajnos már akkor sem volt zene.
Ha esetleg megtalálod a részeit a neten szólj mert engem is érdekelne .
Egyébként az 1. részt honnan töltötted le, nekem a floppy-s verzió van meg, lehet hogy a cd-s egyébb extrákat is tartalmaz.

Oldal 1 / 2Következő →