Discworld
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1: regisztrál (free)
2: ISO full megkeres
3: rájön, hogy kell tölteni és tölt
4: telepít és élvez.
:-)
En szombaton szereztem meg az osszes magyaroszagon kiadott konyvet :F
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Elsõ rész, letölthetõ innen.
Ezen az oldalon fenn van amúgy a másik két rész is.
Ha véletlen arra szánnád magad, hogy letöltöd az elsõ részt a fenti linkrõl, olvasd majd el a readme-t, mert gondolom nem win95-t használsz. :-)
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
(amúgy offolva megjegyzem, mivel így is sokat offoltunk: google sok mindenre képes, azt is elárulta, hogy milyen minta van a pizsamádon. :-D)
Te engem ismersz valahonnan... :D NLC fórum? :PPP
Valamelyik lehetõség a sok közül, csak beválik. <#vigyor3>#vigyor3>
Remélem még nem adta el! <#bee1>#bee1>
Te szerkeszted ezt az oldalt? (mármint nem EZT, SG-t, hanem AZT... <#idiota>#idiota> <#vigyor3>#vigyor3>)
* Igaz, nem olvastam mindet... <#whatever>#whatever>
LINK
Utólag persze nagyon bántam. <#rolleyes>#rolleyes>
Szerintem az lesz a nyerõ... <#vigyor3>#vigyor3> <#eljen>#eljen>
Vagy itt van még az ebay, megnézted? Ott figyel a PC CD-Rom verzió. :-)
Node hogy tudnám én azt utólag megszerezni? <#lookaround>#lookaround>
1-2 éve... nos... az 1-2 éve volt. <#idiota>#idiota> (Mit nem mondok, ugye??? :D)
Hidd el, már eléggé utánajártam a dolognak, és sajnos nagyon ritka játék. Még külhonban is csak a második kiadást láttam... (Amazon)
(Nekem amúgy az elsõ, szép papírdobozos kiadás kellene! :))
USA-ban azt hiszem ki sem adták... <#szomoru1>#szomoru1>
DE arra gondoltam, hátha itt, az SG-n lesz valaki, aki esetleg eladná nekem a sajátját...
...a remény hal meg utoljára. <#vigyor2>#vigyor2>
"Biztonsági másolatban" már megvan... <#vigyor5>#vigyor5>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Azert akarom letolteni mert most olvasom a konyveket es mar egyszer vegig toltam de az regen volt es nem is tudam mit jaccok:DDD
Most olvasom a Mozgo Kepeket ami Holivud-rol szol es tisztan emlekszem hogy a Discwolrd 2 ben ott volt Holivud :DDD
Bocs! A teljes is fent van valahol, azt is torrenttel szedtem le, de most nem megy a suprnova, úgyhogy nem tudom megnézni, pontosan honnan.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
) de akkoris nehez :) Fene megtudta hogy sarkany leheletett ugy szerzunk be hogy felmaszunk a varos legmagasabb tornyara majd amiutan tukorrel szembe vilagityuk a sarkanyt az oda jon es elkezdni nezni hogy milyen szep :)))C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
The Colour Of Magic
The Light Fantastic
Equal Rites
A Feet Of Clay a 18-adik a sorban :)
Szal :)
egyébként nekem a kedvencem a dw2 elején a halálos intro:
thats death
theres no need to take a breath
just lie around all day
without a single bill to pay
hurray
most épp a feet of clayt nyúzom (harmadszorra). ez a fickó egyre jobb és jobb lesz. remélem tovább húzza mint szegény douglas adams... 8(
ja és a fordításokkal nem nagyon haladnak az elvtársak.
Egyebkent akar hiszed akar nem most jaccotam a jatekkal es ment zene meg minden csodalatosan... en nem tudom mit alitottam at de nekem ez igy jo hihe :)
A könyvek meg most is zseniálisak...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Egyébként ebben a pillanatban tíltottak ki a szerverrõl 3 órára.
Két szálon próbáltam tölteni és ezt - ezekszerint - nagyon nem szeretik. Válaszodban meg is indokoltad miért.
A sört pedig rendezzük amint Debrecenben jársz

ha nagyon zavar, egy nagyösszegû adomány segíthet a dolgon - de csak miután megkaptam a sörömet! 8)
may you live in interesting times! 8)
A megoldást is na meg az õszinteséget ;)
Sosem jöttem volna rá, hogy a banneren szereplõ halvány, apró számokat kell bepötyögni. Na de jövök annak egy sörrel, aki elárulja, hogy ennek mi értelme van?
Ja!
Természetesen leregisztráltattam magam és már használhatom a fórumukat! :)
További jó vadászatot a Discworld részeihez!
Nem kell regizni. siman be kell irni a bannerol a ot kis betut (pontosan) majd renyomod hogy GO :)
A címet amit adtál éppen böngészem. A játékot megtaláltam, de nem sikerül letöltenem. Regisztáltatni kell magam, vagy csak béna balf@sz vagyok?
Ne kímélj mond a szemembe!

Idegesit mert ha a gep midi hangszorojat hasznalom emgy a zene de az annyira idegesito :) Egyebkent Rincewind hangja Eric Idle -e a Monty Pytonos gyereke :)
A jatekot Discworld itt talalod meg es a a fix hozza meg DecoderFix meg itt :)
Ez be van csomgaolva a jatek 100 megaban de fullos :)
A recsegés miatt ne az XP-t szidd (az XP-t szidhatod csak úgy önmagáért is vagy a billi gyerek miatt
).
Én anno még DOS alatt játszottam vele és ott is recsegett a hang és sajnos már akkor sem volt zene.
Ha esetleg megtalálod a részeit a neten szólj mert engem is érdekelne
.
Egyébként az 1. részt honnan töltötted le, nekem a floppy-s verzió van meg, lehet hogy a cd-s egyébb extrákat is tartalmaz.