62
Szal...
-
#62 http://abandonware.the-frenchkiss.biz
1: regisztrál (free)
2: ISO full megkeres
3: rájön, hogy kell tölteni és tölt
4: telepít és élvez.
:-) -
#61 Keresem a Discworld Noir-t de nem lelem sehol :( -
#60 Ejjenek a DW fanok! :D
En szombaton szereztem meg az osszes magyaroszagon kiadott konyvet :F -
#59 Pedig az is egy kötelező darab.
Első rész, letölthető innen.
Ezen az oldalon fenn van amúgy a másik két rész is.
Ha véletlen arra szánnád magad, hogy letöltöd az első részt a fenti linkről, olvasd majd el a readme-t, mert gondolom nem win95-t használsz. :-) -
#58 Igen, amúgy Discworld 2 is hatalmas játék, de az elsővel sajnos nem játszottam... :// -
#57 ÁÁÁÁÁÁÁÁ... én is beírtam gugliba, hogy "Flórika", és egyből ki is dobta a blogomat!!! :DDDD LOÁL :D -
#56 Jézus... megtaláltad a blogomat is? :DDDDDD -
#55 Hogy a témánál maradjunk, jó a discworld, bár én csak az első két részt játszottam, még a '90-es évek közepén.
(amúgy offolva megjegyzem, mivel így is sokat offoltunk: google sok mindenre képes, azt is elárulta, hogy milyen minta van a pizsamádon. :-D) -
#54 Gyanús vagy Te nekem!!! :DDD
Te engem ismersz valahonnan... :D NLC fórum? :PPP -
#53 (Egyébként sikerült már lovardát és úszodát találni, na és fülbelövőt?) :-))) -
#52 Semmi gond!!! Akkor majd ebay-ezek... -
#51 Értem...
Valamelyik lehetőség a sok közül, csak beválik. -
#50 Most olvastam a többi hozzászólását... sajnos elkelt 04-09-22-én. Sajnálom! -
#49 Húúú, ezt is nagyon köszi!!!
Remélem még nem adta el! -
#48 Amiket most ajánlottam, egyiket sem én szerkesztettem. Csak unatkoztam, s gondoltam segítek keresni. Ha már 2éve (kb.) keresed. :-) -
#47 Dede, nagyon szeretem a könyveit *, már meg is néztem a linket.
Te szerkeszted ezt az oldalt? (mármint nem EZT, SG-t, hanem AZT... )
* Igaz, nem olvastam mindet... -
#46 Még egy linket mutatnék, itt egy illető eladja eredeti játékait, s köztük ott van a Discworld Noir is, 1500Ft-ért. Ha szerencséd van, még nem adta el ezt a gyöngyszemet. :-)
LINK -
#45 Én a Blade Runnert halasztottam el mindig... :-( -
#44 Terry Pratchett könyv nem érdekel? ;-)
Letölthető könyvek, köztük Terry pár könyve. :-) -
#43 Igen, amikor még nálunk is lehetett kapni, pont nem volt manim, így elmulasztottam megvenni...
Utólag persze nagyon bántam. -
#42 E-bayt megnéztem, köszönöm!
Szerintem az lesz a nyerő... -
#41 Látom már több, mint 2 éve hajkurászod. :-)) -
#40 Ha szerencséd van, akkor olyan újsághoz volt teljes játék, akik tartanak még régebbi számokat. Legalábbis én nagyon-nagyon régen tudtam régi számokat is venni, csak az elérhetőség kellett. Ha kevésbé vagy szerencsés, akkor az újság honlapján levő fórumban érdemes megkérdezni valakitől, hogy nem óhajtja-e eladni. :-)
Vagy itt van még az ebay, megnézted? Ott figyel a PC CD-Rom verzió. :-) -
#39 De, persze, hogy megfelel...
Node hogy tudnám én azt utólag megszerezni?
1-2 éve... nos... az 1-2 éve volt. (Mit nem mondok, ugye??? :D) -
#38 ebay esetleg? -
#37 Volt 1-2 éve teljes játék az egyik játékmagazinban, tudtommal. :-) Az nem felel meg? ;-)) -
#36 Ennél egy fokkal konkrétabb segítségre számítottam...
Hidd el, már eléggé utánajártam a dolognak, és sajnos nagyon ritka játék. Még külhonban is csak a második kiadást láttam... (Amazon)
(Nekem amúgy az első, szép papírdobozos kiadás kellene! :))
USA-ban azt hiszem ki sem adták...
DE arra gondoltam, hátha itt, az SG-n lesz valaki, aki esetleg eladná nekem a sajátját...
...a remény hal meg utoljára. -
#35 Online játékbolt? Ha magyarországon nem is, biztos lehet rendelni külföldről, a megfelelő helyen, a megfelelő kártyával. :-) -
#34 Vajon a Discworld Noir-t honnan tudnám EREDETIBEN megszerezni (PC-re)?
"Biztonsági másolatban" már megvan... -
#33 Nos a haver megszerezte nekem az erdetit de valami borzalom volt elinditani XP-en... valami masfel orat szenvedtem vele de vegul elindult :DDD -
#32 Hmm te jaccotad Xp alatt a DW2-est? Mert en feltelepitettem de kivag lezserul a desktopra :( -
#31 Hagyad man megvan havernak es az atpaszoja nekem :D -
#30 En is onnan akarom csak nem megyen meg az oldal.
Azert akarom letolteni mert most olvasom a konyveket es mar egyszer vegig toltam de az regen volt es nem is tudam mit jaccok:DDD
Most olvasom a Mozgo Kepeket ami Holivud-rol szol es tisztan emlekszem hogy a Discwolrd 2 ben ott volt Holivud :DDD -
#29 Jááj, ez a Rip verzió!
Bocs! A teljes is fent van valahol, azt is torrenttel szedtem le, de most nem megy a suprnova, úgyhogy nem tudom megnézni, pontosan honnan. -
#28 Hali!
Innen lekaphatod (Torrentes, de nekem lejött).
DiscWorld 2 -
#27 Megvan valakinek vagy esetleg tudgya honnan tudnam letolteni a Disworld 2 c. jatekot? A 2Cd-eset? :D -
#26 Kurva nehez. En most tolom es eddig keves logikus dolog volt. Igaz bar mind logikus (na persze ) de akkoris nehez :) Fene megtudta hogy sarkany leheletett ugy szerzunk be hogy felmaszunk a varos legmagasabb tornyara majd amiutan tukorrel szembe vilagityuk a sarkanyt az oda jon es elkezdni nezni hogy milyen szep :))) -
fucko #25 Ez egy iszonyat jo jatek emlexem mennyit rohogtem anno.Nosztalgiabol vegigtolom meg1szer,habar emlexem eleg nehez volt. -
galocza #24 nemtom, nekem az elejéről csak a sourcery van meg angolul, de feltett szándékom teljessé tenni a gyűjteményt. sajnos a fő beszerzési pont nagyon ellustult tp-ügyben (west end). thief of time maradt ki eddig, és nincs nekik + a készlet is stagnál 8((( -
#23 Az eredeti cimek elso harom reszhez
The Colour Of Magic
The Light Fantastic
Equal Rites
A Feet Of Clay a 18-adik a sorban :)
Szal :)