167
Asztali DVD lejatszo
-
duwy #87 Sziasztok
A problémám a következő: vettem egy Magnavox típusú asztali DVD lejátszót, és némelyik film akadozik (a számítógépen pedig simán megy). Hiába írom leglassabb sebességgel, hiába próbáltam már több típusú CD-t (Sony, TDK), nem segít. Kb. a felírt filmek fele így akadozik. Van valami megoldás a problémára, vagy elkerülhetetlen a DVD-lejátszó cseréje.
A segítséget előre is köszi
duwy -
#86 Hali!
Sony GX-300 asztali íróhoz szeretnék magyar nyelvű használati útmutatót, ha valaki tud segiteni dobjon egy üzenetet. -
#85 Segítséget kérek asztali SONY DVD -n nem indul el a SVCD . Következőképen készült DVD -t smartripper-rel lemásoltam flaskmpg progival képarányok változtatása nélkül 25 fps képfrisítéssel készült majd Nero -val kiírtam SVCD -nek egy az egyben. Számítógépen a WINDVD -vel simán megy. Az aztalinál meg nem jó a képarány (ezen szerintem lehet segíteni) de a nagyobb gond, hogy a képen apró fehér/fekete pixelhibák ugrálnak valamikor eltakarják a fél képet. mitől van? -
#84 nem létfontosságú :) -
#83 Ha DivX, akkor máros "szűkült" a paletta.
Magyarországon eddig megjelent DivX-es asztali DVD-lejátszók -
#82 Mifélét érdemes venni?
Nem lesz hiper-szuper cuccokra kötve, elég, ha rendesen lejátsza a dvd-t és esetleg a divx-et -
izb #81 Szedd szét a lejátszót,ahoz csak egy csillagcsavarhúzó kell. -
#80 Mondjuk a képen úgy látszik, nincs olyan messze a "bejárattól" a lemez. Ha egy csipesszel eléred a szélét - és feltéve, hogy nem azért maradt ott, mert beszorult -, akkor ki tudod szedni. -
#79 LOÁL :D -
#78 A lemezevő lejátszó - a videótékák réme... -
#77 ÁÁÁÁÁÁÁ ilyen ULTRAMEGALOL élményem még nem volt :)) Kivettem a tékából egy filmet és beraktam az asztali lejátszóba. Megnéztük a filmet és amikor open-t nyomtunk üresen adta ki a tálcát. A lemez meg bentmaradt és holnap vinnem kéne vissza a filmet a tékába :DDD
Itt egy kép :D
-
#76 Orion DVD lejátszo, tescoban 12-ért van, az jo?
Van valakinek tapasztalata vele? -
#75 Tesco, auchan, sbt.
Lehet kapni majdnem minden számtechboltban is. Optika -tisztító CD asszem a hivatalos neve.
ugy muxik, hogy beteszed a meghajtóba, és elindítod. a tisztító párnácskákat leszámítva egy AudioCD az egész. hagyod végigmennni, azt jólvan. Általában zene is van rajtuk, de jó sz*r.
Nem tom biztosan, hogy jót tesz-e az asztali lejátszónak, azt majd kérdezd meg a boltban. -
#74 hol tudok ilyet venni? -
#73 sztem ugyanazok az optikai tisztítóCD-k müxenek, mint amiket a számítógépekhez lehet venni -
#72 Valamiért másolt dvd akad a lejátszómon, régebben nem akadt. hogyan tudnám kitisztítani a dvd lejátszót? -
#71 ?? -
#70 Izé rosszat linkeltem
klikk
Ezt nem lehet így elmondani mivel mindegyiknek más az erénye és hibái
Legtöbben a Yamada-kat és az Oriont dicsérik talán, de ez szubjektív.
Érdemes beleolvasgatni a fórumokba -
#69 a klikk hiába klikk.
csak gondoltam ti tidjátok, hogy kb 15-16ért mi a legjobb választás. -
#68 és az srt? -
#67 Szinte nincs olyan márka, aki ne gyártana már ilyen DVD lejátszót. Én egyet tudok csak, a Panasonic nem nyitott a divx felé egyenlőre. -
#66 Szia
van erre külön fórum
klikk
Amúgy majdnem minden multiban lehet venni
Részletekért érdemes a Speier fórumokat olvasgatni
http://www.mpeg4-players.info/ -
#65 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet olcsón olyan asztani DVD lejátszót venni, ami egyrészt ismert a DivX, Xvid kodekeket, másrészt lejátssza a srt, sub feliratokat. SRT mindenképp.
Amit eddig néztem, vagy nem tudott feliratot, vagy nem bírta el az írott +/- -os DVD lemezeket.
Szoval tud valaki(lehetőleg pesten) olyan boltot, ahol ilyen asztali DVD lejátszót lehet venni, kb 12-15000 ft körül?
Köszönettel, és barátsággal:
Taky -
#64 butaság, lassan 1 éve dvd-rw korongoról nézem a divx filmeket, de ha vetted volna a fáradtságot és beleolvastál volna az általam belinkelt oldal fórumába, akkor ott még több ember megerősítette volna ezt. -
akos #63 Azt én is nagyon yol tudom, hogy vannak dvd lejátszók, amik az avikat is viszik - ez nem újdonság. De ha egy dvd lemezre írsz ki avit, azt nem fogja elnyomni, ugyanis dvd formátumú filmet fog keresni rajta, nem avikat. -
#62 Ennél is bővebben pedig itt:
http://www.mpeg4-players.info/ -
#61 csak figyelni kellene egy picit és máris megvan a helyes válasz a kérdésre!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1096883488 -
akos #60 Legjobb tudomásom szerint nem.
Sajnos.
De ha valakinek biztos infója van, örömmel venném, ha megcáfolna. -
Chappy #59 feltalálták már az olyat, ami lejácca a DVD-re kiírt sok-sok avi filmet? -
A1 #58 http://jatekosok.speier.hu/ minden ami asztali DVD -
#57 [/marquee] -
#56 -
#55 van itt vki?
-
#54 hi -
zero_cool51 #53 valami Haier. De elég jó -
Anee #52 nekem philipsem van és kb mindent visz...ridatával nyomatom neki és egykét új xviden kívül mndent jól lejátszik...felairata meg perfect...jah anem a 630-as hanem a 737-esem van:)Lehet neked a kicsit mutatták
Yamada meg télleg nem szar én is néztem ,de szerintem kicsit gagyi hatása van asz előlapnak.. -
#51 Pedig kozel nem annyira rossz a Yamada, mint ahogy te leirod.
Annyi a baja, hogy hangos es lassu a lemezegysege, valamint nem szeretin a 720*xxx-nel nagyobb felbontasu filmeket, de kozel sem annyira gyenge a supportja es a tudasa, mint a DTH222E lejatszoe.
Bar en nem favorizalom a Yamada-t, mert pl az ELTA 8883 sokkal jobb nala.
Amugy varhatod, mig megjelenik egy rendes support a DTH222E-hez, foleg magyar ekezeteses feliratokhoz.
En a helyedben valami okot kitalalnak, hogy visszavigyem es kicserelnem valami rendes lejatszora. -
#50 pontosan mi nem volt jo a yamadán? kicsit hangos a lemezolvaással ezenkivül nem tudok más rossz oldalárol, sőt talán ez az egyetlen egység ahol rendes firmware support van. -
#49 Ja, meg jártam azon az oldalon, de a Yamada nem győzött meg:(
Lehet, hogy én vagyok "igényes"...aztán most meg szívhatom a fogam.
De mondom, most nem tartom akkora csalódásnak, annak ellenére, hogy a feliratokat nem kezeli, van magyar DVDRip is:)) -
#48 Hát tényleg kár. Végül is annyira nem gáz, szép képet ad a lejátszó, meg eddig mindent elvitt.
Firmware-t én sem találtam, csak egy telefonszámot, ahol adtak egy másikat, amit nem vettek fel. Szervizben tudnák megoldani egyenlőre, csak nem tudom, hogy érdemes-e bevinni, nehogy elcsesszenek benne valamit.