167
Asztali DVD lejatszo
  • grebber
    #167
    Tud valaki ajánlani valami olcsó fajta USB-s megoldást is tudó asztali lejátszót?

    Sajnos haveroknál valami Orionos vannak USB-sek és eddig mindegy unsupported USB szöveggel fogadta a pendrive-omat.Akkor most mi a szaré tettek bele USB-t ha nem látja?
  • Purcvaig
    #166
    Sziasztok!
    Dvd lejátszóval lenne problémám: Phillips 630/02-es gyártmány.
    Firmware frissítést akartam csinálni, de a frissítés nem ment végig technikai okokból kifolyólag, és most, ha bekapcsolom a gépet, nem csinál semmit, dvd tálcát nem adja ki, semmi...csatornát vált, viszont semmi mást nem lehet vele csinálni...
    Aki tud, az kérem segítsen!
    Sürgős!
  • piamania
    #165
    Akkor passz.Esetleg kérdezz meg torrentesek közül valakit,aki ír ki avi-kat.
  • vandyke
    #164
    Köszönöm, de már próbáltam, nem jártam sikerrel. Már arra is gondoltam, hogy a kódolás miatt van, de hát minden formátumot olvas (elvileg).
  • piamania
    #163
    nem szoktam kiírni ilyeneket,de ha jól tudom,akkor sima adatként kell kiírni.Próbáld meg először egy újraírható dvd-vel.
  • piamania
    #162
    valaki?
  • piamania
    #161
    Hello!

    Miért van az,hogy a netről letöltött filmet kiírva a dvd lejátszón egy idő után akadozik?Meg is áll nem tudok mit csinálni.Nem mindegyik filmnél csinálja ezt.például amiket régebben írtam ki,azokkal nincs semmi gond.Gépen simán lejátsza.hibásak a dvd-k?Karácsonykor lett véve a lejátszó.
    Másik kérdésem az lenne,hogy a házi mozit nem tudom valahogyan rákötni a számítógépre?köszi szépen.
  • vandyke
    #160
    Sziasztok!

    Tavaly vásároltam egy Samsung DVD-R155-es asztali DVD írót. Nagyon szépen muzsikál, tényleg semmi panaszom nem volt rá. Eddig... Korábban még nem próbáltam meg ".avi-s" vagy "divx-es" filmeket futtatni, no, mondom megpróbálom. Kiírtam, de meg se nyekkent. Azt írja, hogy nem képes megnyitni a fájlt. Elvileg pedig tudni kéne neki, hiszen a használatijában az alábbiakat találtam: "Ez az egység a következő video tömörítési MPEG4 Codec formátumokat tudja lejátszani: DivX 3.11 DivX 4.x DivX 5.x DivXPro Xvid Mozgás kompenzáció : QPEL, GMC Audio formátum
    : “MP3”, “MPEG1 Audio Layer2”, “LPCM”, “AC3”, “DTS”, “MS ADPCM”
    Néhány, számítógépen készült MPEG4 fájl nem lejátszható. Ezért
    van az, hogy a Codec típusa, verziója és magasabb felbontás
    nem támogatott."
    Bár lehet, hogy bennem van a hiba, mert igazán azt se tudom, hogy milyen formában írjam ki. Elég csak sima adatként vagy van valami speciális írási mód kell hozzá?
    Előre is köszönök minden segítséget.

    Üdv,
  • sikambria
    #159
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni asztali DVD vásárláshoz. Eddig egy Nintaus N9600M gépünk volt, de bedöglött.Amíg müködött, meg voltunk vele elégedve, kivéve, hogy magyar ékezetes feliratot nem jelenített meg. Amikor vettem, örültem, hogy kaptam olyat, amit USA-s TV-hez tudtuk csatlakoztatni. Azóta évek teltek el és tudom, hogy ma már több gép képes erre.
    Az elvárások. az USA-ban vásárolt, tehát NTSC-s Tv-n is menjenek a DVD-k, DiviX-ek és Xvid-es filmek, tudja a magyar ékezeteket megjeleníteni, valamint JPEG fotókat nézhessünk rajta.
    A DVD-kből a plusszos és mínuszosokat is vigye. Az AC-3 is feltétel lenne.
    Persze már nézegettem a lehetőségeke, felmerült a Yamada 6800x Plus, aminél a gond az, hogy állítólag a 6700 utáni frissítések már gagyik, a híre a 6700-nek volt jó, pluszban még nem is lehet kapni. Láttam olyat, hogy Sencor SDV 7404, amire azt írták, hogy noname és gagyi, nem szabad megvenni. Láttam olyat, hogy LG DVX 350, valamint Pioneer DV 310 és Panasonic DVD S511E-K. Ey utóbbiak tudják az NTSC-t, de nem tudom, hogy mi a helyzet a magyar felirat kezelésükkel.
    Segítsetek, ha van véleményetek a dologról!
    Köszönöm
  • hairdresser
    #158
    kéne egy kis segitség abban hogy hogyan irjak ki dvd formátumot dvd re ha külön van a felirat,melyik programmal?
  • nono77
    #157
    Sziazstok!
    Mostanába látok 20 ezerért oylan azstali dvd lejátszókat amibe az van irva hogy 1080p felkonvertálást!-ez pontosan mit jelentsen?-lcd-stvm van hdmi összekötéssel szebb lene a dvd filmek? vagy mi?
    Köszi a válaszokat!
  • piamania
    #156
    Na vki segít?
  • piamania
    #155
    Hello!
    Egy olyan gondom van,hogy mostanában amiket kírok filmeket és megnézek lejátszón akadozik,pedig úgyanúgy írom ki,meg minden.Mindig 4x-esen írom ki a filmeket.Gondoltam arra,hogy az olvasófejet kéne tisztítani,de boltban még nem találtam ilyen dvd-t,csak cd lejátszókhoz.Szerintetek ez beválna?1,5 évig semmi gond nem volt vele,mindent lejátszott hibátlanul.Köszi
  • szabzol
    #154
    Sziasztok!

    Nekem egy olyan lejátszóra lenne szükségem, ami

    -rendelkezik HDMI kimenettel
    -lejátsza a DivX filmeket
    -van rajta digitális hangkimenet
    -van rajta USB port, és lejátsza az USB-s rack-ben lévő vinyó tartalmát

    Létezik ilyen, vagy gondolkozzak inkább HTPC-ben?

    Előre is köszi!
  • Peetboy
    #153
    Nem sikerült megcsinálni a Szabó Józsefnek sem.
    De szerintem is mint ahogyan Banyapapa irta, az MPEG4 lejátszók fórumán érdemes olvasni,kérdezni. ITT - Mpeg4 Players Fórum
  • Dottor Enzo
    #152
    Hi. Ugyanaz a gondom, mint szabojozsef55-nek. Nemtom sikerült-e megoldani a problémáját.? Ha igen akkor nekem is jól jönne a segítség! Nekem is Logitech x-530-as hangcuccom van meg phillips dvp720sa lejáccóm! De van rajt 5.1 analóg kimenet(már ha az ha az a 6 db kimet az amire subwoofer meg ilyenek vannak írva),coaxial meg optical, de a hagcuccon ugye csak az a három hangkárytás menet van, meg van egy átalakítóm(ami abból a három hangfalas átalakítóból csinál 2rca kimenetet- 1ébként így is vannak rákötve a lejátszóra csak így a szereó kimenetre, tehát mind a hat hangszóróból ugyanaz szől sajna) Szóval HELP lécci bárki. Köszi. Remélem nem hagytam ki semmit.
  • Peetboy
    #151
    Felvettelek MSN-re. Majd te is lépj be, ott megbeszéljük.
  • Peetboy
    #150
    Az 5.1-es hangrendszerhez kellene 1 házimozi erősitő ami tudja az 5.1-et. Általában 1 darab koax kábellel szokták összekötni a DVD-t a házimozi erősitővel amiben van 5.1 dekóder,ami azt a digitás hangot szét osztja 5.1-re. Ha van abban a Logitech hangrendszerben van-e 5.1 dekóder akkor az úgy is fog szólni,de ha nincs, akkor szükséged lesz 1 házi mozi erősitőre is.Vagy pedig ha a DVD lejátszóban van 5.1 analóg kimenet, akkor azt össze lehet kötni a hangrenszerrel. De nem tudom pontosan, a DVD-n és a Logitech hangrenszeren milyen kimenetek- bemenetek vannak.
  • Mikilaci
    #149
  • Mikilaci
    #148
    Kösz már néztem.. nincs mind benne! Én nem értek hozzá, azért kérek segítséget.. sajna kevés az időm ezért légyszi írjatok okosat!!!
  • Banyapapa
    #147
    itt nézz körbe

    van a lejátszoknak forumja is,már amelyik a listában van,ott biztos irnak jokat/rosszakat roluk.

  • Mikilaci
    #146
    sziasztok! Légyszi aki ért hozzá segítsen, hogy melyik dvd-t válasszam: Philips DVP5140 vagy Sony NS39s-t ? esetleg Samsung DVD-P171 ?

    Légyszi valaki tippet hogy miért az egyiket és miért ne a másikat? Ezekből tudok választani... Köszönöm a segítséget!

  • szabojozsef55
    #145
    sziasztok! segitsegeteket kérném! vettem egy Logitech X-530 5.1 hangrendszert! ráakarom kötni asztlai DVD-re. az asztaali dvd alapbol támogatja az 5.1et van rajta kimenet. kaptam az x-530hoz egy átalakítót ami ugy nez ki hogy 3 szgép hangfalas bemenet ( nemtom mi a pontos neve) és 2 RCA kimenet.. na és nekem olyan kéne amiben 6RCA kimenet van és ugy kotnem rá a DVDre.. létezik ilyen ? vagy hogy kéne megoldanom hogy rátudjam kötni a DVD-re rendesen? most is rátudom de ez nem 5.1 hanem csak annyi hogy minden hangszorobol ugyanaz a hang jön.. kérlek segitsetek köszönöm előre is
  • STREEX
    #144
    Létezik olyan Divx-es dvd lejátszó ami nemcsak felismeri az ékezeteket, hanem "árnyékot" is tud a feliratok mögé rakni?
  • tungsram666
    #143
    Már regisztráltam, de még nem küldték a linket mailben.
    Azért köszönöm.
    Várok még, hátha valaki ért az asztali játékosokhoz...
  • NeoMaN
    #142
    itt próbáld
  • tungsram666
    #141
    Hello!
    Súlyos problémáim vannak egy Millenium MN 9601-es lejátszóval. Rengeteget szarakodik, de ez most lényegtelen.
    Sok eredeti dvd-nél az történik, hogy villog a kép. Hibátlanul indítja, de a film alapból sötét, és változó időközönkénti villanásokkal kivilágosodik. Borzalmasan zavaró. megtudtam, hogy ez azért van, mert régi tipusú a televízióm, és látszik a másolásvédelem ami a lemezen van. Sőt, valaki olyat is mondott, hogy egy kóddal ezt a problémát meg lehet szüntetni.
    Tudna bárki valami okosat mondani a témában? Nagyon bosszantó, mert ma vettem két filmet, és pechemre mindkettő pont villog. Amúgy biztosan a másolásvédelemhez van köze, mert ha lemásolom az eredeti dvd-t ami villog, a másolt verzió már teljesen jó.
  • Lrincz
    #140
    v.ki nekem tudna segíteni???
    a gépemre szeretném rá rakni a házi mozit hogyan essek neki??
  • Lrincz
    #139
    jaja mcdurzsa elvileg igen
  • mcdrusza
    #138
    Hello.
    az összes divxes lejátszó viszi az avi filmeket?
    mert a mostanim, ami nagyon régi, az nem viszi avit mivel nem divxes, és nem szeretnék potyára vanni még1 lejátszót ha az sem vinné.
    előre is köszönöm.
  • zozo1976
    #137
    Sziasztok!

    A segítségeteket szeretném kérni,mivel szeretnék egy divixes aztali dvd lejátszót venni,és nem tudom hogy milyen legyen!Pontosabban tudom,de különböző igényeim vannak,és arra gondoltam,hogy tudnátok nekem ajánlani az elvárásaimnak megfelelőt!
    Tehát ami a legfontosabb az ára 10000-12000 Ft körüli legyen!De ha van ennél olcsóbb,az még jobb lenne!
    Tudja lejátszani a különböző dvd formátumu lemezeket,video cd-et,beleértve a svcd-t is!
    Mp3,Jpeg,avi,divix,xvid,esetleg még a wmv
    Cd-r,Cd-Rw,Dvd-r,Dvd-Rw
    Lehessen hozzá csatlakoztatni hanfal szettet!
    A lejátszott feliratos avi formátumu filmek tökéletes ékezetes megjelenítése!
    Memóriakártya olvasó(SD,MMC stb.)
    USB csatlakozás
    Tudom,sok az igény,de lehetséges,hogy van ilyen termék,és ami fontos,megfelelő áron!
    Előre is köszönöm a segítséget!
  • miche
    #136
    köszönöm, nagyon sokat segítettél :)
  • sorrow
    #135
    Üdv.Pl. ezek.:

    Panasonic DVD-S52, Átlagos bruttó ár: 39.900 Ft
    Panasonic DVD-S295, Átlagos bruttó ár: 23.000 Ft
    Panasonic DVD-S42, Átlagos bruttó ár: 22.500 Ft
  • miche
    #134
    Hello!
    És amiket Koki44 kérdezett

    "DivX és XviD lejátszás DVD-ről
    AC3 hang támogatása DivX és XviD filmekben
    SRT és SUB formátumú felirat támogatása
    Ékezetek támogatása a feliratokban"

    azt meylik panasonic tudja?
  • sorrow
    #133
    Yamada DVD-Mi220X
    13-14.000.- Ft

    Jelenleg az egyik legnagyobb tudású és lejobb ár-teljesítményű játékos.

    Viszont ha képminőségre utazol akkor Pioneer, Panasonic, vagy Oppo.
  • koki44
    #132
    Segítséget szeretnék kérni?
    Asztali DVD lejátszót szeretnék vásárolni
    10-17 ezer forint közöttit

    DivX és XviD lejátszás DVD-ről
    AC3 hang támogatása DivX és XviD filmekben
    SRT és SUB formátumú felirat támogatása
    Ékezetek támogatása a feliratokban

    Tudna valaki segíteni?
  • Peetboy
    #131
    Nem a 300 ezres profi DVD lejátszók sem viszik a WMW filmeket.
    Az majd később jelenik meg a lejátszókon.De sztem nincs rá szükség mivel a legtöbb film Xvid-Divx formátumban van és azt a legtöbbje lejátsza.
    a Wma az audio fájl vagyis zene,azt még az 5-ezres DVD-k is viszik.

    Nekem Pioneer DV 393 S, DivX-6ot is tudó lejátszóm van
  • Serpa
    #130
    a jóval drágább lejátszók viszik csak a wmv/wma filmeket?
  • Bandee1987
    #129
    A segítségteket kérném. Vettünk egy Thomson DTH8045E dvd író-lejátszót a hétvégén. A dvd lejátszás rendben megy, a probléma a következő.
    A kábeltv jele koaxon keresztül befut a dvd iróba, aztán koaxon továbbmegy a tv-be is a jel. Valamint a tv össze van kötve a dvd iróval scarton keresztül is. A tv-n a csatornák jele tiszta, minden rendben. Az av csatornán a thomson menüjének jele, és a dvd képe is tiszta. Viszont a thomson csatornakeresőjével meg akartam keresni a csatornákat (hogy felvehessek dvd-re tv műsort), és talált mindössze 34 csatornát (közben van vagy 60), és azok is tök szar minőségben jönnek be (tiszta rizsás a kép). Nem tudjátok mi lehet a probléma?
    Segitségeteket előre is köszönöm!
  • Beigli767
    #128
    Hello!
    Van egy PHILIPS 952-es asztali dvd lejátszóm, ami az utóbbi időbe lejátszás közben megakad, és teljesen megbolondul. Utána már csak akkor tudok bármit is csinállni, ha kihúzom a hálózatból. Minden filmnél megcsinálja.
    Kérdésem, hogy lehet-e szoftvert frissiteni, és ha igen akkor hogy juthatnék hozzá?