Wireless
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Havernak van 1 laptopja, szeretett volna netezni az 1ik apartman kertjében. Bekapcsolata a wifit a gépen, látta is az apartan gépet, kért vmi kódot, azt a recepciónál megadták. Eddig minden jó, csak a net nem ment😞 Egyszerûen nem csinált semmit. Még azt sem írta ki,hogy a "A lap nem jeleníthetõ meg.." vagy vmi.Már máshol is próbálta és ott sem ment. Vmit esetleg még be kéne állítani neki?
Leõre is köszi ha tudtok válaszolni
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
osztani a netet. Lanba látják egymást a gépek de 2. géprõl nam tudunk kapcsolódni. Szeretném ha valaki vagy valakik adnának tippet.
Beállítod az asztali gépen a hálózati kapcsolatoknál, hogy "ez a gép közvetlenül kapcsolódik az internetre. A többi számítógép ezen a gépen keresztül kapcsolódik az internethez." vagy valami ilyesmi.
Rákötöd a routert, és innen már már elvileg mûködnie kell.
Ha meg nem, ird meg, hol akadtál el.
Mind2 gépnen xp van és lehet h egy másik notebook is bekapcsolódna! Sza erre kéne nekem megoldás
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
vegyél valami mást,vagy szólj a szolgáltatódnak hogy mi a szitu
Olyan problémám lenne, mikortól a t-online felemelte a sebbeséget 4Mbre a wrouterem 1-6 óra múlva nem tudja hozni a sebbeséget, lemegy egész 0,3Mb-re találkozott már valaki ilyennel.
A router noname, úgyhogy frissítés felejtve
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Lenne egy kérdésem.
Lehetséges e a wifi jelerõsségét valamilyen eszközzel felerõsíteni, ha laptopot használok?
köszi a segítséget csak bezavart, hogy megemlítette a blutooth-t a leírásnál, de utána rájöttem, hogy nem erre vonatkozik
Csak olyan mobilokhoz lenne jo amiben van Wifis kapcsolati lehetoseg.
Azokhoz a mobilokhoz amiben csak Blutooth van ahhoz egy Blutoothos USB dongle kell.
Ilyenek kozul valamelyik
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
akkor inkább ilyet veszek, bluetooth adapter helyett .)
Egy wifis és egy USB adapteres notebook között lehet vezetéknélküli hálózatot csinálni,mintha vezetékkel kötném össze?
Én is kinlódtam mignem rájöttem, hogy a wireless csak opció.Aztán vettem egy Belkin USB adaptert és még a vezeték nélküli hálózat beállitást sem állitottam be és megy a Lap-Topon az internet.Csak amióta az SMS Router van sokat szarakodik mikor rákattintok valamire.
Milyen tipsuszámú ez a versenyzõ?
Valaki légyszi segítsen.
Egy laptop miatt beszereztünk egy wireless-es routert (smc), azokon a gépeken ami kábellel van routerhez kötve simán van net, de a laptoppal nem boldogulok. Zsír új toshiba laptop, gyárilag beállítva minden, ahogy látom a dolgokat, keresi a vezetéknélküli hálót, de nem találja. Hogy kell ezt összehozni? Probálom itt a vezetéknélküli varázslót a laptopon, megadtam a ssid nevet, amit routerben beállítottam, de semmi. 😞((
probléma: router - laptop - villódzó kép
ha kikapcsolom a wireless-t a kép teljesen rendben van
radeon mobility - 60hz-es képfrissítés (a legujabb ati driver nem enged többet)
megoldás: esetleg vkinek egy tipp?
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
adott egy vireless router (SMC-WBR14T-G +5DB antenna ) erre csatlakozik(na) 3 gep ebbol 1-az enyem sima kabellel es ketto pedig (D-link USB-s eszkozzel)
a Lan resze mukodik Az egyik USB-s gepen (jelerosseg kivalo) nem hajlando csatlakozni a halozathoz csak AD-HOC modban (ami ugye nem jo), de igy nem latja sem a netet sem a tobbi gepet(ip-t kap, DNS beallitva). A beallitasok ugyanolyanok mint a masik USB-s gepen amelyiken viszont teljesen jol megy.
Ahogy atkapcsolom Infrastructural modba attol kezdve megszakad a kapcsolat es hiaba latja mint elerheto kapcsolatot(70-80%/jelerosseg jo-kivalo)), megse mukodik, sot ahogy rakattintok a listaban el is tunik a router a listabol. Nem ertem miert csinalja... Probaltam, hogy az eszkozt a windows kezeli es ugy is, hogy az eszkozt a sajat D-link -es programja. Sehogy sem jo.
Barmilyen otlet erdekel. elore is koszi
Szuz XP-SP2. Wep titkositassal.
ui.: A Tipusa: EDIMAX 7128G PCI NETWORK ADAPTER
Esetleg a WLAN-hoz való Wireless eszköz programlemeze.
Egyébként, ha Win XP-t használsz, alap program (jel erõsség figyelõ) van rajta.
(O_o)
ja és úgy 10 wireless eszközt kezel le egyszerre,de ez változó érték.
Lenne egy kérdésem.
Na szóval. Van egy asztali számítógépem, és egy notebookom. Minkettõre rá van kötve a net (chello), egy routerrel osztottam meg. Na most, azt szeretném, hogy a noti vezeték nélkül, nagy gép pedig vezetékkel csatlakozzon. Mit vegyek: Wirelles routert, vagy Acces pointot???
<#integet2>#integet2>
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Nekem az a problémám, hogy egy adott wireless hálózathoz nem tudok csatlakozni, mert túl gyenge a jelerõsség. A routerhez közelebb kerülés kizárva. Szerintetek van-e lehetõség arra, hogy a wireless kártyát megturbózzam kicsit, hogy rendesen lássa a hálót. Ez egyébként egy Motorola WN825G wireless notebook adapter, és csak belsõ antennája van, nincs csatlakozás külsõhöz. Viszont a burkolat eltávolítása után látni vélem azt a részt, ami feltehetõen az antenna, tehát, amennyiben azt áthekkelném egy külsõ antennára, volna-e vajon változás, vagy elcseszném az egészet.
Köszi
Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.