Wireless

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Havernak van 1 laptopja, szeretett volna netezni az 1ik apartman kertjében. Bekapcsolata a wifit a gépen, látta is az apartan gépet, kért vmi kódot, azt a recepciónál megadták. Eddig minden jó, csak a net nem ment😞 Egyszerûen nem csinált semmit. Még azt sem írta ki,hogy a "A lap nem jeleníthetõ meg.." vagy vmi.Már máshol is próbálta és ott sem ment. Vmit esetleg még be kéne állítani neki?
Leõre is köszi ha tudtok válaszolni

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

Vezérlõpult-->hálózati kapcsolatok-->hálózat beállítása varázsló.

tóthjózsef
Sziasztok DWL510 kártyán kapom a netet (Dunaweb) 2 gép között megtudom e
osztani a netet. Lanba látják egymást a gépek de 2. géprõl nam tudunk kapcsolódni. Szeretném ha valaki vagy valakik adnának tippet.

Remélem jól értelmezem az írásodat, mert nem egészen egyértelmû, és eléggé információhiányos.

Beállítod az asztali gépen a hálózati kapcsolatoknál, hogy "ez a gép közvetlenül kapcsolódik az internetre. A többi számítógép ezen a gépen keresztül kapcsolódik az internethez." vagy valami ilyesmi.
Rákötöd a routert, és innen már már elvileg mûködnie kell.
Ha meg nem, ird meg, hol akadtál el.

rvn
Heló! Van egy dlink router egy asztali gép egy notebook! Az asztali gépbe wifin érkezik a net és azt szeretném h egy utp kábelen megosztom a netet és a kábelen menjen a routerbe ami wifin dobja a jelet a notebooknak tovább...ez igy megoldható? Ha igen hogyan?

Mind2 gépnen xp van és lehet h egy másik notebook is bekapcsolódna! Sza erre kéne nekem megoldás

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

valszeg nem bírja a sávszél emelést...
vegyél valami mást,vagy szólj a szolgáltatódnak hogy mi a szitu

hali

Olyan problémám lenne, mikortól a t-online felemelte a sebbeséget 4Mbre a wrouterem 1-6 óra múlva nem tudja hozni a sebbeséget, lemegy egész 0,3Mb-re találkozott már valaki ilyennel.

A router noname, úgyhogy frissítés felejtve

[Jakuza]
Igen vannak antennak, amivel ez lehetseges, na persze ha az altalad hasznalt laptopon van a Wifi-n ehhez csatlakozo pl. RPSMA.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Lehetséges e a wifi jelerõsségét valamilyen eszközzel felerõsíteni, ha laptopot használok?
jah értem 😞
köszi a segítséget csak bezavart, hogy megemlítette a blutooth-t a leírásnál, de utána rájöttem, hogy nem erre vonatkozik

[Jakuza]
Na akkor itt van egy kis felreertes a Wifis eszkoz amit belinkeltel nem lesz jo a Blutoothos mobilhoz.
Csak olyan mobilokhoz lenne jo amiben van Wifis kapcsolati lehetoseg.

Azokhoz a mobilokhoz amiben csak Blutooth van ahhoz egy Blutoothos USB dongle kell.

Ilyenek kozul valamelyik

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

nem azért venném... a wii-n oldanám meg vele a netet. csak ha majd anyukém vesz mobilt (a bluetotth-osat), akkor ne kelljen hozzá venni külön egy másik adaptert

[Jakuza]
Mar csak az a kerdes, hogy a mobilod tudja e a Wifi-t. 😊

kösz a gyors választ 😊
akkor inkább ilyet veszek, bluetooth adapter helyett .)

[Jakuza]
Igen lehet, es ugyanugy mukodik mint egy halokartya csak ez az USB interface-n keresztul.

a wifi kártya (PCI-os mait a gélp belsejébe kell rakni) egyenértékû az USB-s wifi adapterrel? tehát a kettõ kiválthatja egymást?

Üdv!

Egy wifis és egy USB adapteres notebook között lehet vezetéknélküli hálózatot csinálni,mintha vezetékkel kötném össze?

Helló!
Én is kinlódtam mignem rájöttem, hogy a wireless csak opció.Aztán vettem egy Belkin USB adaptert és még a vezeték nélküli hálózat beállitást sem állitottam be és megy a Lap-Topon az internet.Csak amióta az SMS Router van sokat szarakodik mikor rákattintok valamire.
kapcsold be a routerben a wirelles módot...
Milyen tipsuszámú ez a versenyzõ?

Hali!

Valaki légyszi segítsen.

Egy laptop miatt beszereztünk egy wireless-es routert (smc), azokon a gépeken ami kábellel van routerhez kötve simán van net, de a laptoppal nem boldogulok. Zsír új toshiba laptop, gyárilag beállítva minden, ahogy látom a dolgokat, keresi a vezetéknélküli hálót, de nem találja. Hogy kell ezt összehozni? Probálom itt a vezetéknélküli varázslót a laptopon, megadtam a ssid nevet, amit routerben beállítottam, de semmi. 😞((

üdv!

probléma: router - laptop - villódzó kép
ha kikapcsolom a wireless-t a kép teljesen rendben van
radeon mobility - 60hz-es képfrissítés (a legujabb ati driver nem enged többet)

megoldás: esetleg vkinek egy tipp?

punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...

Sziasztok! a kovetkezokhoz van valakinek tippje??

adott egy vireless router (SMC-WBR14T-G +5DB antenna ) erre csatlakozik(na) 3 gep ebbol 1-az enyem sima kabellel es ketto pedig (D-link USB-s eszkozzel)
a Lan resze mukodik Az egyik USB-s gepen (jelerosseg kivalo) nem hajlando csatlakozni a halozathoz csak AD-HOC modban (ami ugye nem jo), de igy nem latja sem a netet sem a tobbi gepet(ip-t kap, DNS beallitva). A beallitasok ugyanolyanok mint a masik USB-s gepen amelyiken viszont teljesen jol megy.
Ahogy atkapcsolom Infrastructural modba attol kezdve megszakad a kapcsolat es hiaba latja mint elerheto kapcsolatot(70-80%/jelerosseg jo-kivalo)), megse mukodik, sot ahogy rakattintok a listaban el is tunik a router a listabol. Nem ertem miert csinalja... Probaltam, hogy az eszkozt a windows kezeli es ugy is, hogy az eszkozt a sajat D-link -es programja. Sehogy sem jo.

Barmilyen otlet erdekel. elore is koszi
Szuz XP-SP2. Wep titkositassal.
na az baj ha nem.

de én nem tom megnézni?
Van!A routeren simán meg tudod nézni,hogy éppen ki van bent.

hy all. létezik-e olyan progi amivel megtudom hogy a wirelessen keresztül még ki csatlakozott routerhez??? ha tudtok ilyesmit akkor pls irjátok meg!!! thx
hy all. létezik-e olyan progi amivel megtudom hogy a wirelessen keresztül még ki csatlakozott routerhez??? ha tudtok ilyesmit akkor pls irjátok meg!!! thx
Munch
Vegyetek nagyobb antennát.

Munch
Eszközkezelõben megtudod.

Szevasztok! Vettem haverral ugyanolyan WiFi Adapter cuccot. Szeretnénk ketten egymással játszani. ugye van netem. De neki nem net kell, csak az hogy 2en tudjunk egymással játszani. És az a baj hogy nem tudom hogy kell beállítani. Aki tud segíteni írjon pm-ben msn-t vagy pm-ben írja le. Elõre is köszi!
ui.: A Tipusa: EDIMAX 7128G PCI NETWORK ADAPTER

fal,másik hálózat.

sziasztok. azt szeretném megtudni, hogy a haveromnál van egy router és én onnan veszem a netet. de mi egymástól légvonalban kb. 20méterre vagyunk, és néha nem olyan jó a jel. na a kérdésem az lenne hogy mik a legnagyobb befolyásoló tényezõk?

Gladiator
van én nekem egy albacomp activa-eco mobil 8080C notebookom. Hol tudom megnézni, hogy ezzel lehet-e wireless internetezni-e, vagy sem? vagy ez hogy mûködik?

gordonmail
nemértem a kérdést, kifejtenéd bõvebben?

(O_o)

gordonmail
WLAN-hoz nincsen program. A WLAN maga egy számítógépes hálózat.
Esetleg a WLAN-hoz való Wireless eszköz programlemeze.
Egyébként, ha Win XP-t használsz, alap program (jel erõsség figyelõ) van rajta.

(O_o)

Hali! nekem az lenne a kérdésem, hogy milyen programot ajánlotok használatra wlanokhoz (jelen esetben 2 gép között)

és melyiket éri meg megvenni?

van általában 4 a minimum.
ja és úgy 10 wireless eszközt kezel le egyszerre,de ez változó érték.

köszi! És azon van utp kimenet is?

Wirelles router kell neked.

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Na szóval. Van egy asztali számítógépem, és egy notebookom. Minkettõre rá van kötve a net (chello), egy routerrel osztottam meg. Na most, azt szeretném, hogy a noti vezeték nélkül, nagy gép pedig vezetékkel csatlakozzon. Mit vegyek: Wirelles routert, vagy Acces pointot???

Sima wlan routert ráköthetsz a mezei routerre, csak legyen egy fordítós utp kábeled a 2 cucc közé (bármelyik számtek boltban kapható).
<#integet2>

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

wander01
akkor kizárásos alapon a vevõt kéne meghaxolni erõsebb antennával. márha erre van mod :]

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Broafka
már alapból turbózott, mármint nagyobb antennám van mint az a kis vékony szar, szóval...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

wander01
szerintem szerkessz be a rendszerbe egy erõsebb antennát (depo-n nagyon sokféle van) és biztosan erõsebb jelet kapnál. mondjuk ez valoszinüleg függ a router-vevõ képpeségeitõl. szerintem egy probálkozást megér. további kérdés: látott vagy hallott már valaki olyan kis alkalmatosságrol amit két hozzászolással ezelött irtam? 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Broafka
nekem is kb ugyanez a gondom, már vagy 1 hete vagy nincsen egyáltalán jelem vagy nagyon gyenge... ne mtudok netezni, nem tudok neten játszani, már marha ideges vagyok, valaki nem tud segíteni?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

wander01
Hali mindenki! azután szeretnék érdeklödni, hogy látott-e már valaki olyan kis wireless eszközt, amit egy nem wireless router/switch utp csatijába betolok, egyfajta kis dongle és azt látja a laptop wireless kártyája. szükségem lenne egy ilyen megoldásra, de nem tudom hogy egyáltalán létezik-e ilyen eszköz. végülis egyfajta kábelt kiváltó alkalmatosság. ha valaki tud ebben nekem segiteni lécci válaszoljon 😊 elöre is kösz

Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy egy adott wireless hálózathoz nem tudok csatlakozni, mert túl gyenge a jelerõsség. A routerhez közelebb kerülés kizárva. Szerintetek van-e lehetõség arra, hogy a wireless kártyát megturbózzam kicsit, hogy rendesen lássa a hálót. Ez egyébként egy Motorola WN825G wireless notebook adapter, és csak belsõ antennája van, nincs csatlakozás külsõhöz. Viszont a burkolat eltávolítása után látni vélem azt a részt, ami feltehetõen az antenna, tehát, amennyiben azt áthekkelném egy külsõ antennára, volna-e vajon változás, vagy elcseszném az egészet.
Köszi

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Oldal 1 / 2Következő →