Siemens MC 60

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anno, egy-két éve volt 5-6 rugó, nemtom most mennyi lehet, értelemszerûen ennél kevesebb, kb. 2-3 rongy szerintem.

Live your life like it\'s your last day...

Mennyibe kerül egy kábel a telohoz?

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Én már megnéztem régebben is.😉

BubaMester
nem oldalat ,hanem oldalam..

|►.:http://bubamester.uw.hu:.|► - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

BubaMester
Akinek ilyenje van annak érdemes megnézni az oldalat. Az ország legnagyobb Siemenses oldala ,elsõsorban MC60-hoz. Több mint 19000 látogató és a fórumban az MC60 topic ma érte el az 1000. hozzászólást.

|►.:http://bubamester.uw.hu:.|► - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

moni
ja fiacskám bejön...egész nap hozzá se szólsz...😞( bizti nagyon szomorú

\"A lehetetlen nem létezik!\"

Nekem nagyon bejön, ez a lényeg!😄

Blasta
Suxtelo :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sexi!😊, a 9-es hozzászólásban van kép.

Breki33
milyen teló is ez?
Mint állat, de nem lehet hozzá adatkábelt kapni, végigjártuk egész plázát, és csak a westel shop volt, ahol mondták, hogy hétfõn lesz.😞

Breki33
büszke rád
mûködik még a telcsi? P
Wazzeg minek írod be minden topicba, ahol vagyok?

moni
redfox a bátyám!

Breki33
mit? P
Csodálod? Nagyon állat mobilka lett ez az tuti, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Breki33
miaza redfox? :-)
moni
...ja, én mondjuk westeles vok, a bátyám most kapta meg a mobilját (redfox) és egész este csak azzal volt elfoglalava....

Breki33
mindegy ezek úgyse érdekelnek
a voda tarifa a legjobb
Nem.😊

Breki33
Domino az nem Pannon?
Lacee
#9 kép alapján tuti van Westelnél is, hacsak a DOMNO csomag nem azt jelenti... 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Breki33
köszi
más szolgáltatónál nem kapható?
Lacee
én 39900 HUFért vettem, DJucie kártyás (magyarul Pannon 😄)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Breki33
mennyibe kerul?
De én igen.😊

moni
na senki nem ír??????

moni
szerintem is sexy mint a reklámtáblján 😊

HuAn82
Nekem is tetszik!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

moni
na látjátok 😊

FtranX
ez tényleg jól néz ki!

moni
Sztem jó a mobil, meg jó hogy lehet vele fényképezni is, bár eredetileg a mobiltelefon fogalma nem erre a célra szolgál....na nesze egy kép róla: 😊

Hát nekem ezelõtt egy Nokia 6150-esem volt, ami pár éves, ahhoz képest ez nekem egy álom, és örülök neki. Egyébként köszi a véleményeket!

cSuwwi
Nekem sincsenek tool yo tapasztalataim róla, de azért ne keseredj el, jó kis telcsi ez, el lehet lenni vele egy ideig.

shit happens

Taranov
De egyébként nehogy úgy értsd, hogy leszólom, amit kapsz karácsonyra, hisz egy 3410-est is kitûnõen lehet használni pedig az végképp nem nagy durranás 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Szerintem zárható a topik, mert nincs minden készüléknek külön topikja, a hardware-ekkel ellentétben a mobiloknál ez a szokás.

MOBILTELEFONOK címû topik

Egyébként szerintem ez olyan csicsás telefon és olcsó is, nem nagyon tetszik, szerintem igénytelen. Kijelzõje rossz minõségû, egyebet nem tudok, de szerintem vannak sokkal jobbak, függetlenül attól, hogy ezt nagyon reklámozzák.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

mikike
az egyik haveromnak van, szerintem szar, idóta a billentyûzete és a kezelése

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Tikal
hát ez megér egy topikot, mármint a nyitoja hogy mennyire

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Azért ide nyitottam a témát, mert nálam nincs új téma nyitása gomb a mobil hírek fórumában (lehet, hogy nem is kell lennie.😄). Szóval van valakinek ilyen,. vagy tud róla valaki valamit? Valszínûleg ilyet kapok karácsonyra, csak érdekelne milyen tapasztalatok vannak. Elõre is köszönöm mindenkinek!

traXion
Jól néz ki!