GIB szótár

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Faustus
ez a szótárprogi még létezik?

Sziasztok!
Tudna valaki német-magyar nagyszótárt vagy mûszakiszótárt?

Köszi!
Sziaztok, tudna esetleg valaki a GIB 33 sfx 64bit egy serialt

koszi

Helló!
Van egy eléggé jó szótár bár nem vagyok benne biztos, hogy az orvosi kifejezéseket is tudja de nézd meg hátha segít<#smile>!
http://www.sztaki.hu/szotar

Esrohnoil
Szép napot!
Segítséget szeretnék kérni.
Nekem olyan szótár kellene (akár on-line is jó), amivel orvosi kifejezéseket tudnék angolról magyarra fordítani. (Tehát egy angol-magyar szótárról lenne szó ami az orvosi kifejezéseket is tartalmazza.)
Sürgõs lenne.
Aki tud ilyet, feltétlen szóljon!
Elõre is köszi!

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

arsene
sajnos csak a német-magyar Halász szótár van meg, mûszakiban pedig angol-magyar. GIB 3.0

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

Sziasztok!

Valaki nem tudja okosban megszerezni a lentebb említett német-angol-magyar szótárt.
Mûszaki szótára lenne szükségem németül!

Soockit|Skype:Soockit|MSN:[email protected]|ICQ:112539886

Flamaster
Kösz.Gondoltam, hogy valaki Google-ban rákeres.<#smile>
Ismerem.Az a baj vele, hogy 10 szót engedélyez naponta + kevés szót tartalmaz.
Valami komolyabb kellene.

SaintSavin
http://dictionary.uw.hu/index.php

Flamaster
Üdv.
Német-magyar MÛSZAKI szótárat keresek(kizárólag szoftvereset,rosszabb esetben online szótárt).
*.lap.hu felejtõs.Ott nem találtam.
Tudd valaki infót hol nézhetnék utánna?
Az sem baj ha konkrét linket ad valaki.
thx.

gz8
Nem ígérem, hogy még ma meglesz

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

OK! kösz szépen elõre is!
gz8
A .dat fájlban van igazából a cuccos, és a gib tényleg csak a .gdb-re bukik... Ha tudsz várni egy napot, utánakérdezek, tud-e valaki szerezni, aztán a többit mailben elintézzük. Oks?

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

hi!
az a gond hogy a hangosszótáram (ami "állítólag gibes") nem gdb hanem dat kiterjesztésû és azt nem tom hozzáadni! és emiatt pörögtem be nagyon a többi ilyen idx ref kiterjesztésû file +van csak dat van a gdb helyett😞
gz8
Szia!

Indítsd el a Gibet, aztán File\Beállítások\Keresõfa.
Defaultban benne van a hangosszótár, de ha nincs bejelölve a jelölõnégyzet, akkor csekkold be, ha pedig nem ajánlja fel az opciót, akkor az Új kiadványra kattintva kerestesd meg vele.
Sok sikert!

HI! szerztem egy a gibhez tartozó angol hangosszótárt. a gáz az hogy nem tudom megnyitnni me soha nem találja az adatbázist hiába állítom be!! egy kicsit bepöccentemmm! tud vki segíteni?