17
GIB szótár
-
#17 Google első találat. -
blackgamer #16 ez a szótárprogi még létezik? -
arpados4 #15 Sziasztok!
Tudna valaki német-magyar nagyszótárt vagy műszakiszótárt?
Köszi! -
X TEA C #14 Sziaztok, tudna esetleg valaki a GIB 33 sfx 64bit egy serialt
koszi -
morfologus #13 Helló!
Van egy eléggé jó szótár bár nem vagyok benne biztos, hogy az orvosi kifejezéseket is tudja de nézd meg hátha segít!
http://www.sztaki.hu/szotar -
#12 Szép napot!
Segítséget szeretnék kérni.
Nekem olyan szótár kellene (akár on-line is jó), amivel orvosi kifejezéseket tudnék angolról magyarra fordítani. (Tehát egy angol-magyar szótárról lenne szó ami az orvosi kifejezéseket is tartalmazza.)
Sürgős lenne.
Aki tud ilyet, feltétlen szóljon!
Előre is köszi! -
#11 sajnos csak a német-magyar Halász szótár van meg, műszakiban pedig angol-magyar. GIB 3.0 -
Soockit #10 Sziasztok!
Valaki nem tudja okosban megszerezni a lentebb említett német-angol-magyar szótárt.
Műszaki szótára lenne szükségem németül! -
#9 Kösz.Gondoltam, hogy valaki Google-ban rákeres.
Ismerem.Az a baj vele, hogy 10 szót engedélyez naponta + kevés szót tartalmaz.
Valami komolyabb kellene.
-
#8 http://dictionary.uw.hu/index.php -
#7 Üdv.
Német-magyar MŰSZAKI szótárat keresek(kizárólag szoftvereset,rosszabb esetben online szótárt).
*.lap.hu felejtős.Ott nem találtam.
Tudd valaki infót hol nézhetnék utánna?
Az sem baj ha konkrét linket ad valaki.
thx. -
#6 Nem ígérem, hogy még ma meglesz -
ZSUZSIKA #5 OK! kösz szépen előre is! -
#4 A .dat fájlban van igazából a cuccos, és a gib tényleg csak a .gdb-re bukik... Ha tudsz várni egy napot, utánakérdezek, tud-e valaki szerezni, aztán a többit mailben elintézzük. Oks? -
ZSUZSIKA #3 hi!
az a gond hogy a hangosszótáram (ami "állítólag gibes") nem gdb hanem dat kiterjesztésű és azt nem tom hozzáadni! és emiatt pörögtem be nagyon a többi ilyen idx ref kiterjesztésű file +van csak dat van a gdb helyett:( -
#2 Szia!
Indítsd el a Gibet, aztán File\Beállítások\Keresőfa.
Defaultban benne van a hangosszótár, de ha nincs bejelölve a jelölőnégyzet, akkor csekkold be, ha pedig nem ajánlja fel az opciót, akkor az Új kiadványra kattintva kerestesd meg vele.
Sok sikert! -
ZSUZSIKA #1 HI! szerztem egy a gibhez tartozó angol hangosszótárt. a gáz az hogy nem tudom megnyitnni me soha nem találja az adatbázist hiába állítom be!! egy kicsit bepöccentemmm! tud vki segíteni?