4144
-
#1420 Gogogooooooo -
#1419 Server az van egy rakás ami indulhatna, csak nem birják kirakni azt a tetves dedicatedet :) De ha holnap sikerül Lifenak megvarázsolnia, akkor egy átmeneti megoldással lesz mégis frankó host ;) Szóval drukoljunk neki! -
#1418 Bots, nem volvastam, hogy private, csak azt hogy szerver. :P -
#1417 szev! Lézerel és lépegetőőkel gazdag állmokat!!! -
#1416 na de mostmán lépek hunyni holnap suli.Jócakát all -
#1415 Jaja ezt énis kéremszépen vagy ha nem más majd nyomulunk ketten botokkal(ha van:)))) -
#1414 Vígasztalom magam,!!!! Adigra nekem öszerakjatok valamit amivel lehet törten nyomulniu !!!! ;)))))))))))9 -
antijedi #1413 de ők nem ezt keresték..., ovlasd el néha amit irnak, segit... :P
nekik az a szivfájdalmuk hogy nincs dedicated server, a törést már megoldották, de amig nem adják ki a dedicatedet elég necces a dolog... :) -
#1412 CSakmeg ne álj bámászkodni,, és egy sugárvető szakítson félbe!! :DDDDDDDDDDDDDD -
#1411 No igen a nabooi kép télleg durva -
#1410 Nem annyira gázos. Szerintem egész szép is tud lenni a game jópár pályán (Kamino, Naboo, Endor, Tatooine, stb). -
#1409 Jaj szegény:( A 8 óra télleg szar gondolj csak arra hogy miko hazaérsz mijet fogsz nyomulni a gémmel:)) -
#1408 bithumen-re kiraktam -
#1407 Hát,amit én a képekből kiszűrtem az felejthetetlen játékélmény és egy bf-et kiütő gondolat:D (aki nagy BF-es az ne vegye a szívére ez csak az én véleményem meg aztán még lese jött a gém:))
Csak a grafika lesz kicsit gázos de meg fogom szokni! -
#1406 Tessék Life, itt a keresett cucc. :-) -
#1405 én a 8.. óra végét várom majd :(( -
#1404 Star_Wars_Battlefront_Private_Server_Patch-VENGEANCE -
#1403 Ha kell még kép akkor nézegesd a galériám. Ott van vayg huszonvalahány kép. -
#1402 Igen. Főleg a Hoth. Abszolút fíling. -
#1401 jah csak a suliban fogom 2 percenként nézni az órám hogy bazeg miko lesz mán a 6. óra vége:D -
#1400 Ehhh most nézegetem a screenshotokat
Ez a játék télleg ennyire überfaxa mint amennyire most én így a képeken látom -
#1399 Akkor tuti,, nem siecc sevo meg minden ;)))) -
#1398 Nekem a Battle field volt elég null de most hogy ugyanerre ráadták a starvarsz pizsit így nagyon topp lett szerintem,, meg hogy a singli csak a gyakorlásra jó,, az igazi majd egymás ellen multiba lesz jó :DDDDDDDDDDDDDDD -
#1397 Hát sztem egyébként se jön le reggel:( azt csinálja hogy leesik 3-6k ra azt ottmarad fél percig ez így elég ciki...
na mindeggy de majd suli után tán még édesebb lesz a gém -
#1396 Na nagyon beindúlt a topik emléxem még egy-két hete vadúl uppoltam :D
Nem tudom annyira nem tetszik a game, szerintem kicsit gagyesz.... -
#1395 Remélem nekem is,, 6 15 kor indul a bász a suloba :((( ugyho nem lecc regeli jácc de mikor hazaérek nem marad hó a talpam alatt -
#1394 Ezzel azt akarod mondani, hogy remélhetőleg holnapra lesz szerver? Kira. -
#1393 Király,köszi:) Semmi bajom az fps nézettel csak eddig ugy tudtam lehet kulső nézet is,de mostmár biztosra tudom:) -
#1392 Én csak a járgányokat használom külsősen, embereket mindig belülröl irányítom. -
#1391 Lol teis most szeded?:D
Remélem reggel 6-7re lejön hogy még suli elött lehessen kommandózni:)) -
#1390 De lehet, csak nekem az nem jön be. -
#1389 Nekem isszaraxot de most egy idelye nem... várj most megint nulla bazz, geciek atw -
haxoror #1388 -
#1387 Szerintem lehet,, én is 100* jobban szeretem a külsőnézetet mert látod azt a valakit akivel mész és hogy milyen jóól néz ki ;) -
haxoror #1386 1 cd 51 file mert a buzi atw leállt és még most is szarakszik
na megyek vissza Pearl Harbourt nézni az RTL-en -
haxoror #1385 lenyúltad a kommentemet!!!! -
#1384 Bazeg kétszer ment arrgg bocs -
#1383 Jaja,de nyugtassatok azért meg hogy leeht külsőnézetbe is lődözni:)) -
Lifeforce #1382 Csináltam itthon szervert és le lett kapcsolva a cdkulcs ellenörzés és úgy megy.
Tehát lehet indítani tört szervert, csak dedikált részét kell megoldaniuk, vagy legalább induljon el egy tnt2-es vidkarin. (ez van a szerverben) -
#1381 És a komentek kirészletesítik ;DD