4144
-
#1461 Kezdd el a GCW kampányt és majd idővel átállsz a lázadókhoz. -
#1460 Egy IP-t is közölj hozzá, ha nem esik nehezedre. -
#1459 ok, koszi -
Repülő Gyík #1458 Hi all!
Csak közlöm, hogy létezik tört nem magyar szerver, és minden szirszar nélkül tudtam csatlakozni:)
-
#1457 Nem, csak amelyikhez beoszt -
#1456 Azt tudom :)) , de a két normál campaignt nem lehet más oldallal nyomni? -
#1455 Játszál galactik conqustben ott mindvégig avval vagy akit vállasztasz....
Szervert a népnek! :D -
#1454 Thx!
Amúgy jetpacknél próbáltam a dupla ugrást, csak nem tartottam nyomva. :-D -
#1453 udv
visszanéztem de nem találtam:
Campaign-be lehet játszani a felkelők oldalán? Egyikben sem tudtam a kettő közül.
köszi -
haxoror #1452 valaki ki tudja próbálni hogy multiba vannak-e evokok? -
haxoror #1451 van mindkettő -
#1450 Srácok, ez a game csak multiban megy, vagy van benne single player is? -
Lifeforce #1449 Nekem nem kell...
Van tűzfal :) -
#1448 Csak kétszemélyes (ami hülyeség, tekintve, hogy csapatszálllító egység). -
#1447 +JetPack: dupla ugrás és tartsd nyomva. -
#1446 Kötözés: megváros míg egy ember beszáll mögéd és zután szállsz fel. Ő majd automatikusan beakasztja a közelet, neked csak lassan körbe kell tekerni. -
#1445 Ez minden multiban benne van sajna. Az lesz majd itt is a lépegetőkkel mint a BF-ben a repülőkkel. Minden mazsola beszáll és agyatlanul el kezd lövöldözni, kiirtva mindenkit, barátot és ellenséget egyaránt. -
#1444 mikor? 7-8 eve? :) -
#1443 sote tök jól nézett ki;) -
#1442 EZ a játék kb a shadows of the empire szintjén mozog grafikailag... lol
Hangulat miatt egyszer azért kipróbálom, milyen az, amikor négyen ülünk az AT-AT-ben :) -
#1441 feeling -
#1440 Ép testben ép lélek -
#1439 Ez a #1435-re ment -
#1438 Ez BF42-ben még mindig "szokás" -
#1437 Ja és sajna nagyon meglátszik, hogy konzol. :-( -
#1436 Na én is kipróbáltam.
Szerintem nagyon hangulatos kis game és nekem a gráfó is tökéletesen megfelel.
Eddig csak Hothot és Geonisist próbáltam ki, de asszem mára már hagyom, mert már fáradt vagyok.
Sajna nem tudtam hogyan kell a lépeketőket bekötözni, sem azt hogyan kell használni a jetpacket.
Na de majd holnap kitapasztalom. :-D -
#1435 Hja, én attól félek a legjobban hogy majd itt is az lesz mint a bfv-ben hónapokig, a csapattársak majd hátbalövik 1mást a gépekért -
haxoror #1433 na csak figyelj hogy mi lesz majd a szerveren
"jaj nem tudtam hogy a lépegető sebzi a sajátot is bocsiii" -
#1432 egyszerűűb is nehéz munkával beírni 10 mondatot mint 2 katal megnézni? és ráadásul közbemég menne is az a tü tü tű tü tű ttű tü tű -
#1431 Előbb nézd meg a billentyűzetbeállításokat és aztán kérdezz. :P -
#1430 de, options/controls/vehicle invert y axis -
#1429 ÁZ -
#1428 nem férek a bőrömbe, ez álom gfx, hangulat.... aahhhh -
#1427 köszi!!! már azt hittem ... és azt nem lehet, hogy invert mouse legyen jármü közben is? :) -
#1426 alapból a q -
#1425 Lehet -
#1424 nem lehet billentyüvel a 1st/3rd person közt váltani ???? vagy csak én nem találom ??? -
#1423 Endor és hot,,, de az endoron meg az a dús aljnövényzet,,, JA mocsár van? amiben elakadnak a csirkék -
#1422 hát ez egy csoda... endor rulz :D -
#1421 gogo! Na pápá all, mentem! Holnap játcszunkö! Jah,, multiba álmodjuk BF- et :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD