4144
-
#1582 Rohadt életbe, a legujab catalistal is saraxik VÁÁÁÁÁÁÁ -
Gandibá #1581 Ez kurva jó játék :) Remélem minnél előbb lehet majd neten nyomni. -
Torta #1580 Köszi, majd kipróbálom. -
Torta #1579 Hát banyek, kell vennem egy új grafkártyát, Geforce mx400 kevés már ehhez:(
Ti milyen kártyát használtok, min fut jól? Már godolkoztam egy Ati 9600XT-n...
-
#1578 wandoo! most egy picit ingadozik de ami lejön nem crc ;)))) -
HoTDoG #1577 Áh, köszönöm.
Akkor 1 próbát mindenképp megér. Már csak hozzá kéne jutni. -
Torta #1576 Ja lehet, hogy értem, ne képfelírással írjam ki, hanem mintha a daemonba betöltött image lenne egy cd... -
CB SNIPER #1575 jah csak Star Wars "köpenybe" bujtatva :D -
#1574 Sacc per kábé olyan, mint a BF42. -
CB SNIPER #1573 aha rengeteg gépet lehet benne vezetni de lehet simán gyalogossal ha neked ugy jobb :) -
HoTDoG #1572 Egyébként milyen típúsú játék? Mint pl a BF42? Szal lehetek benne gyalogos, meg vezethetek járműveket?
Bocsi, csak semmit nemtudok a játékról pár db képen kívül. -
#1571 Van akinek megy a játék multiban jelenleg? Ha igen, milyen crackkel? -
#1570 EZER KOsz -
haxoror #1569 hivatalosan csak holnap jön ki a game :) -
#1568 Mit nem értessz? -
#1567 Mondjuk ha én indítok servert akkor 30 fps!:D -
#1566 A multiban csak 20 fps problámára tud valaki megoldást?:P -
mike369 #1565 INNEN leszedheted a véglegest. -
#1564 Lifeforce nevében is mondom, ill. ismétlem, hogy nem lesz server addig, amig ki nem adják a dedikáltat. Mert sajna nem sikerült elinditani a serveren a játékot, igy a dedikált részét se. -
Torta #1563 Ezt nem igazán értem :( -
#1562 Ez normalis hogy oszvisz csak egy ablaknyi server van? (Ilyen kevesen nyomjak meg?:) -
haxoror #1561 a custom mappok erre később talán megoldást jelenthetnek... -
#1560 Egyébként én úgy vettem észre h jó játék, de nemigazán olyan taktikus mint a bf :( Pedig az lett volna a király! Így elég gyér lesz a klánélet ebben a gameben -
#1559 Én most próbáltam és kér cd keyt viszont már van tört server is.. -
#1558 Acc egy linket mert én most töltök egy bétát -
Since #1557 Emberek ! Ez gefroce-al nem is megy ez a játék? Úgyérte mx 440el -
mike369 #1556 nem, van már belőle normál. -
#1555 Elvileg! DE a cd imaget demonba betöltöd és teljes cd másolással nyomod ugy hogy az olvasónak kijelölöd a demon virtual cd-jét -
#1554 Hát nem tudom, de nekünk most egyáltalán nem megy a multi, bármilyen CD-kulcsot is adunk meg neki, "Your CD-key has not authorized to play this game" (vagy valami ilyesmi), kipróbáltuk a GCW-n fentlévő összes cracket, de semmi eredmény, akár Internet, akár Direct Connection-al próbáljuk. A haverok tegnap gond nélkül játszottak vele, mára meg egyszerűen fejre áll az egész?!? -
Torta #1553 Egy kérdés, ha kiírom a játékot cd-re, és onnan feltelepítem, fog működni? (Nem akarok úgy járni, mint a Sims2-vel :) ) -
AmcsiGyilok #1552 Sziasztok!
Én sehogy se tudok belépni egy multi partiba sem:(
akárhányszor is módosítom a cd kulcsot8a cd key generátort használom)mindig cd-key hibát ír ki:(Mi lehet a baj?HELP! -
#1551 4.6 de a 4.9 az még nem csak béta? -
mike369 #1550 ez melyik cata? a 4.9-es? -
#1549 dx 9.0c
6.14.10.6451 Catalyst -
#1548 Nincs krekk. Frissíts drivereket meg directX-et meg ilyesmik. -
#1547 Figyi! Elvileg a bf-newk van krekkje mert nekem elindul aztán meg leteszi a gémet tálcára és ha viszaváltok ujra leteszi és így továtt :(((( De nem krekkeltem mert az nem volt a cd-n -
mike369 #1546 SW Battlefront Private Server Patch -
CB SNIPER #1545 én nem is szeretek botokkal játszani olyan bénácskák szegények :D -
#1544 Épp ezért nem értem miért kell dugig tömni egy szervert botokkal. Bőven elég lenne csapatonként 5-5. -
CB SNIPER #1543 persze mert azokat is a gépnek kell "mozgatnia"