4144
-
haxoror #1622 nyugi csak HOLNAP jön ki majd hivatalosan és már most mindenki multizni akar :) -
Dankó #1621 Tehát magyarúl jelenleg még nem lehet multizni vele nem eredeti game-el?! -
haxoror #1620 -
#1619 Kössz a türelmet és a segitséget! -
#1618 Antialiasing bekapcsolása esetén nálam is elmosott... -
Rusy #1617 Nekem egy kicsit elsmosott a kép, elég gáz mintha szar lenne akép nálatok is vagy ez valami effekt és le kell venni? -
CéZé #1616 mintha valahol láttam volna már ezt :) -
#1615 Remélemm ez a méret változattal már midenkit ki tudtam engesztelni! -
#1614 Átvitt értelemben gondoltam! Amugy meg amit eddig tudok csak magamnak köszönhetem,önszorgalomból! -
#1613 Szerintem hagyjuk. Eléggé orvosi eset a srác. Már nem emlékszem merre baromkodott, de akkor se volt jobb formában. :-) -
antijedi #1612 ki anyázott? se hmuda se én..., elég komoly gondjaid lehetnek szerintem szövegértéssel... :) -
#1611 dehát, .jpeg-be a .TGA-t át tudtad konevrtálni! mivel csináltad?
irfanview? acdsee? az átméretezés (resize) sem nehezebb!! -
#1610 Négy. Birodalom, Lázadók, Köztársaág és a robot hadsereg. -
Daza500 #1609 Összesen mennyi játszható nemzetség van ? -
#1608 Szerintem még attol hogy egy-két dolog nem megy még nem kéne anyázni? -
#1607 méretezőbajnok :D :D :D ... ezaz srácok, hajrá, 2ig fent kell maradnom (melo), addig osszátok egymást! :) -
#1606 Ilyen kicsi a világ HAXOROR kolléga? -
#1605 Már megind hülye vagy afszfejűkém? :DDD -
antijedi #1604 hát akkor neki legalább van valami a feléyben veled ellentétben te méretezőbajnok... :P -
#1603 Már megint kóstolgatsz vizfejükém! -
#1602 használja vagy kipróbálta már valaki ezt: Star Wars Battlefront Foreign Language Crash Fix -
haxoror #1601 nesze -
#1600 Látom, csak én mindig alulról felfelé válaszolgatok. :-)
Meg legalább több üzi jobban nyom a latba. :-) -
#1599 háát, azért a DC heliirányitása még mindig jobb ;) :D BAN_ME!
hmuda! késő, én már beszoltam miatta ;) -
haxoror #1598 még 16 file és jöhet a -
#1597 Képméretezésröl hallottál már? :P -
haxoror #1596 kész mázli hogy SW így senki sem jöhet a "meg lehetett volna ezt csinálni realisztikusabbra is" szöveggel :DD -
#1595 Nekem tökéletes 9600Xt-n az uj catalyst. -
#1594 amugymeg: roger, roger! :D -
#1593 első látásra a kép forumszétcsesző mérete tünt fel... nem megy az átméretezés? ;) bonyesz, mi? -
#1592 lehet tegnap még nem mentek az auth. szerverek.. amugy nekem reggel még ment, azota nem probáltam :)
amig ment is, csak 15FPS :( LAG nem volt, de ezexeritn ahogy olvasom a botok zuzták le a szervert :(
most meg melo, nem tom kiprobálni .. -
#1591 Az tuti én elöször meglepödtem hogy a sötét oldalon vagyok de aztán... -
#1590 Remélem halomra lehet ölni a Jar Jar-okat -
#1589 Ez tényleg csak multiban lesz tuti! -
#1588 Elsö látásra!:
-
Gabe18 #1587 Én most töltöm lefele.Megnézem milyen,bár a realisztikusabb dolgokat jobban szeretem,na de SW mégis más.
A Call of Duty-n volt ez amikor kijöt.Letöltöttem,első nap minden szerverre be lehetett menni játszani,másnap estére varázsütésre már szinte nem volt olyan, játékon belüli keresővel látott szerver ahova be lehetett volna menni... -
#1586 Mondjuk en csak Ps2 jaccotam de hamarosan tolom mar Pc-en is. -
#1585 Lehet e most neten ezt a játékot játszani
Mi egész délután és este próbáltuk, de nem sikerült.
ha igen hol találok szervereket
Belső szerverkereső, esetleg? :)
illetve ha a haverommal akarunk ketten+gépek játszani megoldható e
Meg. e. :)
kell mind a két variációhoz eredeti game.
Ez a nagy kérdés: tegnap lehetett még játszani vele, ma már nem lehet, csak nem tudni, hogy miért nem. Egyébként csak holnap jeleni meg a játék... -
Dankó #1584 Sziasztok!
Lehet e most neten ezt a játékot játszani és ha igen hol találok szervereket, illetve ha a haverommal akarunk ketten+gépek játszani megoldható e vagy kell mind a két variációhoz eredeti game. -
#1583 9600xt-t megveheted azon jól fut. Sőt azon a HL2 is jól fog futni;)(remélem:D)