Star Wars: Battlefront
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kell hozzá.
Annyi az egész, hogy nem védték le a lemezt.
Nem balfékek, hanem jó az üzletpolitikájuk.
Az, hogy mennyire lehet ezzel multizni majd kiderül este mert csak akkor jövök haza.
Akkor már többet tudok mondani, hogy tudok-e belõle szervert csinálni....
Bár egy multira kiélezett játékban csak van parancssoros dedikált szerver.
Ott a JO és annak sincs, pedig az igazán multira készült.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ez jó jel.
Remélem van benne parancssoros dedikált szerver...
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mi történt?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Viszont kibontottam, feltelepítettem és most közlöm, hogy nem BF motorja van, hanem saját motort használ.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
UI: a battlefieldnek meg a battlefrontnak ugyanaz a rövidítése, érdekes lesz majd: jössz bfezni? -Hápersze, melyik server? JCSR server - én olyat nem látok.. lol 😄
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Lázadók? SWG-ben rossz emlékeim vannak velük kapcsoaltban, úgyhogy felejtõs.
Kereskedõk meg a többi? E1-2, ez több magyarázatot nem kíván.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
"A BC a jobbik csapat jutalma."