Star Wars: Battlefront

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://wandoo.try.hu -n is végre felment..és a karbantartásoknak is vége lett (remélem)

grebber
Még senkinek sem jött le??

Next PC upgrade: 2022

Smuge
De addig is botokkal csak lehet barmulni 😊

Lacc
Nagyobb baj a serverrel van emberek. Mert hivatalosan ez a játék még nem jelent meg, és még nem tették közzé a dedikált serverek binaryját. Legalábbis én nem találok ilyet sehol, és azt irták, hogy nem a game cd-ken lesznek rajta, hanem külön, ingyenesen letölthetõvé teszik õket. Szóval úgy néz ki, hogy serverre még várni kell pár napot, amig méltóztatják kiadni...
CDkey-es?
Kell hozzá.
Annyi az egész, hogy nem védték le a lemezt.
Nem balfékek, hanem jó az üzletpolitikájuk.
Az, hogy mennyire lehet ezzel multizni majd kiderül este mert csak akkor jövök haza.
Akkor már többet tudok mondani, hogy tudok-e belõle szervert csinálni....
Bár egy multira kiélezett játékban csak van parancssoros dedikált szerver.
Ott a JO és annak sincs, pedig az igazán multira készült.
Johnyy
SITH 😛PPPP ÉRTSD JÓL!!! 😛PP

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

shit??? 😛PPPP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Johnyy
Antijedi 😉)) SHIT Rulz 😄D

Johnyy
jajajajaa! bekugrott már! REmélem nem cd-keyes,, de ha nem az ami kizárt akor téleg lamak

multi szempontjából tök mind1 ha cdkeyes... 😊 ha meg nem az akkor ritka nagy balfékek a készitõk... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Johnyy
TAhát nem tört! hanem eredeti kopi mi? Ez Multi szempontjából verigód!!!!

És crack sincs hozzá 😊 (nem kell hozzá)
Ez jó jel.
Remélem van benne parancssoros dedikált szerver...
Eleg jo 89k-val szedem.

Jimi Hendrix

Mar lehet szedni a bithumenrol,megyek aludni remelem reggelre lejon.

Jimi Hendrix

toMpEr
megoldottuk mar, lehet tolteni

Johnyy
Persze,, egy sw az mindíg uj jó és király és stb.... Már a név adja hogy nem copi

tényleg? váááá kiráááály!!!!!!!!! 😄DDD

Johnyy
Én is meglepõdtem,, juhéé SW RULZ BIrodalom RULZ

Johnyy
KIjött!!! 😄DDDDDDDDD

Bandew
Kijött?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Úristen mennyi üzi!
Mi történt?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Igen bár én nem vagyok oda az SW-ért.
Viszont kibontottam, feltelepítettem és most közlöm, hogy nem BF motorja van, hanem saját motort használ.
hát igaz ami igaz 1.4 volt az ucso amit még kiprobáltam asszem 😊

Johnyy
pontosan hol??

Hmuda
Ugye majd te is játszol? Jó lenne megint nyomni egy kis Sci-Fi FPS-t együtt. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Tudom, hogy sokan számítottak rá, de csak hétfõ reggeltõl lesz belõle szerver a hungs.hu -n ugyanis egy kis technikai probléma adódott (tûzfal) és csak hétfõn reggel tudom meggyógyítni 😞
Nem ertem,fizetni nem akarok mert mar vagyok valahol regelve de behalt az oldal.

Jimi Hendrix

Johnyy
eGy picit tuc várni nem??? Wco,, meg majd mindjárt a wandoo, ezek nem torentek

Valaki tud torrent filet mondani ahol mar fentvan.

Jimi Hendrix

Johnyy
Álmodj a birodalomal 😉))

JCSR t0Mi
Na most viszont megyek, remélem tudtam valakinek segíteni! Én már úgy ébredek fel h 1 koppintot sw battlefront boldog tulajdonosa vagyok! 😄 Nahbye
UI: a battlefieldnek meg a battlefrontnak ugyanaz a rövidítése, érdekes lesz majd: jössz bfezni? -Hápersze, melyik server? JCSR server - én olyat nem látok.. lol 😄

JCSR t0Mi
http://dox.uw.hu

JCSR t0Mi
1 nap 160 ft+fa

Johnyy
'nap... hmmm... mnenyi?

JCSR t0Mi
Figy, sztem teis regizz a wco-n.. full sebességgel töltök! Már 10 file lejött!

skorpio7
Na de inkább akkor beszéljünk mostmár a SW: BATTLEFRONT-ról, ami remélem valóban jobban bejön majd nekem mint a BFV. 2 ftp-n néztem eddig de még mindíg semmi, pedig éjszaka jó lenne lerántani azt a fránya 3 cd-t. :/

"A BC a jobbik csapat jutalma."

JCSR t0Mi
Ja és ne tévesszen meg senkit az új nevem, egyenlõre még mindig JCSR t0Mi vagyok, csak kipróbáltam ezt a vackot! 😄

Johnyy

JCSR t0Mi
Ígyvan Skorpió! Egyetértek veled.. Viszont elismerem h a mostani motor se tökéletes, van pár bug benne (bár nemtudom h ezt a motor rovására lehet ill kell e írni)

Hmuda
Birodalom forever.

Lázadók? SWG-ben rossz emlékeim vannak velük kapcsoaltban, úgyhogy felejtõs.

Kereskedõk meg a többi? E1-2, ez több magyarázatot nem kíván.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

skorpio7
Instabil engine hmmm... nos az utolsó verzió az 1.6, ami hála égnek már valóban egy majd minden szempontból tökéletes élményt nyújtó BF-et eredményezett. Szerintem te túl korán adtad fel a reményt, hogy egy "normális" játékot faragnak a BF-bõl (mint ahogy a BFV estén is áhítattal várják az újabb patch-et). Mindenesetre az eladott példányszámok és a 2 év alatt bezsebelt rengeteg díj magukért beszélnek. De hát az is igaz, hogy nem tetszhet mindenkinek minden. 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

JCSR t0Mi
oké, de gõzöm sincs h én mennyit írtam eddig.. 😄

Johnyy
200 ftéért ad az sg!

Johnyy
jaja, bizt hogy kifooom probolni az összt 😉

JCSR t0Mi
Én a kereskedõkkel vagyooooook 😄

JCSR t0Mi
Mikor kapok énis csillagot? =D

Johnyy
BIRODALOM RULZ!!!!!! KI van velem?

JCSR t0Mi
jahmeg Droideka rulez 😄 Lesz páncélja meg minden..

Johnyy
Én megwárom a wandoot de ott most vbvan a karbantartás, de lehet hogyha vége akor már fenn is lessz!! viszatérve, lehet meni a lépegetõkkel ugyhogy mégjobb szóval ki is mondta hogy nem lesz jó? Áljon ide elém

JCSR t0Mi
Én tuti h a Super Droiddal leszek majd mindig 😄 Kiváncsi vagyok hogy cisnálták meg a mozgásukat a droidoknak.. a lépegetõknek viszonylag jól a videók alapján