4144
-
#2743 nem az instant actional próbálkozom. -
ScaN #2742 Campaignt csinalod? Lehet, hogy a vegere ertel, ezert adja be mindig az utolso mapot. -
#2741 sziasztok, nyomulok mint állat,de játék közben kiírja, hogy viktory,
és újarakezdi az egészet, kb 25-ször próbáltam, és mindig így járok. -
Temporal Vortex #2740 Dedikált szerver: 3658,3659, 6500
Net felé tiltani a szerverről: 29910
Így lehet "biztonsági másolattal" játszani!Multiban. -
haxoror #2739 Mert ezek a játékok nem rólad szólnak hanem a csapatról de ettől függetlenül egyáltalán nem elvárás hogy meghalj, ha vigyázol a bőrödre itt is túlélheted az egész kört csak itt ez sokkal nehezebb mint mondjuk a CS-ben :) -
#2738 Szerintem a Hoth, a Rhen War és a Genesis bolygókat (objektekkel, karakterekkel) naon pöpecen fabrikálták meg.. ezek a legjátszhatóbbak. A megjelenített világ + a hangok beszarás, olyan mintha a "Birodalom visszavág"ban lennék.
Bár a "Battlefield" típusú játékokat nem szeretem, mert elvárás hogy halj meg. Azaz nem az a legfőbb probléma ha meghalsz, nyugodtan, akár 5-6szor is.. akkor is Te nyertél. Na ez xar. -
#2737 ok kösz már nézem is. -
ScaN #2736 A Single Player menu alatt ket hadjaratot jatszhatsz vegig. Az elso a SW EpisodeI- ben megismert gunganos-robotos Nabooi esemenyekkel indul *ez lathato a kepen*. A masodik hadjarat a New Hope era torteneseit dolgozza fel, a Tatooinon kezdunk. Itt van rohamosztagos, lepegeto, xwing meg minden ami kell :)
De kattints az Instant Actionre, ha nem akarod a sztorivonalat kovetni, es barmelyik palyan jatszhatsz, akarmelyik oldalt valaszthatod.
-
#2735 akarom mondani ebben az üziben látható. #2713 -
ScaN #2734 varjuk a robotodat egyenlore
-
#2733 Sziasztok
én miért csak robottal tudok játszani, ami ebban az üziben láthatóóó
segitsetek!!! -
#2732 olvass ... vissza ... ha fontos, nem egyértelmű? -
Roland 92 #2731 Nekem még nincs meg de itt érdemes körülnézni valamelyik biztosan megy (vagy nem) SZÓVAL ITT -
#2730 Sziasztok srácok!
Naggyon fontos lenne megtudnom ,melyik portot használja a gamma online játékkor ???????
HELP PLEASE !!!!!!! -
Temporal Vortex #2729 Szerintem alapból benne van egy kis elmosás, hiába kapcsolod ki az anit-aliasing-ot a játékban, vagy a vga drivernél. Nálam legalábbis...(GeCube Radeon 9550 (400/500) 128MB) -
Temporal Vortex #2728 Tessék:
http://starwarsbattlefront.filefront.com/news/New_Screenshots_for_Jabbas_Palace;14020 -
#2727 Készült a játékhoz most egy patch ami tartalmaz egy pályát is. Betudnátok szúrni róla pár képet? -
ACE #2726 Valakinek sikerült az elmosást kikapcsolnia? -
haxoror #2725 Jaja, szervert a népnek! -
#2724 nekem mindegy havan valamio tört akkor szóljatok elárasztjuk!!!!!! -
#2723 Tört szerverek vannak mármint külföldiek??? -
gecko #2722 kössz az infót -
Temporal Vortex #2721 Szerver listát nem tudok, de néha feltünik egy cd kulcs nélküli magyar szerver , az enyém
Jelszóval védem, ugyanis haverommal szoktunk játszani. A nevét nem árulom el csak annyit, hogy a nevének a végén ez van: [HUN] -
#2720 Szevasztok nem tud valaki tört szerver listát, esetleg tört magyar szervert? -
#2719 hümmmm ... :) akkor lehet érdemes lenne még1 esélyt adnom ... csak már ugy unom :(
zoza: NE OLVASS VISSZA !!!! SEMMIKÉPPEN!!!! :D -
Zoza #2718 Hy all!A haverjaimmal Battlefrontozni akarok direct connectionban!
A játék tört ezért nem enged minkent játszani PLS help!
Ha lehet részletesen írjátok le!Előre is kösz -
Temporal Vortex #2717 patch-eltem 1.1-re, hozzá crack megvan a www.gamecopyworld.com -on. Úgyis ment, bár csinált furcsa dolgokat(pl. spawn után 5-6 másodpercig nem tudtam tüzelni. Ja és a dedikált szerver is már 1.1. -
#2716 de az csak 1.0 ....... :( persze, a semminél jobb. thx -
#2715 Hát persze... eredeti játékkal minden bizonnyal. :) -
#2714 sry ha túl nagy lett -
#2713 Mivan ha reggelek Game Spy-on, akkor tok külföldi szervekereken gémelni? Egyébként háj mindenkinek
Engedjétek meg h kicsit szinesítsem a topic-ot az egyik kedvenc Screenshotommal:
Van egypár droid :) -
Temporal Vortex #2712 #2696-ban leírtam hogy kell multit indítani kulcs ellenőrzés nélkül. Mi tegnap játszottunk egy haverommal. Simán ment lag nélkül. Természetesen mindkettőnknek "biztonsági másolata" van. Mondjuk a szerver dedikált volt, egy harmadik gépen. -
haxoror #2711 A hungs.hu tört volt tehát meg lehet csinálni, nekem nincs orig és nem is lesz ha csak külföldre mászkálhatok bazi nagy pingel ráadásul külföldön egy csomó külföldi van
Jobban szeretem kishazánk playereit :) -
#2710 van origi sw battled, amivel tudsz csatlakozni?
(nix tört szerverre lehetőség!) -
Kucker #2709 Jaja, nagyon ki kéne már próbálni multiban! -
haxoror #2708 Indítson már valaki egy szervert PLZ!!!! -
Temporal Vortex #2707 nem laggol neten! És különben is nov. második felében minden ADSL sebbeséget dupláz a Matáv -
HoTDoG #2706 Splinter Cell: Pandorra Tomorrow-nál is ezt használtuk.
Kevés embernél még jó, de soknál már nem annyira... -
#2705 az a gond, h LAN esetén mások a paraméterek, és igy neten át laggolni fog :( szvsz legalábbis. -
runcájsz #2704 Ha még valakit érdekel no cdkey-es szerver indítása, talán ezt érdemes megpróbálni:
GIT program fóruma
Ha lan gémhez nincs cdkey ellenőrzés, e programmal lehet az interneten virtuális lan hálózatot kreálni a játékhoz.