4144
-
Temporal Vortex #3463 A hét képe tényleg elég gáz féléve -
Temporal Vortex #3462 Jobb oldalon elég sok új pálya letöltést találhatsz.
Batllefront website -
Temporal Vortex #3461 Nem igazán értem a kérdésed. Miért kéne LAN-on játszanom egyedül? -
ponty1 #3460 Nekem tetszene csak az a baj hogy kb 1000 éve nem írtak bele semmit !!! Nincs frissítés !!! És letöltések között sincs szinte semmi !!! Az a "hét képe" már kb 6 hónapja kinn van !!!!!!!!! -
#3459 meg nem is foglalkoznak vele
lál na mind1 -
#3458 szerintem Fossite
legalább belinkelhettek volna pár letöltést :) -
Tom Tom #3457 Kösz Laky megnézem.
Tempi ha otthon kb 10 méterre van egymástól a két gép miért nem LANon játszol Vagy ADSLed van?
Láttátok már a SW Battlefront Fansite-ot nekem bejön. -
#3456 Köszönöm, de megoldottam másként, és müxik :)) -
Temporal Vortex #3455 Sosem volt szó direct connect-ről(ki sem próbáltam úgy). Mindig is dedikált internet szerverről beszéltem.
Leírom mégegyszer:
Nálam otthon van két gép, mindkettő routerrel csatlakozik a netre:
1. ezzel játszom
2. dedikált szerver gép(fel van rá rakva a SWBF dedikált szerver 1.2)
2-es gépen beállítom, majd elndítom a szervert és a routeren tiltom, hogy ez a gép a 29910-es porton tudjon kommunikálni a NET felé. Emelett engedélyezem a routeren a 3658, 3659-es protokat UDP és TCP módban a NET felé.
1-es gép felé szintén engedélyezem a routeren a 3658, 3659-es portokat. Majd elindítom a játékot: Mulitplayer / Internet megkeresem a szerverem:Black<101>Legion[HUN], majd join.
És játszok.
-
Temporal Vortex #3454 Szia. Ha router mögött van a két gép a netre csatolva teljesen felesleges a tűzfal, hiszen a routerben van beépített.
Próbáld ki ezt:
1. kapcsold ki a netet(modem OFF)
2. Lődd le mindkét gépen a tűzfal progit
3. Játék indít, multiplayer/LAN
4. Másik gépen játék indít, multiplayer/LAN/join
Majd tudósíts ha sikerül. -
#3453 Hello! Egy kis segítséget kérnék. A fiammal multiznánk itthon lanon keresztül, de nem sikerül csatlakozni. Ha elindítom a szervert, a kliens oldalon nem lehet látni. Router van, mindkét gépen Xp és ZoneAlarm fut, ZA-ban minden engedélyezve. Milyen beállítások kellenek még vajon -
#3452 logót csinálok majd beállítások (SG Fórum főoldal)
Ulead GIF Animator 5
ha nem megy, akkor csinálnak :) (kérésre, tetszés szerint)
az ip-s dolog úgy van, hogy diret connect-en (közvetlen kapcsolat-on) kell játszani haverral/okkal
de előbb le kell tiltani a 29910-es portot, amit én nemtok de Temproral Vortex igen :)
állítólag a csak annak, kell, aki a szervert indítja
ha le van tiltva a 29910-es port, akkor;
Multiplayer -> Direct Connect -> New (asszem, de nem biztos [tehát új szerver [#idiota]])
ha magyar;
Többjátékos -> Közvetlen kapcsolat -> Új kapcsolat (ismét asszem ) -
Tom Tom #3451 Laky!
Hogy a francba tudsz ilyen képet berakni a nevedhez?
Amúgy hogy megy ez a IP-cím? -
#3450 nézz vissza -
woody #3449 LAN-ba hogy lehet úgy hogy csak 2-en vagyunk a pályán ?és lehet eredeti nélkül ONLINE-ba? -
ponty1 #3448 Na lessz e má valamikor yáték ? Én szinte csak ezzel yáccok !!! Bármikor jó nekem kivéve akkor nem amikor nem !!! -
ponty1 #3447 Nincs semmi gondom !!! Nem fagy le !!! Jesz ! Előbb net aztán jöhet a játék ! -
Tom Tom #3446 Megvan vkinek originalan?A leírást honnan lehet letölteni? -
Tom Tom #3445 És semmi gondod nincs vele?lefagyás stb..És ha csak úgy nemzetközileg akarod nyomni akárkivel a világon elöbb fölmész a netre majd indítod a gém-t? -
ponty1 #3444 Elég annyi !!! Én is annyival jáccom a gém-t ! -
Tom Tom #3443 CSá
Milyen gyors net kell a Multihoz?56kb/sec jó?Ha apám be tudná kötni a másik gépre a netet akkor jönnék én is ha lehet. -
Temporal Vortex #3442 Hogyan? Rohangáltatok ketten a Hoth-on? -
ponty1 #3441 De jót játszottam az előbb !!! Egy gyereket aki valami lucasart os klántag rohadtul legyőztem !!! -
Temporal Vortex #3440 Bocsesz, tegnap benyomtam. Nem volt erőm szervert indítani. -
#3439 Azért indítani kellene egy játékot !! -
#3438 Nagyon fasza -.-" -
ponty1 #3437 Én sajna mégsem tudok jönni ma mert biosz nagydogám lessz holnap és tanulok kegyetlenül ! Esetleg estefele lessz jó ! kb 6 tól ! -
#3436 Egyéblént ki indítja ma a játékot?
-
#3435 DC++ 2 gb játék már 2 napja töltöm lejött már 550 mb ;)
-
#3434 honnan???
[keenekii] -
#3433 OK de akkor azt a 29910 portot letiltani aki csinálja a szervert
;) asszem csak annak kell ;) egyébként egy áruló vagyok bf szempontjából most töltöm le a star wars kotor 2-t ;)))
-
ponty1 #3432 Na jó akkor vasárnap 3 tól oké ? Akkor leszek ! -
#3431 Én holnap nem leszek egész nap ;) Vasárnap? ;))))) -
#3430 akkor már vasárnap 14:30 után, mert csak akkor jövök meg :( -
ponty1 #3429 Holnap csinál valaki 1 et 6 tól ! Mer akko jövök én is ! -
#3428 benne lennék 1 partyban én is :) -
#3427 én meg holnap nem leszek itt :((( -
ponty1 #3426 Akko nem lessz játék ? Má 8 elmúlt !!! -
#3425 #3410 -
ponty1 #3424 Az naon király !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Akko gyüvök embörök !!!!
Mi az ip? És a kód (ha van)? És a cím ?