Tina Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
meg azt a a hülye kiértékelés...ha az meglenne...:V
Amúgy meg ott az Eagle is, pont ugyanolyan egyszerû, csak Tinával ellentétben nem szimulációt, hanem NYÁKtervezést tud .
vagy ha nem is, szabad foglalkozás(mondjuk mindig az van)
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
de ha már itt szó van a 6-ról, 1,2 év alatt csak van hozzá crack, nem?
vmelyik korábbihoz van crack, olvass vissza
KoЯn
Tedd fel a kérdést az ottani publikumnak!
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
www.cadsoft.de Az EAGLE sokkal jobb szerintem.
a www.terminal.hu-n keresd meg az elektro fórumot, ott talán többet megtudsz Tináról. ;)
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
V9ykn8_TZL0
Viszont azt hallottam, hogy valami régebbi verzióból (-4 kb.), ahol lehet menteni is, egyszerûen át kell másolni 1-2 fájlt és jó lesz. Az 5.5-ben láttam is, hogy lehet mentni ilyen módszerrel, de azóta se tudom, hogy melyik fájlokat kell átmásolni, pedig már mindet ki is próbáltam...
Nem egy Protel vagy OrCad, de sok aranyos dolgot tud, az interaktív mód pl. marha jó, lehet méregetni itt-ott in-live, aranyos szimulációkat tud. Szal alapok, de azt jól. Ja és magyar fejlesztés a progi.

Egyébként mit lehet benne csinálni? Nyák terv, .. Protel szerû vagy egész más?
Hajrá Dózsa György!