7099
alaplappal kapcsolatos dolgok
-
Inquisitor #4138 AsRock jelenleg elég érdekesen áll, mert pont a legolcsóbb lapjai árában kapni hasonlót Asusból. Pl. i945 deszkák. A 10-20K között meg talán a 16.000-es P35 lapjuk ami érdekes lehet, de tutira senki nem vár tőle Asus P5K vagy Giga P35-DS3 szinte ... -
#4137 17k az már majdnem középkategória.
Én a szarral a 10k-s kategóriára gondoltam. Az gyenge felszereltségű, tudású. -
#4136 Azok márkásak és tényleg jók. Nem kéne Asrock-hoz hasonlítani.
"Hülyeségeket nem kéne..."
szerintem az Asrock olcsó és minőségi. <-- ez volt a legnagyobb hülyeség -
#4135 Gigabyte is joo.Minosegi es nemtul draga jol tuningolhato lapok -
#4134 akkor a 17 ezer Ft-os 780G-as AMD-s lapokkal mi a helyzet? (Gigabyte, Asus)...?
Hülyeségeket nem kéne... -
#4133 Olyan nem létezik semmilyen márkánál, hogy olcsó és minőségi.
2 lehetőség van:
olcsó és szar
drága és jó -
VTomi75 #4132 Az Asrock az Asus másodmárkája, valamivel gyengébb élettartamű kondikat raknak bele és kevesebb a körítés. Az IC-k ugyanazok, nem az Asrock gyártja őket, csak beépíti. Rendesen hűtött házban ezer évig elmennek ezek a lapok, csak manapság sokan fogalmatlanok a tisztességes házszellőzés témakörében és megsütik a gépet. -
#4131 szerintem az Asrock olcsó és minőségi. -
#4130 volt már?:D őőőő neeeem? akkor ne pofázz -
VTomi75 #4129 Amúgy a cégnél, ahol dolgozom, van kb. 40 db Asrock alaplapos gépem, soha egyikkel se volt gond, ellenben Asust meg Abitot (főleg ezt) jópárat ki kellett már kukázni ;) -
VTomi75 #4128 Ha valaki most jó áron jó inteles alaplapot akar, TAPASZTALATOK ALAPJÁN tudom az MSI P35 Neo2-FR-t ajánlani. 20 ezerért már kapható, a legkisebb, legeldugottabb kondi is szilárdelektrolitos rajta, tisztességes heatpipe rézhűtésű, minden processzort támogat, atomstabil és bármit szénné lehet húzni benne. Nekem volt benne egy E4300-asom, ami simán 3 GHz fölé ment, és egy E6550-esem, ami szintén. Alapfeszen természetesen. Volt benne Kingston, Kingmax és Geil RAM, soha egyikkel se volt semmi baja, még túlhúzni is simán lehetett őket. A Q6700-as is 3200-on megy, menne jobban is, de nem akarom növelni a feszültséget (3333 MHz-en alapfesszel is elindult amúgy). Szóval mindent tud, ami ebben az árkategóriában elvárható, RAID és eSATA is van rajta. Jó vétel. -
#4127 az 1 szar -
#4126 hol tapasztaltad?Volt már neked?Szerintem az újjak jók.Ne habizzálmár itt össze vissza xD -
#4125 asrock ennyire szar? -
#4124 -
#4123 igazad van -
Kenworth W900L #4122 Ide csak anyit tudok monadani,hogy aki új alaplapot akar venni az:ASROCKOT A BÜDÖS ÉLETBE SE VEGYEN!!!!!!
Hát emberek,hogy ez mi gagyi alaplap.Hihetetlen! -
A korábbi értesülések arról is beszámoltak, hogy az SB750-es déli híd már OverDrive 3.0-s támogatással érkezik, amely jótékonyan hat majd a Phenom processzorok tuning képességeire. Az AMD egyik bemutatóján már demonstrálták az SB750 előnyét: alap állapotban a rendszerben elhelyezett processzor a 3 GHz-es órajelet sem volt képes elérni, ám mikor engedélyezték az említett támogatást, akkor ugyanaz a processzor már gond nélkül működött 3,2 GHz-en is. -
#4120 -
Brinn #4119 Jah, be volt kapcsolva, de egy Load optimized settings, vagy wtf megoldotta a problémát. Úgyhogy már van hang! ^^ -
#4118 Biosban be van kapcsolva a hangkártya??? -
Brinn #4117 Hali!
Vmi bibi van az alaplapommal, pontosabban a hangkártyával. M57SLI-S4-es alaplapról van szó, ami a CD-n volt drivereket feltettem, de a hangkártyát nem ismeri fel, töltöttem netröl másikat, de azzal se mentem semmire. Mi a bibi? Elöre is köszi! -
#4116 Lassan ott tartunk hogy a fél alaplap hőcsövekből áll... -
#4115 hihi
aranybólvanéscigókvesik? -
-
#4113 En is ...... Nekem ilyen van . Hat kezdek hozza szokni !!!!
-
#4112 NVIDIA Admits to Data Corruption Issues with 790i Chipset
Trouble with overclocking DDR3 on 790i -
#4111 ilyen van haveromnak.Nagyon jó alaplap. -
#4110 -
#4109 -
#4108 Olcsó húsnak híg a leve. -
#4107 mi a baj vele -
#4106 -
#4105 -
#4104 ASRock AM2XLI-eSATA2 jó alaplap? -
#4103 -
#4102 Nekem gyárilag nincsen, de csináltam rá ;) -
Csak a vízhűtés jöhet szóba (itt annak a coolere is "befelé fűt"), egy léghűtő alatt megolvadna a proc. -
#4100 Speciel tetszett hogy nem elég amit "mondasz", installálnak a laphoz 2db GX2-t... Így létrejön a milliós kazán #vigyor] -
Inquisitor #4099 Ja, de a chipsetet meg megsüti a fesz. szabályzó rész "kis" hője. Nem tudom ki találta ki ezt a "mindent kössünk össze hőcsövekkel" designt, de állatkertbe kéne zárni.
Amúgy XFX vagy ELSA videókártyák nagyon jók, de én nem vennék VGA gyártótól alaplapot, se XFX-et, se ELSA-t, se Sapphire-t. :)