Milyen Alaplap?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a baj hogy ilyen kifutott cuccokat már csak max használtan érdemes beszerezni. Ajánlom a Prohardver apróhirdetéseit. Ja és ASRockot ne vegyél sztem.
Én amúgy egy kicsit sokallom a gépbe az 1950-et. Annak az árából már vehettél volna akkor egy új kétmagos lapot meg egy közepes procit.

cicai
Sziasztok!
Mielõtt valaki leszólna, vagy beszólna nem értek az alaplapokhoz (meg sok minden máshoz se). Gondom az, hogy elromlott ASUS p4pe 478 alaplapom. Na most hasonló kategóriát szeretnék venni de, nem tudom, mit lehetne, vagy lenne érdemes. Nézegettem a boltok listáját és összehasonlításnál ez nyerte meg a tetszésemet vagyis (szerintem) ez hasonlít legjobban ahhoz az ASUS alaplaphoz, ami nekem volt. ASRock P4I65G. Valaki meg tudná nekem mondani, hogy erõség tekintetében van olyan jó, mint az ASUS p4pe 845 volt?
Mert ami most van az egy határ f...ng. Amikor filmet konvertáltam akkor az ASUS lappal 75-80%-ban volt leterhelve a procim (pentium 3. 2-es) ezzel a lappal meg nem tudok semmit csinálni, mert az egér kurzora 4-5 másodperckéséssel reagál.
Elnézést a hosszú beírásért.
Segítsetek

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

FlyHigh
Prohardveren néztem.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Gigabyte-rol megnézed a tesztet, FSB-t gyönyörüen tartja, core2-est jól lehet tuningolni vele. Amúgy ahol a táblázatban nagyobb érték a jobb ott valahol a végefelé slattyog😄😄

Thrash \'Till Death

de látom 2 jöhet szóba

ASUS P5K
GIGABYTE P35-DS3

nekem most 1 ASROCK Coredualvsta volt amig fejlesztettem a gépet csak most venni akarok valami jobbat max 25-ért

aha
kösz a helpet én is elsõk között a sima p5k-ra gondoltam

Régen nagy Asus rajongó voltam, de elmúlt. Pár ember szerint az Asus mostanában nem fordít annyi figyelmet a 40K alatti lapjaira, mint régen. Akkor a P5K szériába nézz körül, de tényleg nézd meg összeset Asus oldalán, mert még a Giga P35 lapjánál is többfélébb van belõle.

mycso
Akkor asus p5k vagy giga p35-ds3 😉

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Mit kéne tudnia annak az alaplapnak? 😊
Mit szolnál mondjuk Asus M3A-hoz? Olyan 24K, de ha van rá igény van ebbõl 50K feletti verzió is.

MaSzKa
vegyél amit akarsz én az asus msi cuccokat senkinek se javaslom
én sose vettem szerencsére max használtba eladásra
de ismerõsõknek volt és én szívtam velük a legtöbbet régen

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

én max 25000-re gondoltam és elsõsorban asus-ra

MaSzKa
nekem? ott az aláírásba

bios frissités kell azt rendbe jön az alapap és elég jó tuning alany
a Pro elég sok díjat nyert

MaSzKa
Fsp Saga+ 400W-os elég lesz 11eft kb

Alaplap sajnos csak olcsót kapni 14eft-ért Abit AN52 2év de megéri az árát

aha
kösz
neked mien alaplapod van?
ez se rossz sztem: GigaByte P35-DS3 én is néztem mostanság

MaSzKa
Abit IP35-E sima Pro
19 25 35eft

GigaByte P35-DS3 vagy DS3L?

Asusból nem szerencsés SE-re vagy X-re végzõdõ butított verziókat venni.

Most akarnék alaplapot venni tudnátok valami jót ajánlani max 24000-ért
valami: sata2, pcie, ddr2, core2 cuccokhoz.
ASUS P5K vagy
ASUS P5K SE-re gondoltam, meiket ajánlanátok?????

a gép egy amd6000, 8600gt, 2gb ram.

milyen alaplapot ajánlotok hozzá? és mekkora tápot?

hy
most akarnék alaplapot venni tudnátok valami jót ajánlani max 24000-ért
valami: sata2, pcie, ddr2, core2 cuccokhoz

Jó lap, de AMD-s lap ne legyen már 60K. Azért mutatja, hogy csak az újdonság okán ilyen drága, hogy pl. MSI extra 790FX lapja is 55K boltban, de rendelési listán már csak ilyen 35-38K. Na az a reális értékük.

MaSzKa

Solten
Jah, megnéztem. Kár hogy konkrétan nem írják melyik proci, 1005, 0201, 0411 verziójú BIOS.

Saor Alba

Solten
4400-as tuti jó bele.

Saor Alba

Asus oldalán összes alaplap adatlapjánál elérhetõ a CPU kompatibilitási lista, amin nem csak az van melyik lap milyen procit bír, hanem az is ott van melyik Bios verziótól.

Amúgy 100%, hogy megy, kérdés melyik Bios-al?

djrobaa
Bocsi elirtam! ASUS M2V-MX

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

djrobaa
Sziasztok! Van egy ASUS M2N-MX alaplapom és azt szeretném megtudni hogy jólenne e bele ez a proci:AMD Athlon 64 4400+ X2 ??

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

MaSzKa
1 sima hddtáp kábelt lehet beledugni

több áram pl. vga-nak

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Tuningot nemigen tervezek.
Apropó, vdrop. A prohardver azt írta, hogy emiatt a p5k igencsak adja a kakaót (feszültséget) az eszközöknek, ami nem feltétlenül egészséges

MaSzKa
az 1.2-es biossal marha jó csak akkor 2x indul ennyi a baja

az 1.4-es Beta-nél meg néha hangal van difi

de ezt tutti kijavítják csak idõ kérdése

tuningba marha jó és itt nem kell nagyon kílodni mint asus-oknál a vdroppal

RelakS
Na jó, füst nem volt, csak gondolt egyet, és soha többé nem kapcsolt be :/

Egyébként ez az ip35 igen szimpatikus a 6db sata, és a 12 db (?) usb miatt 😊

MaSzKa
Ezt ajánlom, fõleg ha kijõn az új bios: 1.4-es

Abit IP35 2év 25eFt
Abit IP35-E 2év 19eFt

szerintem ott trafóhiba volt vagy hûtés hiba
alaplap nem szokott elfûstõlni csak úgy

RelakS
Másik topikban azt írták, hogy az asusok újabban igen gázok. Egyéni vélemény? 😊

(most füstölt el egy asus 3 éves alaplapom, szal keresem az utódját, és egyelõre p5k a jelölt)

mycso
Asus p5k, Abit IP35, Giga P35-DS3, Giga P31 (illetve ezek deluxe vagy DS4 változatai)

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Hello milyen alaplapot ajánlotok nekem LGA 775 proci dual core és pci expresses legyen FSB800 DDr2-es.
Kösz

Solten
AM2NF3-VSTA: ez nem annyira jó, csak AGP-s.

Saor Alba

Solten
Kedvezõ árát tekintve nem rossz, és PCIe is van rajta a jövõbeni VGA bõvítés esetére.

Saor Alba

Szasztok.Gépet kéne fejleszteni,viszont van egy agp-s GeForce7600GT-m,azt nem akarom kidobni,ha nem muszáj.Szal ma olvastam a HOC-on,hogy az Asrock csinál olyan deszkákat,ami amúgy támogatja az AMDX2 procikat,DDR2memóriát,de AGP-s vga hely van rajta.Vagy épp mindkettõ(agp,pci).Vélemények ezekrõl a lapokról:az elsõ,a második.Hmm?

WiZZaRD
A K7S41GX-re gondolsz? sA lap, ha ilyenre van szükséged, nem rossz, én is használok egyet. Semmi kiemelkedõ, de megbízhatóan teszi a dolgát már két éve😊. Arra érdemes figyelni, hogy csak 2 memória slot van rajta.

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Szasztok.Egy kérdés:Asrock K7541GX alaplapról vélemény?

Pont azt írtam, hogy ugyan az, de lényegtelen. Venni kel kisebb X2-t és szénnéhúzni.

BaLeeX
Kellene nekem egy gyors válasz.
Egyik ismerõsünknek raktunk össze konfigot csak a választott Asus M2N-E SLI alaplap hibás volt, visszaküldtük és nem tudnak helyette ilyet adni mert nem kaptak így a nap folyamán kellene helyette egy másikat választani.
Szinte egy árban van vele az MSI K9N SLI-2F alaplap. Mi a véleményetek róla?
Esetleg mit érdemes választani helyette? Az Asus 18-19 ezres árban volt ráfizetni nem nagyon szeretnénk már. Ötlet, tanács?

www.ipon.hu oldalon található alaplapok közül kellene választani

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

helló! én arra lennék kíváncsi h. az alaplapnak mennyi a max hõmérséklete?(ami még nem árt az alaplapnak...) elöre is köszönöm!
hello az asus m2n milyen véleményetek van róla? Kösz

ates84
én a natúr 5200-ra gondoltam nem az fx-re

"5200+ meg már más tokozás"
FX60 s939? Véletlenül kétmagos, és véletlenül ugyan az az órajele mint az 5200-nek.
Egyébként meg inkább tuningos 4200+ a 6000+ körüli órajelen. Szerintem 😉

DaniX14
már a 4800+ megrendeltem de még lesz plusz 1gb ddr2 ram meg egy hd 2600xt gddr4 256mb vga pci-e igy lesz teljes a gép <#vigyor4>

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

ates84
Vágom, de itthon eddig csak 4200-asat láttam. Az is ritka. 5200+ meg már más tokozás. Max CPU board-dal de az elég nyakatekert megoldás... Akkor új ramok is kellenek, mivel az AM2-es procik már DDR2-t támogatnak.
Ha ragaszkodsz az 5200-hoz inkább vegyél egy új alaplapot (meg memóriát meg vga-t)

DaniX14
de itt nézd meg
http://www.asrock.com/mb/cpu.asp?Model=939Dual-SATA2
itt már 4800+ is van irva akkor az ne mjó vagy hogy van?

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93