7099
alaplappal kapcsolatos dolgok
-
#4938 nemtudtam, hogy ennyire ....vagy-.- -
#4937 alaplap -
#4936 Ez mi a halál? -
#4935 destroyer lol -
link
Ja, csak nvidia chipset+sli.. blöehh -
#4933 http://ipon.hu/hir/tuningbarat_amd_s_lapok_az_nvidia_kinalataban/3737
talán ilyen Abit lap lesz :D -
#4932 link -
volfika #4931 Nagyon köszönöm,hogy segitettetek holnap kérek egyet kölcsön ha van valami fejlemény jövök! mégegyszer köszi -
#4930 Sziasztok!
Ez lehet hogy OFF de nagyon el vagyok keseredve
Csináltam 1 WINDOWS XP reinstalt feltelepítetem a drivereket minden rendben megy!
Aztán kedvem támadt filmet nézni! Elindítotam a filmet és nincs a szereplőknek hangja! A filmben minden hang megvan de szereplőké vagy nagyon halk vagy egyáltalán nincs! Ezek után gondoltam megnézem a zenékel mit csinál.
Nagyon torzítja a hangokat.(SORRY HA ÉRTELMETLENÜL ÍRTAM)
Ja igen ASUS P5B alaplapom van! A Windows reinstal elöt minden rendben volt legalábis a hang az rendesen szólt!
Amúgy azt nemértem hogy mikor a windows bejelentkező hang van az teljesen normálisan hallatszik!
Remélem tudtok segíteni -
volfika #4929 Igazad van a holnapi napot rászánom! -
#4928 inkabb kölcsön kénne kérni,mint egyböl venni egyet ,már ha lehetséges -
volfika #4927 Azt hiszem,hogy veszek egy másik tápot! más ötlettem nincs!!!!! -
volfika #4926 Ki van véve a táp mint ahogy a képen látszik visszább és ugy dugtam be a hálozatba de semmi de amásik sem holott két napja müködött de abba ne fér bele ez az alaplap mert kicsi a ház!
-
#4925 ha nincs akkor nincs (azt hittemvan rajta) -
volfika #4924 Nincs rajta ilyen csati sehol! -
#4923 ez volt nekem is a kérdésem, de ahogy néztem a képen a lapodat, nem is kell beledugni sehova...bár ha találsz rajta csatit akkor dugd bele és akkor ez volt a gond :) -
volfika #4922 ezt soha nem használtam sehova!!! -
#4921 igen ez az egyik csati,és a másik ami kell az a 4 likas "kockacsati"fülecskével:
-
volfika #4920 A táptol az alaplapig mekorra ott a feszültség???? -
#4919 ahha köszi
hát kérj kölcsön egy tápot, jobbat nemtok énse :| -
volfika #4918 köszi!Banyapapa gyorsabb volát mint én! -
volfika #4917 -
#4916 ez -
volfika #4915 -
#4914 milyen alaplapod van pontosan? -
#4913 nemtom,nem értek ennyire hozzá
ilyen volt a tápja nálam (és most is ez megyeget még) -
volfika #4912 -
volfika #4911 Ez a mostani ami az enyém!! [IMG] Ezzel a csatlakozoval!! át kén szerelnem ha tudom de nem vagyok valami nagy profi mind ti!! sajnos http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=204528[/IMG] -
volfika #4910 Ez elég régi kis átalakitással menne!! [IMG] Ez a csatlakozoi!!!tény az hogy régi!! http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=204526[/IMG] -
volfika #4909 nem világit!!! -
#4908 táp csere
amúgy a visszejelző az alaplapon vílágít +3.3V
? -
#4907 ezek valami kőkorszaki kondikat dobtak rá
biztos sok maradt meg nekik a 80-as éveből -
#4906 kérjél kölcsön másik tápot probára hozzá.
-
#4905 hallod 4 tűs csatit nem kéne rádugni? mert a képen nincs rádugva -
volfika #4904 Értem! levettem acsatlakozot az alaplaprol és semmi és csak vissza dugtam a hálozatott és semmi vagyis nem forog a venillátor! akkor 99% hogy táp??????????????????? -
#4903 -
#4902 de figyi,ha el let inditva a gép,a tönkretett érintkezökkel,leeht a zárlat tápot is gajra tehette (és ha csak azt akkor szerencséd van) -
#4901 ha ott nincs áram amit a lapra dugnál akkor tápcsere -
volfika #4900 Ami bevan karikázva ott már nincs áram!!! vagy cseréljek tápot vagy póbalámpázam végig??????????? -
volfika #4899 Igen!!!!!!!!!!!!!!!!!