Milyen Alaplap?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd mostanában szeretnék fejleszteni , és azt szeretném meg kérdezni hogy milyen alaplapot tudtok nekkem ajánlani ?
én speciel ezt nézztem ki
MSI P45 Neo3-FR alaplap
szerintetek milnyen ? valakinek van róla tapasztalata stb ?
Persze most is megvagyok elégedve a gépemmel de 2009-re szeretném lecserélni egy négymagos gépre.
Most Asus P5B-van de nem vagyok vele megelégedve 1 Intel P45--ös DDR3 ramot kezelõ GIGA deszkára cserélném de majd meglátjuk milesz még 2009-ig!
Na de viccet felre teve GIGA mert jo az ara es jo tuning base. Az sem mindegy mihez kell AMD , INTEL ??? Milyen chipset ?????
ゾルターン
Asus vagy Gigabyte???
Kösz.
vagy ABIT AX78 14600Ft 3év ez jó
prociból ha tuning is lesz 5000+ Black Edition 15eFt
vga-ból inkább ATI-t érdemes most mert a HD3850/70 olcsó
a HD4850/70 pedig gyors
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Na remélem van aki tud nekem segíteni.
Ezen a procin gondolkodom: AMD A64 X2 5200+ AM2
http://www.edigital.hu/product.php?productid=30210&cat=414&page=1
Szóval ehhez keresnék valami frankó boardot, de nem igazán vagyok mostanában benne ezekben a dolgokban, és hát úgymond a "gyakorlatban" semmit sem tudok mondjuk errõl a lapról: Gigabyte GA-MA770-DS3 sAM2+
http://www.edigital.hu/product.php?productid=35554&cat=385&page=1
Namost. Abban kérnék segítséget, hogy vagy konkrétan errõl a lapról vélemény, vagy ha egyértelmûen van jobb alaplap ebben az árkategóriában(max 20ezer) akkor arról. Nem kell integrált videókártya, egyelõre egy Asus N7600GS SILENT menne bele aztán majd ugyanúgy valami komolyabb Nvidia karesz. Azért kérdezem itt mert abban bízok személyes tapasztalattal is tud valaki segíteni. THX.
25600Ft
23600Ft

Mi a külömnbség Abit s775 IP35 pro XE és Abit s775 IP35 pro közt?
Mit jelent az XE a nevében?
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
Van Asus P5K-E WIFI lapom és nemtok róla boot-olni IDE-s vinyót illetve optikai meghajtót. Ezt írja:
reboot and select proper boot device
Pedig a BIOS-ban megadtam a helyes priorítást.
Fákjúal!
Procesor:AMD Athlon64 X2 4400+
Memória:2GB DDR2 RAM
VGA:Sapphire HD3850 512MB
Alaplap:AMD 740G
<#vigyor3>#vigyor3>
és alig drágább
Saor Alba
ami tamogatja PCI x16,4GB DDR2,AMD Athlon X2 AM2
ゾルターン
ebbe ugye beépített VGA van.Tudok-e ebbe az alaplapba egy PCIx16 os VGA-t tenni
nem rossz ár
"IP35pro a leggyorsabb p35ös lap mind a mai napig. Igaz csak 2 maggal van értelme de szerintem teljesen jó úgy.
Hát azt írtad teljesítény...de ez általános volt az egész p35ös szériánál. Nekem volt p5k-em sokkal több gond volt vele mint az ip35pro-val. ja és kb márciusban jött ki hozzá az elsõ normális BIOS, kb a 6. vagy a 7. verzió, addig csak szarok jöttek de az minden hónapban. Az IP35 pronak meg már az elején kijött 2, a másodikkal már nem volt semmi problem, a késõbbiekben már csak kompatiblilitási gondokat és frissítéseket iktattak be. Ha 2 mag mellett maradtam volna, akkor a p5k-e lett volna eladva, mert 2maghoz sokkal jobb volt az abit."
http://prohardver.hu/tema/abit_ip45_pro_lapok/hsz_1-200.html#msg76
sztem elcseszhetted
müködés közbe nem turkulánk a gépbe
ez olyan alapféle
Véletlenül lehúztam a proci ventilátorának a tápcsatlakozóját menet közben a házban rögtön visszadugtam. De azóta teljes sebességen megy folyamatosan a ventillátor!
Tönkre ment az alaplap? Mi lehet a gond?
Köszi
25K-Asus P5Q
20k-Asus P5K
40k-Gigabyte P35T-DQ6
Saor Alba
megnéem
a crsis így is fut az én 1,8g procimon és a geforce 7300 asom on és 1gb on
"crysis-ozni szeretnék"
hd 3650-el? <#ravasz1>#ravasz1> +1GB Ram sem ártana nem gondolod?
GIGABYTE GA-MA78G-DS3H: 16.381 Ft
GIGABYTE GA-MA790X-DS4: 18.768 Ft
Saor Alba
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Új alplapot akarok venni mert van talonban egy amd x4 9550-em és egy ati radeon hd 3650-em
+ a régi gépembõl 1 db 1gb ddr2 ram
sata merevlemez
crysis-ozni szeretnék éslehetõleg 25k-ból kiakarok jönni
Elõre is köszi