Milyen Alaplap?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Én az áráról nem tudtam...
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
fõleg hogy 80eFt az ára
100eFt-ért full normál MSI laptopot lehet venni ami 2x többet tud
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
?ft
amúgy ?atomból áll? 😄
Saor Alba
Vagy ez normális?
Gigabyte GA-MA69G-S3H deszkám van.
Everest 42 fokot ir, de az ujjamat majdnemhogy megégeti..az nem annyi szerintem!
Thx a tanácsokat!
jót én se tudok mondani róluk
ismerõsnek Asrock VIA Sata-ás hybrid-je volt amivel állítólag lehet xbox360-t átalakítani, és ki tudja miért mgse lehetett
külön vett VT6410 sata vezérlõt azzal már lehetett
amúgy hasonló árba vagy még olcsóbban vannak Abit-ok is amik messzemenõen jobbak
és én is hasonlókat olvastam a lapról
ismerõsnek azóta Abit IP35-E lapja van
edig nagy megelégedettséggel használja benne az E2180 M0-ást tuningolva
Az ASRock deszkámmal nem voltam megelégedve mert gyér volt a bios, alig tûrte a kevéske OC-t, az integrált hangkáryája elég gyakran össze-vissza sercegett és fülsüketítõen sípolt(fejhallgatón brutális), új táppal is volt mikor resetelt, volt olyan, hogy annyira kifagyott, hogy a resetre sem mozdult, problémásak voltak az ATA eszközök optikai tárolókkal az élen, volt mikor nem mûködtek az
elõlapi panelek(pedig fizikailag be voltak dugva) és volt amikor nem bootolt fel PCI eszközöket mint pl.: TV-tuner, második gigabit lan kártya. A PCIe 2.0 csatolót AGP alá meg azért nem éltetem, mert
amikor megvettem, akkor sehol nem sikerült olvassak róla, hogy csak ×4-es a PCIe 2.0-ás slotja az "AGI", de amikor új VGA-t akartam venni, akkor új alaplapot is kellett vegyek emiatt (tulajdonképpen nem volt kötelezõ, csak nem akartam alacsony sávszélességen futtatni a HD 3870-et).
Saor Alba
flémkeltésért is
amit linkeltem az 1 teszt és nem reklám
mert ha így fognád fel akkor már minden reklámnak minõsül ami itt van az sg-n
inkább örûlj, hogy egyáltalán géphez engedtek téged "kedves" mrzoltan
én inkább csak Abit-ot rakok, mert így is csak 10/1 az arány
meg lehet nézni pl a milyen gépet topicba 70%-ba Gigabyte-ot ajánlanak
Kéne neked 1 hét bann reklámért,mert ez már annak minõsül.
ゾルターン
Milyen alaplap topic.. utolsó hsz.. Maszka.. vajon milyen alaplap? 😄😄
pedig én azt halotam az MSI röl hogy egy egész jó alaplap és van olyanjó mint a Gigabyte !
Erre most böngészek, és ezt lelem! 😄
És a topikkal kapcsolatos háesz is legyen, megkérdezném, hogy a 770FX-es csipszet után lesz-e idén ujabb?
Thx!
Szal vázlatokban a franciákrol volt szo, meg mittomé! 😄
Meg ujitás csak év végén lesz, egyenlöre zsir minden! Azért kösz, értékelem, hogy segiteni probálsz, nemugyállsz hozzám mint a multkor! <#puszi>#puszi> (nehogy magadra vedd a puszit!) 😉
én a ph-n láttam valaki árul olcsón
ez konkrétan AMD770-es
és a 780-as is így néz ki kb
Azért van más alaplap is.
a Sapphire-t thx,nem hittem volna bár ez nem mai csirke.
Sapphire nem rossz lap és olcsó is
pár a hûtés lehetne rajt jobb is
álljál már le
mi bajod az Abit-tal?
Apropó egy sapphire lapot linkeljél már plz.]#hehe]
remélem mielöbb lehet kapni az országba, mert a legjobb ár/teljesítmény lapok megint azok lesznek
elõrendelni pl angliába már lehet
cimborám azt mondta vár a gépvásárlással addig amíg nem kapni Abit IP45-ös lapot
MSI-k azok az alaplapok amiket én szívem szerint nem ajánlok senkinek
ha nem Abit akkor pl esetleg Gigabyte (tucatlap), Evga, Sapphire, Biostar (olcsólap), XFX amit javaslok, DFI (tuning)
de vannak még nagy márkák ezenkívûl
hát nme is tudum abit csak 35-ös lapkészletel eredetileg 45-öst szeretem volna, vagy van valmi oka hogy a 35-öst ajánlod ? a 45-ös még sem olyan jó mint gondolom ?
márkábol amiben meg biztam idáig az a Gigabyte volt bár régen Abitom volt az sem lehet rosz bár ,már nem nagyon találkoztam vele !
pl a aqua-n nincs is abit alaplap !
elég jó ára van