Milyen Alaplap?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
i865G chipsetének a konkurense a Radeon 9100 IGP, nem pedig az i875 nek, ami egyértelmûen sokkal jobb nála!
Nem tudom te mi a faszról beszélsz, de kezdem unni a hülyeségeidet!
Egész idáig azt sem tudtad milyen chipsetes a szóban forgó deszka de ezerrel osztottad a baromságaidat!
"még ha úgy van"
Nézzd már meg mit linkeltél! Pont ott van leírva hogy 9100 IGP ficcen rajta nem pedig SIS ahogy egész eddig szajkóztad!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
Milyen SIS es lap?
Az ASus P4R800 ATI chipsetes, nem SISes de mind1...
Es? Ugyanugy nem kell hasznalni mint az integralt videochipet. Van rajta PCI slot, beleugorhat egy Audigy2.
Az IC7 szerintem is jobb, de amit hianyolok rola az az integralt halokartya, meg az IS7esen is van, nemigaz hogy erre keptelenek voltak rarakni. Valamint a BIOS helyreallitasi lehetoseg se 1 hatrany a SISes lapon.
Ha nem kell, felesleges 30 kilót adni ezért a körítésért, mert abszolúte átlagos! Szar minõségû az AC97 -es hang cucc is!
Ha IRODÁBA szánod a gépet áldásom rá, ám ha játszani kell a gyereknek felesleges a pénz töblet az integrált VGA-ért, ha úgyis letiltod mert játékra alkalmatlan...
Ennyi.
Van errõl az alaplapról kézzelfogható infód,vagy nincs?
Ezek a full integrált alaplapok irodába szánt termékek, játékra kevésbé ajánlatosak, de végülis utólag vehetsz bele másik kareszt, nekem 8, te tudod...
1 jó tanács: ha játékra kell akkor NE celeront tegyél bele!
Amúgy SIS chipsetet nem ajánlom...
Ha van rá keret redesen akkor ASUS P4C800 Deluxe!
A fiamnak kéne összerakni egy gépet.Gamék!
Én a helyedben nem az alaplapon spórolnék, akkor már inkább Abit NF7, az 13K +áfa...
De szintén 25K az ASUS A7N8X (nem dupla X, csak sima X!!! ->a 2 X -es verzióban nincs Dual Chennel!!!)
Amúgy az a kis venti engem is idegesít, az össze többi gyártó rá tesz egy kis bordát és kész, azokkal soha semmi gáz nem lesz, hangjuk semmi, meghibásodás gyakorlatilag 0% ...
A kondik faszán felpuposodtak én meg késõn vettem észre!
Ennyit a régebbi abit-okról!De az új abit-ok azoknál már ezt megoldották!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az Intelrõl nem is beszélve 😊)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Az nem vitás, hogy vannak gondok az ABIT alaplapokkal (pl.: ahogy olvasgatom a fórumokat, az NF7 északi híd aktív hûtése pár hónap után megadja magátt, és iszonyú hangos lesz - nálam 3 hónapig birta), de ilyenek mindenhol vannak, volt dolgom gyári hibás Gigabyte alaplappal, és egy rövid ideig egy Via chipsetes ASUS alaplap igyekezett az õrületbe kergetni - csaknem sikerült neki.
Az ABIT-nál én úgy látom, sose volt azért iszonyú magasan a mérce (anno a HPT370 IDE verzérlõ, jujj, de mennyit szídtuk....), de szerintem azért egy jó iparosmunkát adtak ki mindig, általában nagyon jó áron.
22 rúgóért lehet kapni zsír új
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Az nforce3-at meg elbakkerolták az új alaplapokon!! :-))
Úgy halottam, hogy minõségben visszacsúszott, azaz kevésbé adnak már rá, mint régen. Bár lehet, hogy ez csak az ellenrajongók által terjesztett pletyka.
Jó, sose volt olyan renoméja (és tán a minõsége sem), mint az GigaByte-nak vagy az MSI-nek, de azért egy decens ár/érték arány mindig is hozott. Hogy viszonylag sokaknak volt/van velük gondja az nem meglepõ, mivel van egy sejtésem, hogy messze a legnépszerûbb alaplapmárka kis hazánkban - a netes hardware fórumokon is a leglátogatottabbak az Abit alaplapok topicjai.
A cég egyébként 1986 óta létezik.
hiszen még a nevét se hallottam a biostarnak! elég furcsán hangzik!
ABIT NV7,AMD 2200+XP@2600+,512DDR/333MHz(TwinMOS),GeForce4 Mx440(ASUS V9180SE 64DDR 8X AGP@4x AGP),80GB Seagate Barracuda 7200, LG-RW 48X,Creativ-CDRom 52X 3DMark2001SE:7995pont(keményen húzva)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ezek mind jobbak, mint az Abit.
Meg arra tippelnék, hogy a 4. legjobb az a Biostar ilyen mezei alaplapok között, mert drágább kategóriában természetesen ott az Intel, ami elméletileg azért veri ezeket.
ABIT NV7,AMD 2200+XP@2600+,512DDR/333MHz(TwinMOS),GeForce4 Mx440(ASUS V9180SE 64DDR 8X AGP@4x AGP),80GB Seagate Barracuda 7200, LG-RW 48X,Creativ-CDRom 52X 3DMark2001SE:7995pont(keményen húzva)
köszi mindenkinek elõre is