Milyen Alaplap?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narancs
Ennyit semmiképp ne adj érte. nForce4-es lapok között nincs akkora eltérés, rosszul egyikkel sem járhatsz. Különösen ajánlom az MSI K8N Neo4 -et, és Gigabyte GA-K8NXP-9 lapokat.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

PxE
Hi most szeretnék uj alaplapt veni és erol az alaplaprol sehol sincsen semi irva pedig 50000 ft alaplap PLS HELP! Abit AN8-Fatal1ty NF4 Ultra 16x PCIExpress S939 SLI!!!PLS<#help>

ATI POWER!!!!!!!!!

Látom nem vagy nagyon arcade rajongó (logo) <#nyes>

Big Daddy
Hali!
Kinéztem 1 alaplapot magamnak Gigabyte K8N ultra 9.
Van valakinek tapasztalata róla?Nem találtam teszteket,azért érdeklõdök.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Gabesz amd64
Tudom...már történt ilyen velem,egyik ismerõsõm cserélte ki

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

A kondikat ki lehet cserelni, ha talalsz egy olyan alaplapot amirol le lehet szedni...en mar megtettem...es bevalt.

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

Gabesz amd64
milyen segítség kéne?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Urak van itt vkinek ABIT AL8-as deszkája? némi help kéne így hirtelen

Abit AL8, P4 LGA775 3GHz 2MB L2 64 bit, 1 GB DDR2/667 MHz, MSI 7800GT 256MB DDR3, Samsung SATA2 200GB, ACER 1721hm TFT,

Gabesz amdx2
megkérdezem tõle hátha...ha meg nem akkor így jártam

i.j.t. \"Aki kérdez hülyének látszik,de aki nem is kérdez az is marad!\"

Narancs
Ja, az D -s tudod...de ha õ vett, akkor biztos tudja, hol lehet venni...

Gabesz amdx2
Én nemtom!

és legalább SLI-s az a DFI amit vett? 😄D

Narancs
Ne már...lehet összekevertem valakivel...hú de ciki. Inno3D 6600-at meg DFI nForce4 -et vett a srác kb fél éve...úgy emlékeztem OPPI volt...
Vagy OPPI volt, csak már eladta?

Gabesz amdx2
De Oppikának már nem DFI lapja van!

ewuk
aham, kösz!
Narancs
Nem. LGA775 -ös procit tudsz belenyomni csak...

ewuk
Helo!
Most ez a p5 megtéveszt, ebbe belemegy az én p4 3ghz-es HT-s 478-as procim?

ASUS P5GD2-X ATX
Platform-Processzor: LGA775; Intel Celeron D/Pentium 4 HT
Chipset: Intel 915P; ICH6
Narancs
Na kettõt találhatsz...hogy ha Magyarországon nem kapni, akkor õ mégis hol a picsába vette...?<#fejvakaras><#nezze><#beka3>

Gabesz amdx2
És mit kérdezzek tõle? 😊

Narancs
Kérdezd meg OPPI-t...asszem õ vett kb fél éve ilyen DFI lapot.

Gabesz amdx2
viccelsz? a legjobb tuninglap.

mivel ezzekel a lapokkal érik el a legjobb tuning eredményeket!
ilyet akarok venni de M.o-on nem lehet kapni sehol. 😞

Zsolo007
Hát az már elég régen volt 😊

Nah mindegy te tudod...tény hogy a DFInek ez a lanpartys nforce4ultrás lapja nagyon jó lett...

Gabesz amdx2
a fene se tudja már Ka7 vagy mi volt a neve elég rég történt már!

púposodott a kondi azt kifolyt.😞

DFI,MSI,Gigabyte...ebben a sorrendben jöhet

Zsolo007
MIlyen lap volt az amelyik behalt? Nem gondolod hogy csak te vagy peches 😊? Pont olyat fogtál ki ami nem volt jó 😄. persze erre lehet mondani hogy én vok szerencsés mert az enyém jó 😊

Végül is én se vennék olyan márkát ami cserbenhagyott.....

Gabesz amdx2
már kétszer cserbenhagyott.behalt magától.
soha többet Asus meg Abit!

Zsolo007
Mi a bajod az abittal???

Gabesz amdx2
pfff! abit?
annyira jó egy lap ez?

Gaben78
még nemtom milyen márka lesz. vm aranyközépút.

Zsolo007
Milyen 66GT-t veszel? az enyéma leadtek féle extreme változat...45k.. 😞 jó drága

3000+ venice nekem is 😊

Gaben78
meg jó lenne ÁFA nélkül venni. akkor talán meg is tudom venni 😄

Gaben78
detto 6600GT meg 3000+ 939 Venice, már csak pénz kéne <#szomoru1>

Zsolo007
nah végre valaki aki olyan lapot vesz mint én 😊 nekem már megvan rendelve 😊 jövõhéten veszem át a 6600Gt-mel egyetemben

Gaben78
nekem is NF7-S V2.0 és nagyon jó lap, csak õsszel le kéne már cserélni AN8-U ra

Zsolo007
Nekem most abitom van (NF-7S2) és nekem bejött...remélem az NF4es is be fog jönni...

Asust kicsit macerás mivel ajánlott lecserélni az NB hûtõjét mivel isznyú hangos... meg még egy két érdekes dolgot olvastam róla...

Errõl az Abit lapkáról nem tud valaki teszt linket adni?

Punkerwork
héten csináltunk elsõre tetszett.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

grebber
Abit-et/ot nemtom hogyvan 😄 nem vettem soha eztán sem fogok ASUS A8N-E most nézem nem is drága 24990-.
Még nézelödök azt döntök.

Next PC upgrade: 2022

Zsolo007
ABIT AN8 ultra 😄 olyat akarok venni

2magos procikat is szereti...csakúgy mint az Asus A8N-e....

grebber
Tudna valaki ajánlani Nforce4-es alaplapot PCI Expressz, SATA ,S939, semmi extra olyan 33-ezerig?

Next PC upgrade: 2022

Zsolo007
Esetleg valami összehasonlítás létezik eközött és az Abit AN8 Ultra között??

Zsolo007
Asus A8N-E (Socket 939)-rõl tud valaki valamit? Esetleg ha valaki találkozott egy teszttel és belinkelné azt nagyon megköszönném.

Narancs
Kurvamód átverõs deszka.
Ugyanis van belõle nForce3 150 meg 250 chipsetes is. Csak akkor tudod meg milyen, ha lekapod a chipset hûtõt. Amúgy nem egy nagy lap, de ha nincsenek nagy igényeid akkor jó lehet. Elvégre legolcsóbb S754-es lap amit láttam.

Please help!!!!!!!
tudtok valamit az ASUS K8N alaplapról
sima nem deluxe

Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...

Gabesz amd64
jah a proci végett stabilizál

Köszi. Ez bõséges és korrekt magyarázat volt. Jópont, érdemrend, miegymás.

DanyyX
Annak a csatinak nem feltétlenül van jelentõsége.

Az alaplapra a tápfesz több párhuzamos vezetéken megy rá, mert annyi áram folyik a vezetékeken, hogy egyetlen vezetékkel nem hozhatnak egy feszültséget.
A processzor feszültségét ha jól tudom a +12V-os ágból PWM-el állítják elõ. A 4-tûs csatira csak akkor van szükség, ha az alaplap áramfogyasztása megköveteli (ez elsõsorban proci/videokártya függvénye).
A 20tûs csatin ugyanaz a +12V-os kör megy, mint a +4 tûsön.

A gép amit néztél valószínüleg azért nem indult el 4-tûs nélkül, mert a táp túlterhelésvédelme nem is engedte bekapcsolni. (Bár az is lehet, hogy ott volt vmi védelmi ák. a 4-tûs csatinál.)

\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"

Hehe, mert nem a tárgyalt gép mellett ülök, az most tõlem néhány metrómegállónyira van. Csak reggel pillantottam bele a házba, tápot akarok venni, és utána jutott eszembe ez a korábbi malõr, és nem emlékszem, hogy reggel láttam volna azt a 4 pines biszbaszt az alaplapon.
Képek alapján azonban az E-DELUXE lapon is ott kell legyen az aljzat.

Narancs
Az Asus gyakran lehagyja azt a 4 tûs cuccot, mivel ha jól tudom csak stabilizál.
PL ezen sincs:

via_mala
Ha azt a 4 tûs tápot nem dugtad volna rá az alaplapra, akkor a proci nem kapna áramot, és nem is menne a gép, úgyhogy tutira rádugtad. Dehát miért nem nyitod ki, és nézed meg?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Eh, kizárt, hogy nem dugtam volna be. Sikerült kipróbálnom egy másik gépen, amiben egy sima ASUS C-800-as alaplap van, és ha kihúztam a 12V-os kis csatit, a gép el sem indult. Szóval biztosan bedugtam végül, mikor szereltem össze a gépem, csak erre a dicséretes cselekedetre már nem emlékszem. Vagy tényleg nem volt az alaplapon hely neki, de akkor az alaplap sem az, aminek a doboza hirdeti. Pedig az.

Én hiszek neked, mivel nem értek hozzá 😊) Amennyiben a proci nem kapnán meg ezt az áramot, attól lehet még maximális frekvencián? Mert azon fut. Vagy a kettõ nincs összefüggésben?
Másrészt, úgy általában véve, ha ez a csati nincs bedugva, eredményez teljesítménycsökkenést?

czky
Nem akarok hülyeséget írni, de asszem a procinak adja plusszban az áramot.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510