Milyen Alaplap?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
ATI POWER!!!!!!!!!
Kinéztem 1 alaplapot magamnak Gigabyte K8N ultra 9.
Van valakinek tapasztalata róla?Nem találtam teszteket,azért érdeklõdök.
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Abit AL8, P4 LGA775 3GHz 2MB L2 64 bit, 1 GB DDR2/667 MHz, MSI 7800GT 256MB DDR3, Samsung SATA2 200GB, ACER 1721hm TFT,
i.j.t. \"Aki kérdez hülyének látszik,de aki nem is kérdez az is marad!\"
és legalább SLI-s az a DFI amit vett? 😄D
Vagy OPPI volt, csak már eladta?
Most ez a p5 megtéveszt, ebbe belemegy az én p4 3ghz-es HT-s 478-as procim?
ASUS P5GD2-X ATX
Platform-Processzor: LGA775; Intel Celeron D/Pentium 4 HT
Chipset: Intel 915P; ICH6
mivel ezzekel a lapokkal érik el a legjobb tuning eredményeket!
ilyet akarok venni de M.o-on nem lehet kapni sehol. 😞
Nah mindegy te tudod...tény hogy a DFInek ez a lanpartys nforce4ultrás lapja nagyon jó lett...
púposodott a kondi azt kifolyt.😞
DFI,MSI,Gigabyte...ebben a sorrendben jöhet
Végül is én se vennék olyan márkát ami cserbenhagyott.....
soha többet Asus meg Abit!
annyira jó egy lap ez?
3000+ venice nekem is 😊
Asust kicsit macerás mivel ajánlott lecserélni az NB hûtõjét mivel isznyú hangos... meg még egy két érdekes dolgot olvastam róla...
Errõl az Abit lapkáról nem tud valaki teszt linket adni?
Még nézelödök azt döntök.
Next PC upgrade: 2022
2magos procikat is szereti...csakúgy mint az Asus A8N-e....
Next PC upgrade: 2022
Ugyanis van belõle nForce3 150 meg 250 chipsetes is. Csak akkor tudod meg milyen, ha lekapod a chipset hûtõt. Amúgy nem egy nagy lap, de ha nincsenek nagy igényeid akkor jó lehet. Elvégre legolcsóbb S754-es lap amit láttam.
Please help!!!!!!!
tudtok valamit az ASUS K8N alaplapról
sima nem deluxe
Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...
Az alaplapra a tápfesz több párhuzamos vezetéken megy rá, mert annyi áram folyik a vezetékeken, hogy egyetlen vezetékkel nem hozhatnak egy feszültséget.
A processzor feszültségét ha jól tudom a +12V-os ágból PWM-el állítják elõ. A 4-tûs csatira csak akkor van szükség, ha az alaplap áramfogyasztása megköveteli (ez elsõsorban proci/videokártya függvénye).
A 20tûs csatin ugyanaz a +12V-os kör megy, mint a +4 tûsön.
A gép amit néztél valószínüleg azért nem indult el 4-tûs nélkül, mert a táp túlterhelésvédelme nem is engedte bekapcsolni. (Bár az is lehet, hogy ott volt vmi védelmi ák. a 4-tûs csatinál.)
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
Képek alapján azonban az E-DELUXE lapon is ott kell legyen az aljzat.
PL ezen sincs:

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Másrészt, úgy általában véve, ha ez a csati nincs bedugva, eredményez teljesítménycsökkenést?