Milyen Alaplap?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
a videovagason kivul nem tudok olyan tevekenyseget mondani (a jatekon kivul persze) amihez nem eleg a mostani gepem teljesitmenye

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Punker
akkor minek cserélsz? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike
akkor nekem a mostani gepem is nagygep 😊

Punker
hát 100 megás képekkel én nem dolgozok, jelenleg játék közben tudok videot fölvenni és közben újra tömöríteni is, nekem ez bõven elég, na jó 2 helyett jó lenne 4 giga ram meg 1 nagyobb VGA de azzal még várok.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
legdurvábban eddig video tömörítés közben ingame video felvétellel hajtottam meg és akkor se ment 80%-on se a proci.

egy játékot ha beraksz,már nem elég semmi.
Ha egy Photosoppal kell egy 100MB képet effectelned,nem elég semmi.
És még sorolhatnám.
Ezért gáz ez az elõre tervezés.

--------------------------------
www.izbsystem.hu

Punker
mert miket bûvészkedsz? én a lapomat és a procimat nem használom ki, a többi meg fogyóeszköz 😊

Halkan megsúgom,ilyen gépre még soha nem volt pénzem sajnos:-(

www.izbsystem.hu

Punker
nekem az amit mikor veszek nem használom ki 100%-ig

És mi számít nagy gépnek??

www.izbsystem.hu

Punker
ki van ez találva, de szerintem érdemesebb nagyobb gépet venni mert akkor 2-3 évig ki lehet vele húzni.

Egyszer minden kihalásra van itélve,igy nem lehet elõre tervezni.

www.izbsystem.hu

Punker
mondom passzolom nem találkoztam olyan lapokkal.

Mike
nezz meg egy VIA-s 939-es alaplapot
a VIA K8T890 ill. 900-nakl minimalis a hotermelese, igaz nem tud annyit mint az Nforce4, de ha az alaplap nem is hasznallja ki a chipset lehetosegeit, akkor mindegy is

Mike
pontosan
joideje ezen tepelodom en is

Mike
de alapvetoen mindketto kihalasra van itelve, szal ha nem cserelgeted a procikat felevente akkor mindegy

Punker
nem tom az milyen lehet.

Na ez nagy dilema,bár szerintem ha most kell jó gép akkor ne habozz.

www.izbsystem.hu

Kövesdi A
de nem tudom hogy vajon érdemes a 939-esbe be ruházni mert egy évenbelül jönn a S1 és a M2 aszem ugy hogy nem tudom végülis joban nézz ki egy 939-es alaplap !

nagy ez bizony nagy dilema !

ha tesztek és az ár a fontos,akkor 754-es.
Ha a bõvíthetõség és az ár érték arány a lényeg,és hogy nagy procikat is tudj abba az alaplapba rakni,akkor S939-es.

www.izbsystem.hu

Azért az az ok elsösorban a sebesség külömbség miatt van azt hiszem.

www.izbsystem.hu

Sorry ha annak tûnt,de én csak egy elérést szerettem volna az adott termékhez.

www.izbsystem.hu

Kövesdi A
és amugy szerintetek meik érdemeseb meg vani 939-es foglalatú alaplap vagy 754-es

mert vagy 939-es 3200+ vagy 754-es 3000+ kerül majd bele és ahogy néztem a teszteket hogy ki menyi pontot kap egy gyerek hasonlo pontot kapot mint a haverom pedig a havernak 754-es van a srác-nak meg 939-es tényéleg enyi lenne a külömbség ugy-50-100-pont és ezt nem igen veszem észre és 15000 +-ba kerül a 939-es megéri ?

Mike at home
de ennyi energiaval ott a VIA

csak Mo-n nyaljuk-faljuk ennyire az nvidia-t

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem kell gunyolodni

talalkoztam vele a mult heten, de mar nem tudom hol

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ja ja.
Az Nvidia gyermekbetegségei,bár megy is mint atom😊
Te ezen az alaplapon,meglepõen sok PCI van.
Hehe

www.izbsystem.hu

Punker
mennyivel egyszerûbb nem? 😊

hehe.
ez is igaz😊
De ami késik,nem múlik😊)<#taps>

www.izbsystem.hu

Punker
hát kb, na ezért is jobb nekem az Intel ott nem kell ilyenekkel bajlódnom 😊

Szerintem azért nincs,mert egyszerüen ahány alaplap,annyi féle hõcsöves hûtõre lenne szükség.
nincs referencia hogy minek hogyan kell kinéznie,mint mondjuk a videókártyáknál.Igy nehéz elõre tervezni,hogy mi hogyan fog elférni késöbbiekben.

www.izbsystem.hu

Punker

Mi nem kell?
írj linket ha van ilyen,mert én még nem taliztam hasonlóval,csak alapból rászereltel.
Ami meg nem ugyanaz.

www.izbsystem.hu

Mike at home
nem
az AMD Athlon XP SocketA-as

elleenben 754-es procit be lehet tenni, 64-est is, ha 754-es procit kersz, olyat is fognak adni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem kell ez!
letezik ilyen

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
no igen, de emberi aron csak az Abitnak ven heatpipe megoldasa (25k) es ebhol nem kapsz 3 ev garival, illetve a support is jelen pillanatban meg eleg ketseges
meg ugye ott a premium osztaly 40k folott
annyit szerintem meg az egesz nem er

Tehát az xp-t nem lehet belerakni.
nem fog menni.
Két külömbözõ tokozású prociról beszélsz.
Az XP az Socket A tokozású a 754-es meg a 64 bites sempon procikat szolgálja ki elsõsorban.

---------------------------------
www.izbsystem.hu

czky
Tényleg??? Volt nekem A8N-SLI Deluxe lapom és jó ideig passzív zalman-al (NB47J) használtam zárt házban és nem volt semmi baja. Különben meg írtam a végén h nem árt fujatni vmivel... <#gunyos1>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Helló.
A s754-es alaplapba be lehet rakni az amd athlon xp procit?Sajnos még kezdõ vagyok nagyon és nemigen értek ezekhez a dolgokhoz.Alaplapot szeretnék venni és athlon procim van.Idõvel procit is szeretnék cserélni.Ezért kellene egy kis segítség.
Légyszi dobj egy olyan hetpipe hûtõ linket,amit külön vehetsz nforce4-es alaplaphoz.

---------------------------------
www.izbsystem.hu

Ez nem teljesen igaz. Pl a heatpipe-okkal megtámogatott hûtõk igencsak jók! Egy sima borda viszont tényleg kevés.

Sziasztok.
Alaplapot szeretnék vásárolni kb.25 000ft-ért.Milyet ajánlanátok?
Mike at home
csakhogy az NForce4 Ultranak a passziv huto keves

czky
Ha passzívba szeretnéd, akkor egy NB47J jobb lenne rá mivel nagyobb, persze ha elfér a vga-tól. De szerintem egy halk ventivel egyiket sem árt fujatni, fõleg ha tuningolsz is...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

hello
van egy Asus A8N-SLI alaplapom és a chipest hûtõt cserélném le passzív hûtésre.
Egy Zalman ZM-NB32K tipusu hûtõre gondoltam, de nem tom h ez mennyire lenne jó. Valaki leirhatná a véleményét errõl a hûtõrõl. 😊

Punker
Zalman (ha befér)

hi
lenne egy kérdésem van egy asus asn-sli alaplap és le szeretném cserélni a chipest hûtõt egy passzív hûtõre. Milyet érdemes venni?

\\__/) (O.o) ( } { )

czky
Próbáltam már így is. Sõt volt már a HT szorzó 1x is...

[Jakuza]
Bizony az a megoldas.
HT szorzo 4x-re, a RAM meg ha csak sima 400MHzes akkor 166-re.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

czky
A Gigabyte honlapján a FAQ-ban ezt írják erre a problémára:

"Based on AMD K8 platform structure, when you change CPU FSB speed, DDR and Hyper Transport clock are also be affected. To raise CPU FSB speed, DDR and Hyper Transport clock are also raised. If computer hang up in this condition, you could try to decrease DDR and Hyper Transport clock. Please kindly pay attention, to raise CPU FSB clock does not fit specification defined by CPU vender, and we do not responsible for any results from overclock."