2072
:)
-
#247 Nos mivel én 1 "Veszett jóóóóó pasi" vagyok :)))
most megyek vigyázni a gyerekre. Lehetőleg ne borítsátok ki Katát...... -
DecenS #246 Jajj! Épp az Ace codecpack... Pontosan erre céloztam, hogy nagy xar :) Na mindegy, hátha beválik... -
#245 na ugye, nem csak nekem tunt fel
savanyu a szőlő annak aki mondja decens :) -
#244 "érdekes, hogy a veszet jo pasi topikba eddig fiuk irtak a legtöbbet "
ebben mi a rosszindulat? csupán egy észrevétel, mert fel tünt hogy ez nem egy általános topik, hanem gondoltam én joképű csávokrol szolo, mint ahogy ennek van egy női változatai is... nem az a topic cime hogy gyertek beszélgessünk, persze ezzel nem azt mondom hogy itt nem lehet beszélgetni, csak furcsáltam a dolgot, mit nem értesz ezen?
női nem irámti tisztelet: szerintem a tisztelet mindenkinek kijár, nem csak egy nőnek, jo lenne ha mindig igy viselkednének az emberek, viszont ma már sok nő furán néz rám ha kinyitzom neki az ajtot, mert azt gondolja magában hogy én egy független nő vagyok, ne názzenek kissebne ( single :)
na mindegy, nem rosszindulatbol irtam csak érdekesnek találtam, de a végén a magam csapdájába esem, de remélem értetted amit irtam, bokot nem mondok :))
irigység? mire? :) -
#243 Itt a link: CODEC csomag -
#242 Tyűűűűűűű!!! Hogyaza...!!! Nekem 5-re melózni kellett volna mennem...
Pá és pussz! Rohanok! -
#241 na lekapom, azt megmondom milyen számomra:) -
#240 GHETTO-TECH :) Nem tudom, mennyit mond, de nagyonjó :) -
#239 De van, mindjárt adok linket. -
#238 ez milyen stílus? -
#237 Hallgassatok DJ Shadow - GDMFSOB -ot :) Szedjétek le megéri. Vagy Crossfire - Hydra -t :) -
#235 Köszi! Punker: neked is! :)
De nincs valami egyszerűbb? Amit csak letöltök és működik. Az informatikához annyit értek, hol kell bekapcsolni a gépet. -
DecenS #234 Savanyú a szőlő... vagy hogy is van ez? -
#233 Alizée utolsó vérig. :) Most nagyon rákattantam. :) -
#232 Miért baj az, ha itt beszélgetünk, vagy hülyéskedünk? Aki idejött csevegni, tette azért mert jól érzi magát a társaságban. Gondolom én marha te hogy gondolod?
Nem hajtott rám senki, mindenki tök normálisan és humorosan irkál. Egy-két elpottyantott bók pedig nem az ajnározás és csontig nyalás jele, csupán a női nem iránti tisztelet, mivel a férfiak tudják, hogy a nőnek kedves, ha bókolnak. Semmi többet nem kell ebből kihozni, amúgy sem viszi túlzásba senki a dolgot, és ha valaki egy bókot elereszt, azt nem kell mindjárt kinézni, megszólni. Inkább az az elszomorító, akiben ennyi feltételezett rosszindulat (vagy irigység?) van. -
#231 Apropó milyen zenét hallgatsz? :D -
#230 privi ment de látom már nem kell :)) -
DecenS #229 töltsd le a gspot.exe -t
aztán telepitsd a progit; ha ez kész, akkor nyisd meg ezzel a kis programmal azt a video file-t, amit nem tud a gépet lejátszani, miután beolvasta, ki fogja írni a jobb oldali rubrikákban, hogy milyen audio és video codec-kel lett tömöritva a file....
aztán google-lal szépen rákeresel az adott codec-re.. és voila! -
#228 Megköszönném! :) -
#227 hát persze, de most mindenki rád hajt, mindenki ultra segitőkész, de csak priviben!? vagy nézegetik brad pitet? -
#226 Megtettem. :) -
DecenS #225 Csak codec packet ne használj! Az maga a halál... ha érdekel a téma pontosabban, tudok segíteni -
#224 Hadd írjanak! Mindenki oda ír, ahova akar. :) -
#223 küldtem egy mélt , szeretném ha válaszolnál...:) -
#222 Nem tudjátok, honnan lehet letölteni új codec-eket? Van winamp 3-am, a legújabb media player, quick time player, de vannak olyan új videklipek, amiket egyik sem játszik le. Hang van, kép nincs. -
#221 érdekes, hogy a veszet jo pasi topikba eddig fiuk irtak a legtöbbet
megyek is a veszett jo csaj topikba -
#220 akkor még beleférek:D -
#219 23 -
#218 jah, egyetértek!:D -
#217 milyen idős is vagy?:DD -
#216 Ugye-ugye, ezek az előítéletek. :P -
#215 Azért lényeges, hogy korombeli legyen. Nem jó tanárnéniskedni, vagy kislányoskodni a pasi mellett. Szerintem ami belefér (az én koromban) az a -2 év, illetve +5-6 év. -
#214 a Cím alapján azt hittem ez is valami beteg vicc ami a gumiban fog kikötni :))
De látom csak Kata működik, remélem ideszoknak a barátnői is mert az SG-s nőirészlegre ráférne az erősítés :))) -
#213 hát neked, meg aki hím létére ilyenek után érdeklődik:DDDDDD -
#212 akkor csak nekem teccik amint a faszod van? :DDD -
#211 rólam nem lehet szép képet csinálni:DDD -
#210 áhh.. egy szépet :D -
#209 nem is rakok, nem publikus:) -
#208 áhh... még Ins nem rakott be képet addig csak amatőr :P -
#207 a sok beszéd közbe eszembe is jutott 1 dolog így a 22 év meg 15 éves topiccal kapcsolatban :)
ha barátot (fiút) keresel magadnak akkor mennyire fontos a kora? (nem nem a Cora :))