2072
:)
-
#288 -
#287 Klúni rulez :D
-
#286 nem túlzottan pörög ez a topik :D már képileg :) -
#285 ja meg jáccik benne a bred pitt is most jut eszembe :) -
#284 nem.. abba a filmbe az jó úgy.. de a film storyja még csak csak elmegy de a kivitelezés az kb 0. -
#283 valahogy nem illik rá ez az imidzs. Johnny Depp-re annál inkább. -
#282 a legjellemzőbb a borostás alkesz fej, pofában a cigaretta, atléta és koszos farmer -
DecenS #281 Ezek szerint nem értettétek a filmet :) Nem nevezhető komoly darabnak - de azért gagyinak sem (szvsz) -
#280 azt én is láttam és szerintem is gagyi. Amúgy nem lenne rossz színész, csak ne vágna mindig olyan idióta fanyar képet! :) -
#279 hehe a te érdeklődési körödet akkor meg sem említjük :) -
#278 én most néztem meg a 12 majom c. filmet abba is jáccik ... elég gagyi film amúgy :( -
#277 mindenki öregszik, sőt, ki is pusztul -
#276 A múltkor láttam a TV-ben Bruce-t. már ős is kezd öregedni.... :) -
#275 Bizony, bizony. Ő az személyesen.
(Mennyit gondolkoztam ezen a néven, de sehogy sem akart beugrani. Szóval köszi. ) -
#274 Hehe, Jimmy "Tulipán" Tudeski -
#273 Elég régóta használom ezt a codec pack-ot és eddig még minden filmmel megbirkózott:
K-Lite Codec Pack 2.20 Full
Ő pedig most épp ráért és rávettem, hogy nézzen be ide.
-
#272 Ace az nekem se jött be főleg a videó tömörítést cseszte el de a lejátszást is néha.
Egy gépre elég a divx, xvid és az ac3 codek. Esetleg valami feliratozó, de az nem kötelező. -
DecenS #271 Ez félig meddig igaz... Nálam az ace úgy működött, hogy az addig nézhetetlen filmekből kb. nézhető lett a fele - és durván ugyanennyit elcseszett azok közül, amikkel addig nem volt gondom... szóval szerintem nem nyerő -
#270 Ne legyetek már ilyenek! ACE teljesen jó, arra, hogy filmet nézzen vele, mert mindegyik viszi. -
#269 a fiuba felirom, mit kell s érdemes felrakni
de nő legyek ha ujra ide irok :-) -
DecenS #268 Ugye-ugye... én is hiába mondtam -
#267 na valaki irjon már nem akarom, hogy az én nevem legyen a topic mellett P
na megyek főzni :-)))))))))
-
#266 na ezt neeeeeeeeee
nemigaz, hogy nem értitek meg végre, hogy az ace-t neeeeee
grrrrrrrrrr -
#264 és akkor azt mondják hogy rosszindulatuan beirtam azt amit beirtam, pedig mások is észrevették :) -
#263 Na hogy kompenzáljam offolásom ime egy ajándék kép.
Álítólag buknak rá a csajok?
-
#262 A VÉLETLENÉ! :D -
#261 Azért észreveszed mennyire eltünt mindenki hirtelen?
Vagy csak a véletlen műve? -
#260 Meg elvileg ugye a BME-re jár. Bár lehet, hogycsak a felvételin férfi volt a felügyelő :D -
#259 Ehe, rongáljam a topikot a búrámmal? -
#258 Hát igen ez a férfi már csak ilyen állat. :) -
#257 És plázacica. :)
Majd ha visszajön a munkából érdekelne, hogy milyen élet ez a plázacicáskodás. Vajon milyen párhuzamot lehet vonni a plázacica külső és a benne rejlő emberben.
Mert ugye Kata maga álítsa szerint plázacica és szőke ami hatványosan növeli a butaság mint tul. jelenlétét, de az ő úgy tűnik mégis józanul és reálisan gondolkozik. Most akkor hogy is van ez? :))
Légyszi ne írjatok sokat mert kávézni megyek és néhány más fórumot meglátogatok. -
DecenS #256 Szerintem ebben semmi fura, vagy különös nincs... Egy olyan helyen, ahol tulnyomó többségében pasik tobzódnak, kiemelt fontossággal bír egy-egy hölgy személye, nagyobb megbecsülést és odafigyelést kap, hiszen ritkábbnak számít a jelenléte. (Pláne, ha még köztudottan csinos is...!) :) -
#255 Szóval lehet hogy keményen hangzik, de naív az a lány aki azt gondolja, hogy ez valami eredendő kedvesség a férfiak részéről:) -
#254 Fluke - Atombomb is marhajó. -
#253 Ha lány ír egy topikba, akkor általában eszembe jut a Liar Liar liftes jelenete(Jim Carrey és a bombanő a liftben)...Poénnak poén, de mekkora nagy igazság is egyszerre:D -
#252 Jóvanna, nem én írtam félre! :) -
#251 Tényleg kicsit fura, hogy megjelenik egy lány, és mindenki hirtelen kedves lesz :D UE. volt Lara-val is, Aeris-szel is, meg még ki tudja, hogy kivel. Bár, én őket nem ismertem, meg csak nem is írtam egy fórumba velük. :) -
#250 ha tudsz mondatot értelmezni, akkor rájössz hogy nem, nem kellenek a poénok :) -
#249 De egyszerübb!!! Ő egy lány, meg ugye mostmár szőke is... :D -
#248 Független nő vagy? Jó tudni :)