2072
:)
  • Gery1980
  • FREAK
    Klúni rulez :D

• FREAK
    nem túlzottan pörög ez a topik :D már képileg :)
  • [HUN]PAStheLoD
    ja meg jáccik benne a bred pitt is most jut eszembe :)
  • [HUN]PAStheLoD
    nem.. abba a filmbe az jó úgy.. de a film storyja még csak csak elmegy de a kivitelezés az kb 0.
  • FtranX
    valahogy nem illik rá ez az imidzs. Johnny Depp-re annál inkább.
  • Buddy
    a legjellemzőbb a borostás alkesz fej, pofában a cigaretta, atléta és koszos farmer
  • DecenS
    Ezek szerint nem értettétek a filmet :) Nem nevezhető komoly darabnak - de azért gagyinak sem (szvsz)
  • FtranX
    azt én is láttam és szerintem is gagyi. Amúgy nem lenne rossz színész, csak ne vágna mindig olyan idióta fanyar képet! :)
  • [HUN]PAStheLoD
    hehe a te érdeklődési körödet akkor meg sem említjük :)
  • [HUN]PAStheLoD
    én most néztem meg a 12 majom c. filmet abba is jáccik ... elég gagyi film amúgy :(
  • Buddy
    mindenki öregszik, sőt, ki is pusztul
  • FtranX
    A múltkor láttam a TV-ben Bruce-t. már ős is kezd öregedni.... :)
  • GmorpH
    Bizony, bizony. Ő az személyesen.

(Mennyit gondolkoztam ezen a néven, de sehogy sem akart beugrani. Szóval köszi. )
  • RelakSfromhome
    Hehe, Jimmy "Tulipán" Tudeski
  • GmorpH
    Elég régóta használom ezt a codec pack-ot és eddig még minden filmmel megbirkózott:

K-Lite Codec Pack 2.20 Full

Ő pedig most épp ráért és rávettem, hogy nézzen be ide.

• Random_
    Ace az nekem se jött be főleg a videó tömörítést cseszte el de a lejátszást is néha.

Egy gépre elég a divx, xvid és az ac3 codek. Esetleg valami feliratozó, de az nem kötelező.
  • DecenS
    Ez félig meddig igaz... Nálam az ace úgy működött, hogy az addig nézhetetlen filmekből kb. nézhető lett a fele - és durván ugyanennyit elcseszett azok közül, amikkel addig nem volt gondom... szóval szerintem nem nyerő
  • I.C.ram
    Ne legyetek már ilyenek! ACE teljesen jó, arra, hogy filmet nézzen vele, mert mindegyik viszi.
  • Breki33
    a fiuba felirom, mit kell s érdemes felrakni
    de nő legyek ha ujra ide irok :-)
  • DecenS
    Ugye-ugye... én is hiába mondtam
  • Breki33
    na valaki irjon már nem akarom, hogy az én nevem legyen a topic mellett P

na megyek főzni :-)))))))))

• Breki33
    na ezt neeeeeeeeee

nemigaz, hogy nem értitek meg végre, hogy az ace-t neeeeee
    grrrrrrrrrr
  • Tikal #264
    és akkor azt mondják hogy rosszindulatuan beirtam azt amit beirtam, pedig mások is észrevették :)
  • Random_
    Na hogy kompenzáljam offolásom ime egy ajándék kép.
    Álítólag buknak rá a csajok?
  • I.C.ram
    A VÉLETLENÉ! :D
  • Random_
    Azért észreveszed mennyire eltünt mindenki hirtelen?
    Vagy csak a véletlen műve?
  • I.C.ram
    Meg elvileg ugye a BME-re jár. Bár lehet, hogycsak a felvételin férfi volt a felügyelő :D
  • RelakSfromhome
    Ehe, rongáljam a topikot a búrámmal?
  • Random_
    Hát igen ez a férfi már csak ilyen állat. :)
  • Random_
    És plázacica. :)

Majd ha visszajön a munkából érdekelne, hogy milyen élet ez a plázacicáskodás. Vajon milyen párhuzamot lehet vonni a plázacica külső és a benne rejlő emberben.

Mert ugye Kata maga álítsa szerint plázacica és szőke ami hatványosan növeli a butaság mint tul. jelenlétét, de az ő úgy tűnik mégis józanul és reálisan gondolkozik. Most akkor hogy is van ez? :))

Légyszi ne írjatok sokat mert kávézni megyek és néhány más fórumot meglátogatok.
  • DecenS
    Szerintem ebben semmi fura, vagy különös nincs... Egy olyan helyen, ahol tulnyomó többségében pasik tobzódnak, kiemelt fontossággal bír egy-egy hölgy személye, nagyobb megbecsülést és odafigyelést kap, hiszen ritkábbnak számít a jelenléte. (Pláne, ha még köztudottan csinos is...!) :)
  • Dynamic
    Szóval lehet hogy keményen hangzik, de naív az a lány aki azt gondolja, hogy ez valami eredendő kedvesség a férfiak részéről:)
  • I.C.ram
    Fluke - Atombomb is marhajó.
  • Dynamic
    Ha lány ír egy topikba, akkor általában eszembe jut a Liar Liar liftes jelenete(Jim Carrey és a bombanő a liftben)...Poénnak poén, de mekkora nagy igazság is egyszerre:D
  • I.C.ram
    Jóvanna, nem én írtam félre! :)
  • I.C.ram
    Tényleg kicsit fura, hogy megjelenik egy lány, és mindenki hirtelen kedves lesz :D UE. volt Lara-val is, Aeris-szel is, meg még ki tudja, hogy kivel. Bár, én őket nem ismertem, meg csak nem is írtam egy fórumba velük. :)
  • Tikal #250
    ha tudsz mondatot értelmezni, akkor rájössz hogy nem, nem kellenek a poénok :)
  • I.C.ram
    De egyszerübb!!! Ő egy lány, meg ugye mostmár szőke is... :D
  • I.C.ram
    Független nő vagy? Jó tudni :)