2072
:)
-
#539 Nem a depressziósokkal van bajom, csak konkrétan ezzel az eggyel!! Ez egy büdös depressziós buzi fax! -
Takezó #538 "Depressziós fasz"??? Mi a fasz bajod van neked a depressziósokkal? :| -
#537 Ez férfi szemmel sem rossz(pedignemvagyokmeleg), viszont mint színész, rohadt jó! Egyik kedvenc!:) -
#536 Ezt a depressziós faszt???????????? Pffffffff -
szando #535 hát biztos nem, csak pár hónap után megunod, mert tökéletes :)) -
#534 Jó ez a póló! Nekem olyan van, amire az van írva, hogy "Előszőr a nők és a gyerekek!" és a szöveg alatt egy lefelé mutatő nyíl lefelé. :D
Okoztam is vele kellemes pillanatokat a tavaly Popsi Szigeten. Az egyik robogós gyíkfasz majdnem elnyalt a mocijával, mert a szöveget olvasta és nem figyelt az útra. :D -
#533 baszki megyek és fölakasztom magam !!!
[lóg a kötélen] -
Jhon Balu #532 -
kenttékmájájzof #531 második
-
kenttékmájájzof #530 Egy rögtönzött magánközvéleménykutatás eredményeként
(megkérdezettek: 50 fő)
A legjobb pasinak Robbie Williams-et tartották
-
#529 Na én ilyen vagyok csak nem így nézzek ki!! -
#528 Azz meg ki?! -
#527 :)... tudom.. ahjj vmikor elkénne látogatnom a kis konzolos haverjaimhoz!:D:D -
#526 Énemg a Ketrin Bellnek nem tudnék -
#525 Jovanna Adi, szejjetünk téged mégha kockasajthasad is van:) -
#524 Ha egy ilyen pasi kedves, őszinte és hűséges is lenne egyben, nem tudnék nemet mondani...
-
info #523 A következő hétre is találtam egy izgalmas kis bikucikát magamnak, mert látom a többségnek az izmos csévók nem jönnek be. Vajopn milyen lehet vele "lovagolni"????
-
#522 És akik ismernek tudják, hogy nem vagyok egy beképzelt fasz!! -
#521 Kösz Szergej a hozzászólást!!
Viszlát a picsába!:)
De amúgy azzon a hozzászóláson nem tudom mér akadtok!
Azzér olyan a hasam, mert vékony vagyok.. ha majd megöregszek(és nem halok meg) akkor nem lesz már olyan!! -
Vörös Szergej #520 csak megfigyelés......
szeretem nézni a barmokat ,akik azt bizonygatják ,hogy ők milyen jó pasik -
#519 Csak most láttom, hogy a névrokonomnak milyen jóóó kis frizbije van... mhh:) Olyan nekem is kell!:) -
#518 Na most kaptok:
Adam Durocher
größe/height: 182
oberweite/bust: 95
konf./size: 48
taille/waist: 76
hüfte/hips: 0
schuhe: 41.0
augen/eyes: blau
haare /hair: blond
Hello ANDER vagyok!!:) Jöttem szerelni
größe/height: 188
oberweite/bust: 0
konf./size: 52
taille/waist: 0
schuhe: 44.0
augen/eyes: grün
haare /hair: braun
A fotósra nézz testvíír:
Hadd mutatkozzak be:
Andrew Moore
größe/height: 187
oberweite/bust: 97
konf./size: 50
taille/waist: 74
hüfte/hips: 96
augen/eyes: braun
haare /hair: braun
Én lánnyal vagyok:
Andre Geldenhuys
größe/height: 184
oberweite/bust: 96
konf./size: 50-52
taille/waist: 79
augen/eyes: grün
haare /hair: blond
(de még hozzá milyenel... én is mehet modelkedni? ha ilyen csajokat adnak:)
fhuu elunom az agyam...
Na lányok mára ennyi!:) Nem sokára megyek mozgóba oszt' most nincs időm csávókat nézzni!! -
#517 Amúgy ha csaj lennék nekem az ilyen fickok jönnének be!! -
#516 Attila
http://www.modellstudio.hu/ - ezt nézzétek!:) Zene nagyon zorall!:)
Macromedia flash-es oldalról, hogy tudnám megszerezni a kép url címét? Vki nem tudja? -
#515 Ezzel mire célzol?:) -
#514 " Jobban tetszik a szálkás, mértékkel izmos."
Szálkás vagyok csak kicsit vékony?!:D
Hjóó?:D
"közben nem újságot olvas"
Volt ilyen amúgy???? ???? -
#513 Persze, mindenkinek fontos a külső is, akármennyire is tagadja. Legjobb érv emellett az, hogy az ember kapásból olyanhoz megy oda ismerkedési szándékkal, aki külsőleg megtetszik neki.
Én a túlzottan kigyúrt alkatot nem szeretem. Jobban tetszik a szálkás, mértékkel izmos. De persze, hogy nem ez a legfontosabb. Szeretem, ha egy pasi őszinte mindenben. Aki őszinte, abban jobban megbízik az ember, és könnyebben megbocsájt, de aki hazudik, annak le tudnám harapni a fejét. Fontos a hűség is. Szeretem, ha tud kedves lenni, megnevettetni; meghallgat, de úgy hogy figyel rám, közben nem újságot olvas. Meg ilyesmik. Egy-két oldalt meg lehetne tölteni ilyen mit szeretek-mitnem dolgokkal. -
K.András #512 De ha már itt tartunk,neked is csak ezek a kigyurt emberkék jönnek be vagy nálad nem a külsö a legfontosabb(persze azért legyen igényes,de az szvsz nem abban merül ki hogy ki vagyok gyurva)?Netán neked elég az is ha egy pasi tud és szeret mosolyogni(talán meg is nevettet), esetleg jo dumája van? -
#511 Igazad van, teljes mértékben. :)
Kivéve, hogy nem vagyok veszett jó nő. :) -
K.András #510 Egy veszett jo pasi csak irogathat a félig meddig rola szolo topikba ,ahogyan egy veszett jö nö(pl te,nem nyali :D) is irogathat a veszett jo nö topikba... -
#509 Milyen érdekes, hogy ide is pasik irogatnak... -
#508 "ugyanis a napi 24 orábol 3-at biztos tükör elött áll,nem beszélve a hihetetlen tág látoköréröl"
Ezen jót röhögtem!:) :) -
#507 "pl télen a szolitol tök barnára sült gyerek szvsz a vicc kategoriába tartozik..."
Hát nem tudom én egy héten olyan 20-ra befekszek!:) Mondjuk múlthéten nem voltam!!:D
"Idegbetegségük szintén a szterodiokbol fakad,ha valaki sokat eszik idegbeteg lesz töle,meg ugye tönkremegy a mája+veséje és a végén ott lesz rokkantan 30-35 éves korára..."
Múltkor pont a haverjaimmal beszéltem, hogy hogy nézzhet ki egy ilyen embernek a belső szerve.. mint egy 70 évesnek! -
K.András #506 Nem te belekeversz más kategoriát is,nagy álltalánosságban igaz amit irtam,de pl a természetes uton izmos lett emberben nincsenek szteroidok igy akár még fel is állhat neki(persze annak is akiben van,csak a kérdés az vajon meddig áll),de aki eszi ezeket,márpedig mind eszi amelyik már nem a sportos kategoriába tartozik hanem full izmos(ezek nélkül tudod hol lenne ilyen izmos,sehol esetleg 10-15 év alatt!).
Persze van haverom nekem is aki jár gyurni kibaszott izmos és nem buzi,bár ha nem ismerném a barátnöjét akkor lehet annak nézném ugyanis a napi 24 orábol 3-at biztos tükör elött áll,nem beszélve a hihetetlen tág látoköréröl(másrol nem is tud beszélni,mint itt gyurom majd ezt meg ott meg majd azt stb)...Idegbetegségük szintén a szterodiokbol fakad,ha valaki sokat eszik idegbeteg lesz töle,meg ugye tönkremegy a mája+veséje és a végén ott lesz rokkantan 30-35 éves korára...Szolizással addig nincsen bajom amig arra használják amira valo,tehát egy alap szint adjon ,hogy aztán ne égjél le napon,de pl télen a szolitol tök barnára sült gyerek szvsz a vicc kategoriába tartozik... -
#505 Tapasztalat?:D :D -
#504 Jó éjt lányok! -
#503 Inkább menjél vissza generálni!! -
#502 -
#501 Nyhhaaa info: 3-kor gyorsba ezt találtam.. de igazából Brad Pitt formára gondoltam.
-
#500 mar nemtod magad kimagyarazni... :)