CSÖCSÖK, PÉNZ, SG....
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamint nekünk semmi közünk hozzá, hogy a góré mikor vizsgázgat! Ha nem ér rá, akkor ne csinálja a fórumot!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
NA DE NEM IS EZ A LÉNYEG!
Lengén öltözött nõ vs. mélyen dekoltált ruhába öltöztetett melleket markolászó kezek
Vicc.
Amíg rötölö bácsi volt a fõsponzor, addig nincs csöcsös logó, mert gyerekek is nézik a fórumot, és káros hatással lehet a fejlõdésükre, de most, hogy nincs rötölö ez megváltozott? Azért ez elég érdekes.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
ezzel én is egyetértek, és errõl szól EZ AZ EGÉSZ "balhé" (hû micsoda balhé, remeg a ház)
Riszpekk
Egyszerüen ocsmány a hozzáállás.
"gyerekek is nézhetik azokat a logókat..." bla--bla...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
a balhé pl. az lenne ha tele szemetelnénk vele az összes töbit...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ki is kapott ilyet?
MADMAXX, AMS, .... és még?
Õ csak a szócsõ
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
De nem is ez a legfontosabb.Ami a lényeg az ott van az elsõ commentbe.
shit happens
"Tisztelt SG! Lenne egy apró, ámde igen zavaró problémám. Körül is írnám, engedelmükkel.... bla bla bla"
gondolod, hogy miután hülyének néztek, ezzel elérnénk valamit? SZÉPEN nem lehet szart dobálni...
Riszpekk

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Riszpekk