1205
nazannya
-
Az "öreget" nem ismerem személyesen, csak hallottam róla, meg bemutatókon láttam. -
Imádom a figurákat! :) Exem is műrepült versenyszerűen, igaz, ő nem itthon. -
Az jó. Ismered az "oreget"? Es bírod a trukkoket?
EN még csak sima utasszállíton repultem. A legjobban a felszallást élveztem amikor a gyorsulástól belenyomódtam az ulésbe. -
ezt Merphy-vel beszéld meg :-) -
Rég nem voltam műrepülni. Pedig megígérték, hogy Besenyei bá visz egy kört. :) -
Csak egyes szám elso személyben beszélj.
Egyébként ha valaki megun valamit arról lehet hogy nem csak az a valaki tehet hanem a másik valaki (párja) is.
-
Ezt így konkréten nem tudom de biztos nem alacsony ember kell mert kulonben nem látna ki az ablakon.
És mostanság hogy állsz a repuléssel? -
(Volt pilóta barátom, tőle konyítok kicsit a repüléshez, és persze ő szerelmesített bele. A vadászpilótáknál tudtommal pont minimális magasság van meghatározva.) -
szia
aztán csak a sárga úton menj :-) -
minden nőt un valaki
és mindig jön sárgább villamos -
toto2700 #509 Na csáo most mennem kell
Üdv. Toto -
szeressék csak a magas fiúkat
ez jó nekünk :-)
nekem biztos P -
Ezt meg hol hallottad?? Talán a harckocsizóknál, vagy a barlangászoknál
-
Ha neked annak tűnik, hát annak tűnik. -
Nem a harckocsizóknál?
-
Miért lenne hulyeség. Szerintem nem az. Ha én lány lennék én is jobban érezném magam egy magasabb fiúval mint egy alacsonyabbal. Persze csak normális határokon belul. Mondjuk az már nem jó ha 30cm-vel magasabb. -
toto2700 #503 Na és a nálad alcsonyabb fiúra már meg se nézed? Pl. a vadászpilótáknál az alacsonság az előnyös.
Toto -
toto2700 #502 Hát pedig nekem hülyeségnek tűnik. -
Melyik gond a gyakoribb? -
Bármitől. Mindentől. Az effajta biztonságérzet nekünk fontos, akármennyire is baromságnak tűnik. Mi már csak ilyenek vagyunk. -
Mondjuk szerintem aki hozzád nem huséges annak az agyával is van valami gond.
-
toto2700 #498 Mitől kéne megvédeni? ezt nem értem. -
Így van. Legtöbb esetben mindkettővel, de a többi esetben is legalább az egyikkel gond van. Ilyenek a mai férfiak. Vagy túl magas lenne a mércém? Ha én teljesíteni tudom, akkor nem hinném... -
toto2700 #496 :D Ez jó volt! -
Mert az egyfajta 'biztonságérzetet' kelt bennünk. És minden nőben benne van, hogy a férfire felnézzen. Ez most nem alázatos felnézés, hanem amolyan büszke felnézés, hogy 'ő az én párom, aki vigyáz rám'. -
Miért mondassz ilyeneket?? Szerinted a férfiak nem oszintek vagy huségesek?
-
máminálunk babám
nincsen ez szokásbaaaaaaaaa :-) -
toto2700 #492 És miért annyira fontos a lányoknak, hogy a fiú magasabb legyen náluk? Hugomat is kérdeztem ez ügyben, de nem igazán tudott mit mondani rá. Pedig nála nagyon fontos.
Toto -
Külsőre jobban csípem a szálkásabb izomzatú férfiakat. De nem ez a lényeg. A lényeg, hogy legyen kisugárzása, amivel megfog, és persze az én ósdi felfogásom szerint elmaradhatatlan kritérium az őszinteség, és a hűség. Általában ez utóbbi kettővel marha nagy problémák szoktak lenni a férfitársadalomban... -
toto2700 #490 Ezt mindjárt gondoltam, hogy nem akarsz papucs férjet. És a fiúnak izmosnak is kell lennie?
Toto -
toto2700 #489 Ez kérdés akrt lenni. -
Egyszer én is lefotóználak. Van aparátom csak valami jó hely kellene
-
Király ez a kép. Hasonlót kerestem sokáig. Retuspisztollyal akarok ilyet festeni. -
toto2700 #486 Egész hétvégén, meg hétfőn is. -
Igen. -
toto2700 #484 CSáo! Fényképeztek vagy mi? -
Fú, én nem bírom az ilyen papucs férfiakat. Szeretem, ha az erősebbik nemhez híven határozott fellépésű.
Nekem a bejárónőm intézi a vasalást is, de ő csak annyit mond: 'Kivasaltam a ruhákat, Katám!' Én meg szépen megköszönöm. Egyébként tök jó fej a Mari néni! :) -
Melóztam.
És nem vagyok úrnő. :P -
toto2700 #481 Az úrnőről az jut eszembe, hogy láttam egy dokumentum filmet vmi német csatornán, hogy egyes nők szexrabszolgákat tartanak. Na és ott volt, hogy amikor az egyik pasi végzett a vasalásal "Kész vagyok úrnőm" -
toto2700 #480 Azt mondod úrnő?