1205
nazannya
  • Sir Quno Jedi
    Akinek van "kisugárzása" és szálkás, tehát komoly sikerekre számíthat, annál technikailag érthető módon a másik két kritériumod sérülhet nagy valószínűséggel, e téren naív vagy...No offense !
  • Sir Quno Jedi
    Lány. Attól, hogy egy férfi kedveskedik, hülyül, feszíti a húrt, vagy kihúzza a gyufát, még nem biztos, hogy papucs. A határozott fellépés nem a szótlan, sótlan fapofát jelenti nálam pl....
  • Sir Quno Jedi
    Tudom, de az hogy szerinted mi vagy, az a te döntésed, az meg hogy szerintem mi vagy, az meg az enyém ! :DDD

Az igazi hősök is mindig szerénykednek, hogy ők csak sima átlagemberek. :DDD
  • geronimo77
    Melyik részét??
  • Kata
    egy szem agysejtemmel nem sikerült felfognom a mondanivalót. :D
  • geronimo77
    Előre is köszönöm.
    És mi a véleményed az 542-ről?
  • Kata
    1,5 éve facér vagyok, de nem mintha ez fontos lenne, vagy idetartozna, csak ha már szóba hoztátok, akkor a kerekség kedvéért mondom. Leveled közben megkaptam e-mailen két példányban is, majd válaszolok rá (egy példányban). :)
  • Kata
  • szando
    majd megdumálom vele.. :)
    és én nem kérek cserébe semmit :)
    csak max aquaval fújom be magam :PP
  • geronimo77
    OK!
  • Botond #549
    na eleget offoltunk meg spammoltunk,hadd szóljon "Ő"
  • geronimo77

Azátn vajon miért amikor nekem van igazam?
  • Botond #547
    bármiben
  • geronimo77
    Miben?
  • Botond #545
    nekem ad igazat
  • geronimo77
    A 22-es csapdája. Kíváncsi leszek Kata véleményére.
  • Botond #543
    na majd az érdekelt megmondja a frankót,mi csak találgatunk :-)
  • geronimo77
    Nem érted. A mi lenne ha az hogy, mi lenne ha nem lenne nőm.
    Szóval nekem még fennt van a léc.
    De figyeljj csak. Ha valakinek nincs párja és szeretne akkor ált. egy szabad ember jöhet szóba. De mitől szabad egy ember. 1 - szakított valakivel (ez nem jó mert nem hűséges, tehát nem jöhet szóba) 2 - még nem volt senkije (ez elég ritka ebben a korban)
  • Botond #541
    nos,Kata épp az előbb panaszkodott,hogy a nagy gond,hogy ez bennünk felmerül egyáltalán,mivel benned is,ha jól értettem te is leverted a lécet
  • geronimo77
    Nem sajnáltatom magam, és meg vagyok elégedve a nőmmel. Katánál meg úgy sem lenne esélyem.
    Csak írtam hogy mi lehetne ha...
  • Botond #539
    mint mondottam,ezet mi egyszerű halandók nem tudhassuk,DE ha ezt sajnálod,akkor nem vagy elégedett a csajoddal,ha így van akkor minek tartod?én elégedett vagyok az enyémmel,azért vagyunk együtt,ha nem lennék az dobnék egy villám váltásos kombót...szal vagy dobd a nődet,és startolj rá Katára(ha szabad),vagy tartsd meg és örülj neki,de ne sajnáltasd mán magad vele szvsz
  • geronimo77
    Akkor most szabad!!!! (Ez elég hihetetlen ha megnézzük a képeit) "Kár" hogy én nem :(
  • Botond #537
    azt nem tudhassuk,takarítónője+expasija az van,na de jelenleg?az rejtély
  • geronimo77
    Gondolom van neki is pasija tehát valamit kell mondani.
  • Botond #535
    ezt meg én nem tom,még Kata tanárnéni aztat nem aszondtameg
  • geronimo77
    Ja most már vágom. Én megmondhatom otthon hogy egy ismerősömmel voltam. És hogy őmit fog mondani? Azt nem tudom.
    Szóval akkor csak a fiúknak kell őszintének lenni??
  • Botond #533
    te :-) a fiúknak kell őszintének lenni,arról volt szó :-)
  • geronimo77
    Most nem vágom. Ki mit mond otthon, én vagy ő?
  • Botond #531
    barátnődnek,úgy értettem,ha kérdezi,és őszintének kell lenni,mert az a jó(ezt előbb tárgyaltátok ki)
  • geronimo77
    Otthon?? Miért mit kellene mondani? Talán van valamiféle beszámolási kötelezettség?
  • Botond #529
    ilyen elcsábítós technikával küldöd,aztán meg leosztassz minket,hogy nem vagyunk hűségesek+őszinték?geronimó mit gondolsz mit mond majd otthon,miután elparádézott veled kecskeméten? :-D

mellesleg fater vadászpilóta volt (160cm magas),most is magas rangú katonatiszt,de én nem sokat járok kecskemétre a bemutatóra(pedig még a pilóták jórész babázott velem),jó ha 2x voltam életemben,annyira meguntam kiskoromban mindig volt nekünk külön a reptéren,az uccsó gyakorlás ilyen különbemutató volt a családnak+ilyesmi,full meguntam :-D
  • geronimo77
    OK, de szavadon foglak.
  • Kata
    Lazzzán. Lábad nyomába virágszirmokat hintek! :)
  • geronimo77
    Ha szerzek VIP jegyet eljössz velem?
  • Kata
    Idén nem tud szerezni plusz egyet?
  • szando

én kecskeméti vagyok, de idén nem is voltam repülőnapon, inkább elmentünk jó messzire a várostól, mert ami ilyenkor ott van, az katasztrófa... egy kis pici út vezet ki a reptérre, ráadásul át kell menni a belvároson hogy eljuss oda... szal messze van még az az európa... amúgy kiadták dvd-n is

pedig apámnak is vip jegye volt, mert képviselő..
  • geronimo77
    Én is voltam egy párszor. Mondjuk engem inkább a vadászgepek érdekeltek. De a murepuloket is mindig megcsodáltam. Néha olyan trukkoket csinálnak hogy azt sem tudom hogy mi-merre-meddig.
    Honnan lejmolsz VIP jegyet ha nem vagyok indiszkrét?
  • Kata
    Minden évben szigorúan! :)) Mindig igyekszem VIP belépőt lájmolni. :D
    Igen, megéltem már ilyeneket, és nagyon tetszettek! :)
  • geronimo77
    Kecskemétre a repulonapra szoktál menni?
    Akkor végigéltél már dobott orsót meg dugóhúzót meg miegymást?
  • geronimo77
    OK, hívom.