1205
nazannya
-
Akinek van "kisugárzása" és szálkás, tehát komoly sikerekre számíthat, annál technikailag érthető módon a másik két kritériumod sérülhet nagy valószínűséggel, e téren naív vagy...No offense ! -
Lány. Attól, hogy egy férfi kedveskedik, hülyül, feszíti a húrt, vagy kihúzza a gyufát, még nem biztos, hogy papucs. A határozott fellépés nem a szótlan, sótlan fapofát jelenti nálam pl....
-
Tudom, de az hogy szerinted mi vagy, az a te döntésed, az meg hogy szerintem mi vagy, az meg az enyém ! :DDD
Az igazi hősök is mindig szerénykednek, hogy ők csak sima átlagemberek. :DDD -
Melyik részét?? -
egy szem agysejtemmel nem sikerült felfognom a mondanivalót. :D -
Előre is köszönöm. 
És mi a véleményed az 542-ről?
-
1,5 éve facér vagyok, de nem mintha ez fontos lenne, vagy idetartozna, csak ha már szóba hoztátok, akkor a kerekség kedvéért mondom. Leveled közben megkaptam e-mailen két példányban is, majd válaszolok rá (egy példányban). :) -

-
szando #551 majd megdumálom vele.. :)
és én nem kérek cserébe semmit :)
csak max aquaval fújom be magam :PP -
OK! -
na eleget offoltunk meg spammoltunk,hadd szóljon "Ő" -

Azátn vajon miért amikor nekem van igazam? -
bármiben
-
Miben? -
nekem ad igazat
-
A 22-es csapdája. Kíváncsi leszek Kata véleményére.
-
na majd az érdekelt megmondja a frankót,mi csak találgatunk :-) -
Nem érted. A mi lenne ha az hogy, mi lenne ha nem lenne nőm.
Szóval nekem még fennt van a léc.
De figyeljj csak. Ha valakinek nincs párja és szeretne akkor ált. egy szabad ember jöhet szóba. De mitől szabad egy ember. 1 - szakított valakivel (ez nem jó mert nem hűséges, tehát nem jöhet szóba) 2 - még nem volt senkije (ez elég ritka ebben a korban)
-
nos,Kata épp az előbb panaszkodott,hogy a nagy gond,hogy ez bennünk felmerül egyáltalán,mivel benned is,ha jól értettem te is leverted a lécet
-
Nem sajnáltatom magam, és meg vagyok elégedve a nőmmel. Katánál meg úgy sem lenne esélyem.
Csak írtam hogy mi lehetne ha... -
mint mondottam,ezet mi egyszerű halandók nem tudhassuk,DE ha ezt sajnálod,akkor nem vagy elégedett a csajoddal,ha így van akkor minek tartod?én elégedett vagyok az enyémmel,azért vagyunk együtt,ha nem lennék az dobnék egy villám váltásos kombót...szal vagy dobd a nődet,és startolj rá Katára(ha szabad),vagy tartsd meg és örülj neki,de ne sajnáltasd mán magad vele szvsz
-
Akkor most szabad!!!! (Ez elég hihetetlen ha megnézzük a képeit) "Kár" hogy én nem :( -
azt nem tudhassuk,takarítónője+expasija az van,na de jelenleg?az rejtély
-
Gondolom van neki is pasija tehát valamit kell mondani.
-
ezt meg én nem tom,még Kata tanárnéni aztat nem aszondtameg
-
Ja most már vágom. Én megmondhatom otthon hogy egy ismerősömmel voltam. És hogy őmit fog mondani? Azt nem tudom.
Szóval akkor csak a fiúknak kell őszintének lenni?? -
te :-) a fiúknak kell őszintének lenni,arról volt szó :-) -
Most nem vágom. Ki mit mond otthon, én vagy ő? -
barátnődnek,úgy értettem,ha kérdezi,és őszintének kell lenni,mert az a jó(ezt előbb tárgyaltátok ki) -
Otthon?? Miért mit kellene mondani? Talán van valamiféle beszámolási kötelezettség? -
ilyen elcsábítós technikával küldöd,aztán meg leosztassz minket,hogy nem vagyunk hűségesek+őszinték?geronimó mit gondolsz mit mond majd otthon,miután elparádézott veled kecskeméten? :-D
mellesleg fater vadászpilóta volt (160cm magas),most is magas rangú katonatiszt,de én nem sokat járok kecskemétre a bemutatóra(pedig még a pilóták jórész babázott velem),jó ha 2x voltam életemben,annyira meguntam kiskoromban mindig volt nekünk külön a reptéren,az uccsó gyakorlás ilyen különbemutató volt a családnak+ilyesmi,full meguntam :-D -

OK, de szavadon foglak.
-
Lazzzán. Lábad nyomába virágszirmokat hintek! :) -
Ha szerzek VIP jegyet eljössz velem?
-
Idén nem tud szerezni plusz egyet?
-
szando #524 
én kecskeméti vagyok, de idén nem is voltam repülőnapon, inkább elmentünk jó messzire a várostól, mert ami ilyenkor ott van, az katasztrófa... egy kis pici út vezet ki a reptérre, ráadásul át kell menni a belvároson hogy eljuss oda... szal messze van még az az európa... amúgy kiadták dvd-n is
pedig apámnak is vip jegye volt, mert képviselő.. -
Én is voltam egy párszor. Mondjuk engem inkább a vadászgepek érdekeltek. De a murepuloket is mindig megcsodáltam. Néha olyan trukkoket csinálnak hogy azt sem tudom hogy mi-merre-meddig. 

Honnan lejmolsz VIP jegyet ha nem vagyok indiszkrét? -
Minden évben szigorúan! :)) Mindig igyekszem VIP belépőt lájmolni. :D
Igen, megéltem már ilyeneket, és nagyon tetszettek! :) -
Kecskemétre a repulonapra szoktál menni?
Akkor végigéltél már dobott orsót meg dugóhúzót meg miegymást? -
OK, hívom.