\"Kifestő\"

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
Nah, egy picit unatkoztam, és "megbuheráltam" a képet! Íme a végeredmény:

Bazinga!

A nick nevem
Jó! Az ültetvényt észre sem vettem volna... 😊
Errõl nekem a DVTK stadion világításának beüzemelése jut eszembe. 😉

\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)

A nick nevem
"Benyomnám a volt gyak. tanárom általam átdolgozott képét"

Én is tudnék pár dolgot ide illeszteni, de én sem szeretném, ha rólam olyan képek kerülnének a netre. 😉 Nekem a volt gyak. tanárom úgy alapból nevetséges figura, ha átrajzolnám, már nem lenne nevetséges.
Kisvakond, a pipacs meg a CEN-150EC hegesztõtrafó nem haragudnak érte, ezért választottam Õket alanynak...

Tárhely: regisztrálsz bármelyik free szolgáltatónál. 😊

"mindig az elõzõ képet kell továbbalakítani v.mi?"
Ez eszembe sem jutott. Azt is lehet, de úgy nem tartana sokáig a játék. 😊 Én úgy gondoltam, hogy az elsõ képbõl mindenki valami eredetit. Ha valakinek van egy teljesen más, SAJÁT MAGA által átrajzolt képe, azt is megoszthatja! Lényeg, hogy lehessen rajta röhögni. 😊

\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)

Eye-scream
Hehh 😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Lynx_TWL
király😊 fõleg az a kis zöld ültetvény a lámpa tövében😄DDD

๏̯͡๏﴿

PResident Evil
lol 😄DD

Lynx_TWL
nem az csak egy próba volt ill felvezetés, de ez is jó ötlet, bár a végén...... modnjukpoén lenen így összevetni a két kéept, hogy mi lett az elsõbõl ill a 10adikból😄

๏̯͡๏﴿

The Garrett
bazd

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
http://members.chello.hu/h.tibor1/1.jpg

mindig az elõzõ képet kell továbbalakítani v.mi?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

PResident Evil
na fantázia ON !! 😊

Eye-scream
Majd holnap én is alkotok valamit, de ma már nincs lelkierõm 😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Lynx_TWL
király topic csak tárhely kéne nekem😄

๏̯͡๏﴿

csabawarchief
mókás 😊

Bandew
Ez jó!!!
Benyomnám a volt gyak. tanárom általam átdolgozott képét, de az személyéségi jogokat sértene. Inkább nem. 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

A nick nevem
Hát, ha nincs más... 😊

Eye-scream
Kisvkond pipacsot hegeszt?😊

A nick nevem
Az elsõ, kicsit elnagyolt példa, hogy lássátok, mit akarok ebbõl kihámozni:

Jómunkásember. 😊

zaki
hehehe, érdekes topic 😊

A nick nevem
Kíváncsi vagyok, mennyire lesz népszerû az ötletem...
Unalmamban sokszor azt csinálom, hogy egy netrõl leszedett képet Photoshoppal "átdolgozom". Oltári baromságok sülnek ki belõle...

Az lenne a lényege ennek a topicnak, hogy minél több ökörséget kellene kihozni ebbõl a képbõl:

Üdv: Poncsó

← ElőzőOldal 4 / 4