\"Kifestő\"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Errõl nekem a DVTK stadion világításának beüzemelése jut eszembe. 😉
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
Én is tudnék pár dolgot ide illeszteni, de én sem szeretném, ha rólam olyan képek kerülnének a netre. 😉 Nekem a volt gyak. tanárom úgy alapból nevetséges figura, ha átrajzolnám, már nem lenne nevetséges.
Kisvakond, a pipacs meg a CEN-150EC hegesztõtrafó nem haragudnak érte, ezért választottam Õket alanynak...
Tárhely: regisztrálsz bármelyik free szolgáltatónál. 😊
"mindig az elõzõ képet kell továbbalakítani v.mi?"
Ez eszembe sem jutott. Azt is lehet, de úgy nem tartana sokáig a játék. 😊 Én úgy gondoltam, hogy az elsõ képbõl mindenki valami eredetit. Ha valakinek van egy teljesen más, SAJÁT MAGA által átrajzolt képe, azt is megoszthatja! Lényeg, hogy lehessen rajta röhögni. 😊
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
๏̯͡๏﴿
mindig az elõzõ képet kell továbbalakítani v.mi?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Benyomnám a volt gyak. tanárom általam átdolgozott képét, de az személyéségi jogokat sértene. Inkább nem. 😄
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Jómunkásember. 😊
Unalmamban sokszor azt csinálom, hogy egy netrõl leszedett képet Photoshoppal "átdolgozom". Oltári baromságok sülnek ki belõle...
Az lenne a lényege ennek a topicnak, hogy minél több ökörséget kellene kihozni ebbõl a képbõl:
Üdv: Poncsó