169
Avagy: Ki tud több ökörséget kihozni egy képből?
-
#49 És Neked is PLaci a reget! -
#48 Köszi! ;) -
#47 Már folyamatban a kifesto.uw.hu regje... -
#46 kegyetlen jó ez a topic :DD -
#45 Regelek nektek, ha naponta egyszer egy linkre ráklikkeltek....
-
#44 Áááá nem látom a képeket. Regeljetek az uw-re. Hamar kész a reg (kb. 2-3 perc) és sokkal gyorsabb mint a tar. Ja és működnek a kép-linkei itt a forumon! -
#43 Hagyjátok már ezt a szar tar.hu-t. Ott wan pl. az atw.hu vagy az srv.hu, az én képeim itt vannak, és mind megy :) -
#42 Feltöltöttem a tár.hu-ra az eredetit, remélem menni fog...
-
#41 :D loál, teccik ahogy bemutat:)
Harakiri: ÁZ!:D -
#40 A fekete lovag mindig győz ... -
#39 freeweben? sima regisztráció? kiír vmit, hogy kiráályv agy msot üldjük mélt vagy vmi? -
#38 Valaki küldje el nekem az eredeti képet mert az változatlanul nem jön be :P -
[DFL]vajdi #37 én is ma csinaltam, de fél perc mulva ott volt az email... nézd meg a mail cimedet hátha jött
ftp ről simán nem nyitja meg nekem fwröl se meg tarrol se, meg uwrol se, lehet felrakom html oldalra, aztan ugy csak látja -
#36 tar az geci, egyébként se jönnek be onnan képek meg nem tudom:) most freeweben beküldtem egy reget, de így semmi kb...
aszondja regisztráció folyamatban türelmet... ezt két órája modnja folyamatosan:D -
#35 a tar.hu-val van vmi, majd' megjavul egyszer... -
#34 Újabb "gyöngyszem":
Hát, nem kötelező... :)
-
#33 regisztrálni idő,emg mőúltkor csináltam de nem ment:D -
#32 :))) Király lett! Na, ilyesmire gondoltam! -
[DFL]vajdi #31 mostmar leszedtem... :) -
#30 Ne linkeld be többször, meg lehet nézni az elérési út alapján ;) -
[DFL]vajdi #29 hát akko bazd meg a kurva anyádat -
[DFL]vajdi #28 -
#27 -
[DFL]vajdi #26 -
[DFL]vajdi #25 épp nincs fent gimp :((( -
#24 bazz nekem meg nem jön be az eredeti kép :/ -
#23 WÁÁÁÁÁÁHÁÁÁÁÁÁÁÁ :D -
Egyhén pihent "koncepció"... -
#21 hehe, marha jó ez a topik, csak sajnos nem tudok photoshopolni :( Azért fogom majd nézegetni. -
#20 :))) Jó lett! -
#19 Nah, egy picit unatkoztam, és "megbuheráltam" a képet! Íme a végeredmény:
-
#18 Jó! Az ültetvényt észre sem vettem volna... :)
Erről nekem a DVTK stadion világításának beüzemelése jut eszembe. ;) -
#17 "Benyomnám a volt gyak. tanárom általam átdolgozott képét"
Én is tudnék pár dolgot ide illeszteni, de én sem szeretném, ha rólam olyan képek kerülnének a netre. ;) Nekem a volt gyak. tanárom úgy alapból nevetséges figura, ha átrajzolnám, már nem lenne nevetséges.
Kisvakond, a pipacs meg a CEN-150EC hegesztőtrafó nem haragudnak érte, ezért választottam Őket alanynak...
Tárhely: regisztrálsz bármelyik free szolgáltatónál. :)
"mindig az előző képet kell továbbalakítani v.mi?"
Ez eszembe sem jutott. Azt is lehet, de úgy nem tartana sokáig a játék. :) Én úgy gondoltam, hogy az első képből mindenki valami eredetit. Ha valakinek van egy teljesen más, SAJÁT MAGA által átrajzolt képe, azt is megoszthatja! Lényeg, hogy lehessen rajta röhögni. :) -
#16 Hehh :D -
#15 király:) főleg az a kis zöld ültetvény a lámpa tövében:DDDD -
#14 lol :DDD -
#13 nem az csak egy próba volt ill felvezetés, de ez is jó ötlet, bár a végén...... modnjukpoén lenen így összevetni a két kéept, hogy mi lett az elsőből ill a 10adikból:D -
#12 bazd
-
#11 http://members.chello.hu/h.tibor1/1.jpg
mindig az előző képet kell továbbalakítani v.mi? -
#10 na fantázia ON !! :)