169
Avagy: Ki tud több ökörséget kihozni egy képből?
-
#89 topic fel! :) -
#88 Köszi! -
#87 Nevem az örökkévalóságnak... -
#86 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ez nagyon jóóó! :-))) -
-
#84 Kérek mindenkit, hogy hozzon létre egy saját könyvtárat, és abba rakja a képét... -
#83 Tud valaki PHP-t progizni? Esetleg megcsinálhatná az oldal web felületét... -
#82 kifest.uw.hu
felhasznaló:
kifest
jelszó:
kifest
Mindenki: -
#81 ok majd csinálok csak nem most:D -
#80 aha ha elküldöd :) -
#79 ecsém egy kruva gecc oldan nem tudok regisztrálni, csinálok képet, aztán mondjuk Garrett felraknád?:) -
#78 -
#77 -
#76 :)))
-
#75 Pedig "kézzel" (egérrel) csináltam, nem nagy ügy, zoom és ecsetméret kérdése az egész :), ja és photoshop természetesen..
örülök, hogy ennyi embernek tetszik :)) -
#74 Szét lesz perelve az agyad vazze! :DDDDDDDDD
Ennyire nem lehet látni mi az a kezeiben? Jó, mondjuk elég gagyi lett mivel paintben csináltam. A bal kezében piros rizla cigipapír van, a jobb kezében pedig egy dzso :)
A jobb alsó sarokban piros karikával jelölt növény ihlette ezt a módosítást :D -
#73 Iszonyat király, főleg a fagyizó virág. :DDD -
#72 Amúgy engem tényleg érdekelne, hogy hogyan csinálod Harakiri! Mert ez a női imitátoros kép is halálian jó lett. Ezeket te photoshoppal csinálod? Mert pl. a haja is tökéletes, én "szabadkézzel" biztos nem tudnék ilyet csinálni:) A ruha is nagyon állatul van megcsinálva...
Hogyan csinálod??? -
#71 Elképzelhető, én is abban a topikban találtam az eredeti képet. Rémlik is az általad átdolgozott kép, de egyébként nem fogalmazódott meg bennem, hogy most mi indította el bennem a művészet szabad kifejeződését. :) Bocsánatot kérek, ha megsértettem a szerzői és szomszédos jogaidat! :)
Ez a kép valamiért ösztönzött arra, hogy másféle szemszögből is ábrázolva legyen. Tényleg, elnézésedet kérem, ha ezzel a topikkal megsértettelek, nem állt szándékomban! Amúgy a kezében levő piros tárgyra mi van írva?
Harakiri: Te már megint nagyot alkottál! ;)
Üdv! -
#70 mondd hogy ezeket nem szabadkézzel rajzolod :D -
#69 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
kisvakond a nőimitátor :)) -
#67 wow! -
#66 Poncsó ezt az ötletet nem én ihlettem véletlenül? :) Pár napja a "kockás fulű nyúl" topikban jelent meg ez a kép, én rögtön át is alakítottam és beraktam oda :D
Ezt Painttel csináltam. -
#65 :))))) -
szép nyári nap vakondéknál :) -
#63 Áááá...nagyon jók lettek a képek! :DDD
Én nem vagyok ennyire zsír fotosop-ban :( -
#62 Ez az eredeti képhez képest pár perccel később készült. A sztár kutyája, Pimpa nem szerepelhetett a Kisvakond c. akciófilmben, Ő ugyanis primitív személyiség. :) -
#61 -
#60 köszi
-
#59 Garrett, Harakiri! Túlszárnyaltatok! Nagyon jók lettek!!! -
#58 LOOOOOOL!
Gratula, nagyon jó:) -
#57 áááá ez üüüüüt :D -
és fény derül a rejtélyre -
#55 olyasmi :D -
#54 Csillagkapu? :) -
#53 -
#52 kösziiiii :D -