Dragon ball game(k)

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akinek van kedve ZEQ2 lanra az vegyen fel xfirera: pyrokar852. A zeq2 a legjobb pc-s dragon ball game szerintem.
http://esforces.com/
NAGYON FASZA HALF LIFE 1-ES MOD KÉPEKET ITT LÁTHATTOK EZ AZ EREDETI OLDAL MEG VIDEÓKAT IS 2010-BEN LESZ KÉSZ RELEASE DATE MÉG NINCS KITÛZVE nagyon jó a grafikája de akkor is hl1 mod ha hiszitek ha nem
Akit érdekel, PM
Hali, olyan embereket keresek, akik értenek a modellezéshez (3ds Max, Cinema 4D) vagy a C++ programozáshoz. Egy teljesen egyedi DragonBall játékról lenne szó.
Én tudom hogy van egy játék pcre ugy hivják dragon ball online nekem megvan a beta verzioja majd holnap vagy holnapután amikor kiprobálom akkor.Ha nem fizetös és müködik akkor elküldöm a topicba hogy mindenki játszasson és a http://dbzworld.ath.cx/hun.html fizetni kell az egyik letöltéshez viszont a másik inygyen van én fogok fizetni mert van egy ps2 emulátorom és azon fogok játszani.Mert a fizetösbe legaláb 15-25 dragon ballos játék van de az ingyenben is van.
aki a dragon ball source-val akar játszani akkor ebbe a szobába jöjjön a hamachi-val Network name kakarott016
Network password:012345 ha ez a nem jó akkor 01234
DaemoonHunter
Leszedni nem lehet még és pontos megjelenési dátum sincs!<#wink>

a DragonBall Z: Heroes Of Our Destiny-t honnan lehet leszedni vagy mikor jelenik meg?
DaemoonHunter
Örömmel jelentem be, hogy a DBZ Hood fejlesztõcsapata újra összeállt, 4 év után<#vigyor2> a fejleszés folytatódik, egy kis video:
1.
2.
Remélhetõleg minél hamarabb elkészül.

Hol lehet ezt letõlteni???
sfgezfgdddddddsfjdghbfhjc
zsia
innen is tudtok letépni DB-s játékokat! Innen

3GHz, ASUS P5P800 - DUAL CHANNEL, GEFORCE FX 6200 - 256MB vRAM, 2X512 MB RAM DDR2 400MHz, 200GB

Nem bírja megjeleníteni a játékot 230*240 es képernyõfelbontásban. ha a játék menüje elindul, akkor váltsd át. ha nem , akkor valamelyik fájlban írd át... 640X480-ra min.

3GHz, ASUS P5P800 - DUAL CHANNEL, GEFORCE FX 6200 - 256MB vRAM, 2X512 MB RAM DDR2 400MHz, 200GB

Légyszi segítsen valaki! Minden mugen játéknál ezt írja ki: Error: Chan't change video mode to 230x240x16bits
Switch to 640x480x16bits
Légyszi segítsetek, hogy mit tegyek vele. Elõre is köszi
DaemoonHunter
Valaki tud errõl a játékról(mod)? elvileg már kész: Dragon Ball Z Heroes of our Destiny

dragon ball z játék kéne honnan szedjem le????
Tombi
papadok: az oldalamrol, csak nezz az alariasra..

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Szevasztok!!!!!!!!
Mondjátok meg lécci honnan lehet leszedni akár fizetös oldalrol is vmi normális Dragon BAll játékot!!!!!! kössz csá
Tombi
Hmmm melyikre is gondolsz? 😊
Frissült a galéria, de mugenekrõl még nincs kép.

getz ezt honnan szedted le és mi a neve amirõl képet raktál be? amugy jóó:<#vigyor0>

blbogus
hát nem tüzelt fel senkit a dolog ahogy észrevettem..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

blbogus
készül egy faja dragon ballos mmorpg vhol japánban 😊 naon tuti lesz az elõrejelzések szerint!! aki hallott már pl a WoWról az tudja h ez kb mien is lesz 😊 nyáron már tesztelik, de a rendes server csak 2008ban indul (ez még nem tuti). ami a legijesztõbb h angolositásrol még semmi hir sincs, de ez megfog változni, ez biztos.. szal srácok lehet rágni a körmöt, ez naon nagy lesz!! 😄

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Tombi
Szia itt elég sok DragonBall játék van :

http://dbzworld.tx.hu

internet

thophye
megtudná nekem mondani valaki h honnét tudnék pc-re letölteni dragonball játékot??

thophye
hell

Szevasztok tudnátok segíteni nekem?
Tudtok olyan oldalt ahonann dragon ball os játokokat tudnék letölteni?
Elõre is köszike.
Dragonball Z karórák ha érdekel vkit: E-SHOP
Bocsi az OFF-ért.
Helló!
Bocs,véletlen 3-szor nyomtam meg,mert nem akarta elsõre beírni.

Vagy ps1-es játékok,van hozzá emu,én ps1-es játékokhoz az emuraydent használom.

Próbálkozz gba játékokkal...

Hello
tudnátok mondani pc-és dragonballos játékokat amit le lehet tölteni???
csá csumi dbz forever
Tombi

ime egy kis kedvcsináló !

Tombi
dbzworld.mailpont.hu
ez egy nagyon jó DBZ játékokkal foglalkozó lap, megtekintése erösen ajánlat, jó játékot kivánok a rengeteg MUGEN-hez !

na letöltötem a budokai technakit
vagy hogy hivják😄 zsir jurva ütös

ALien

csm
hol vannak azok a képek?

BMW 325 iX Rallye Car :)

csm
volt régen egy sneses rpg amiben dermesztõig lehetett eljutni.
nõtt benne a harcierõ meg minden.
nem tud vki hasonló játékot, vagy ennek a folytatását?

BMW 325 iX Rallye Car :)

xy21
Nekem is van egy fasza dragon ball gamém!!!a címe DB Final Resistance!!!
Valakinek ismerõs???2001-es jatek!!!És kurva jó majd rakok be képet!!

xotyi
van néhány game, akit érdekel az nézzen szét itt... >> http://www.dbdreamworld.hu/ nem vmi nagy gamek, de rajongóknak kötelezö 😄D

Trance&Friends nothing more..

bodesz
nemnagyon látszik hogy pc re tuti nincs 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Shep
ez pc-s le lehet szedni vhonnan?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthewpamer
valami cool 3d-s kéne.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

ranGer2
woops! bocs! 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Oldal 1 / 2Következő →