75
Dragonball jatek(ok)
-
Alien1024 #35 na letöltötem a budokai technakit
vagy hogy hivják:D zsir jurva ütös
-
#34 hol vannak azok a képek? -
#33 volt régen egy sneses rpg amiben dermesztőig lehetett eljutni.
nőtt benne a harcierő meg minden.
nem tud vki hasonló játékot, vagy ennek a folytatását? -
#32 Nekem is van egy fasza dragon ball gamém!!!a címe DB Final Resistance!!!
Valakinek ismerős???2001-es jatek!!!És kurva jó majd rakok be képet!! -
#31 van néhány game, akit érdekel az nézzen szét itt... >> http://www.dbdreamworld.hu/ nem vmi nagy gamek, de rajongóknak kötelezö :DD -
#30 nemnagyon látszik hogy pc re tuti nincs :D -
#29 ez pc-s le lehet szedni vhonnan? -
#28 valami cool 3d-s kéne. -
#27 woops! bocs! :) -
#26 dbzbud2 pics. -
#25 dbzbud2 pics. -
#24 -
#23 Hmm az http://esf.uw.hu -n nem szoktal lenni? -
#22 a legjobb Db játék sztem a Half life mod lenne az ESF.1.2. -
#21 bocsi
jatekkal=jatek miatt -
#20 Mert nekem azt modták hogy pc-re lesz
ezért nyitottam ide mellesleg a topic nem only egy game miatt nyitottam "Dragonball jatek(ok)" hanem több jatekkal -
#19 LOL ha nem lesz PCre akkor miért nem a konzolosok fórumába nyitottátok?:)
Vazze csigázzák itt az embert..:-/ -
#18 Mi a neve a Halflife modnak amire gondolsz? (abban van freeride?) -
#17 Ahm en nem tudom mirol van szo de ha utos bunyos jatek kell akkor Soul Calibur 2 ... oszinten regen jaccotam ennyire hangulatos bunyos jatekkal :)
De azert nem ertek valamit. 4.7 gigas DVD-re alig fert fel a SC2 bazz.. mi a banat foglal ennyit mert a Tekken 4 aminek a grafikaja nem sokkal kulombozik el tole az sima 1 giga volt.... nem ertem. -
#16 és aházak sem omlanak le -
#15 de ott hol van freeride? -
#14 Half-Life mod volt -
#13 melyik az a Gta3 féle jatek?
(Bid for Power vagy a Earth's Special Forces Halflife modra gondolsz?) -
#12 Nem, tévedés, ez egy szimpla verekedős gém, tehát oldalról látod a karaktered 3D-ben.
Az a játék amire te gondolsz még jóval régebbi. -
#11 de olyan hátulnézetes lesz mint pl a Gta3?
mert nekem azt mondtak hogy
olyan lesz
és a ha avárosban sugárral egy házat megküldönk akkor az leomlik -
#10 van, Soul Blade. -
#9 van valami naggyon kemény bunyós játék psx-re ?
kb. olyan szintű mint a tekken 3 -
#8 bid for power :)
nekem teccett :)) -
#7 PC-re biztos nem lesz. Multiplatform konzol game. -
#6 Volt még ezeken kívül egy pár, mind PS-re, mind verekedős. Ezek: Ultimate Battle 22, Dragonball Final Bout, meg egy ami nekem japánul volt meg és nem tudtam a nevét :P
A Budokai nem annyira szar, bár lehetett volna sokkal jobb is, remélem a 2. rész javít ezen valamit.
-
#5 és ez lesz PC re is? -
#4 Ohh hat volt eleg Dragon Ball jatek mar. SNES-re volt az elso ami egyben a legjobb is volt mert az RPG volt. Az vegig vitte az elso DB meset amig Shon-Goku megtalata mind a het gombot. Majd volt meg egy atirat az is RPG stilus volt GameBoy-ra. Aztan volt a maskalos DB az is GB-re. Aztan Ps2-re megjelent a a DBZ Budokai ami attol eltekintve hogy szep es benne van csomo szereplo egy akkora szar jatek hogy remes. Es mostigerik a Budokai 2 ami mas lesz. Nah kivancsi vagyok. Ha a Street Fighter es Soul Calibur hangulatat felig megkozeliti mar jo lesz :) -
#3 Fasza, végre egy verekedős játk és ráadásul dragonból:)
Ez az egy amiért mindig irigyeltem a konzolosokat, a jó verekedős gamék.... -
#2 Eddig sok fajta Dragonball game volt, amire te gondolsz az a DragonballZ Budokai 2. Ez egy Cel-shading grafikájú verekedős játék, olyasmi mint a Tekken, vagy a DOA, csak itt lehet repülni és kí lövéseket is adni, ilyenkor belassul az idő. -
#1 Ide irjatok minden féle dragonball jatekról amit tudtok!
ugy halottam készül valami új dragonball game, amit 2004 re akarnak ki hozni, valami free ride mod lesz benne meg mit tudom én. Mit tudtok erről?