75
Dragonball jatek(ok)
-
atesz9292 #75 Akinek van kedve ZEQ2 lanra az vegyen fel xfirera: pyrokar852. A zeq2 a legjobb pc-s dragon ball game szerintem. -
ádi1 #74 http://esforces.com/ -
ádi1 #73 NAGYON FASZA HALF LIFE 1-ES MOD KÉPEKET ITT LÁTHATTOK EZ AZ EREDETI OLDAL MEG VIDEÓKAT IS 2010-BEN LESZ KÉSZ RELEASE DATE MÉG NINCS KITŰZVE nagyon jó a grafikája de akkor is hl1 mod ha hiszitek ha nem -
hunhogzilla #72 Akit érdekel, PM -
hunhogzilla #71 Hali, olyan embereket keresek, akik értenek a modellezéshez (3ds Max, Cinema 4D) vagy a C++ programozáshoz. Egy teljesen egyedi DragonBall játékról lenne szó. -
hiej #70 Én tudom hogy van egy játék pcre ugy hivják dragon ball online nekem megvan a beta verzioja majd holnap vagy holnapután amikor kiprobálom akkor.Ha nem fizetös és müködik akkor elküldöm a topicba hogy mindenki játszasson és a http://dbzworld.ath.cx/hun.html fizetni kell az egyik letöltéshez viszont a másik inygyen van én fogok fizetni mert van egy ps2 emulátorom és azon fogok játszani.Mert a fizetösbe legaláb 15-25 dragon ballos játék van de az ingyenben is van. -
tojas0 #69 aki a dragon ball source-val akar játszani akkor ebbe a szobába jöjjön a hamachi-val Network name kakarott016
Network password:012345 ha ez a nem jó akkor 01234 -
#68 Leszedni nem lehet még és pontos megjelenési dátum sincs! -
tojas0 #67 a DragonBall Z: Heroes Of Our Destiny-t honnan lehet leszedni vagy mikor jelenik meg? -
#66 Örömmel jelentem be, hogy a DBZ Hood fejlesztőcsapata újra összeállt, 4 év után a fejleszés folytatódik, egy kis video:
1.
2.
Remélhetőleg minél hamarabb elkészül. -
Tiránó #65 Hol lehet ezt letőlteni???
-
zoli 70 #64 sfgezfgdddddddsfjdghbfhjc -
zoli 70 #63 zsia -
zátony #62 innen is tudtok letépni DB-s játékokat! Innen -
zátony #61 Nem bírja megjeleníteni a játékot 230*240 es képernyőfelbontásban. ha a játék menüje elindul, akkor váltsd át. ha nem , akkor valamelyik fájlban írd át... 640X480-ra min. -
wege #60 Légyszi segítsen valaki! Minden mugen játéknál ezt írja ki: Error: Chan't change video mode to 230x240x16bits
Switch to 640x480x16bits
Légyszi segítsetek, hogy mit tegyek vele. Előre is köszi -
#59 Valaki tud erről a játékról(mod)? elvileg már kész: Dragon Ball Z Heroes of our Destiny -
törteli ferenc #58 dragon ball z játék kéne honnan szedjem le???? -
#57 papadok: az oldalamrol, csak nezz az alariasra.. -
Papadok #56 Szevasztok!!!!!!!!
Mondjátok meg lécci honnan lehet leszedni akár fizetös oldalrol is vmi normális Dragon BAll játékot!!!!!! kössz csá -
#55 Hmmm melyikre is gondolsz? :)
Frissült a galéria, de mugenekről még nincs kép. -
dAnGeR91 #54 getz ezt honnan szedted le és mi a neve amiről képet raktál be? amugy jóó: -
#53 hát nem tüzelt fel senkit a dolog ahogy észrevettem.. -
#52 készül egy faja dragon ballos mmorpg vhol japánban :) naon tuti lesz az előrejelzések szerint!! aki hallott már pl a WoWról az tudja h ez kb mien is lesz :) nyáron már tesztelik, de a rendes server csak 2008ban indul (ez még nem tuti). ami a legijesztőbb h angolositásrol még semmi hir sincs, de ez megfog változni, ez biztos.. szal srácok lehet rágni a körmöt, ez naon nagy lesz!! :D -
#51 Szia itt elég sok DragonBall játék van :
http://dbzworld.tx.hu -
Djemba #50 internet -
#49 megtudná nekem mondani valaki h honnét tudnék pc-re letölteni dragonball játékot?? -
#48 hell
-
CSViktor #47 Szevasztok tudnátok segíteni nekem?
Tudtok olyan oldalt ahonann dragon ball os játokokat tudnék letölteni?
Előre is köszike. -
st4n #46 Dragonball Z karórák ha érdekel vkit: E-SHOP
Bocsi az OFF-ért. -
racz0315 #45 Helló! -
Crazy Mate #44 Bocs,véletlen 3-szor nyomtam meg,mert nem akarta elsőre beírni. -
Crazy Mate #43 Vagy ps1-es játékok,van hozzá emu,én ps1-es játékokhoz az emuraydent használom. -
Crazy Mate #42 Vagy ps1-es játékok,van hozzá emu,én ps1-es játékokhoz az emuraydent használom. -
Crazy Mate #41 Vagy ps1-es játékok,van hozzá emu,én ps1-es játékokhoz az emuraydent használom. -
Crazy Mate #40 Próbálkozz gba játékokkal... -
rokka #39 Hello
tudnátok mondani pc-és dragonballos játékokat amit le lehet tölteni???
-
Streky #38 csá csumi dbz forever -
ime egy kis kedvcsináló ! -
#36 dbzworld.mailpont.hu
ez egy nagyon jó DBZ játékokkal foglalkozó lap, megtekintése erösen ajánlat, jó játékot kivánok a rengeteg MUGEN-hez !