803
Jézus vs Isten
-
#562 :) voltam keresztény.:)
sok buddhista haverral. -
#561 Ezt majd egy keresztény eldönti. -
#560 pedig de... képtelen elfogadni hogy másképpen is lehet -
#559 nem -
#558 és ki sodrodik az árral? milyen árral? :)
Ha egy buddhista azt mondja hisz Istenben, akkor erre a keresztény: milyen Istenben hiszel? A te Istened az csak bálvány, nem igaz, az Én Istenem az igazi, csak egy Isten van.
Erre a buddhista: Igen, csak egy Isten van, ugyanabban hiszunk...
na ez már sok egy kereszténynek... -
#557 Elszállt a bárányfelhőkkel. :) -
#556 Osho egy keleti bölcs, megvilágosodott mester ahogy ezt arrafelé mondják, már meghalt, egy lázado :) -
#555 Nem nem.. feloldhatatlan ellentmondás. :D -
#554 Te azt hitted, hogy elhiszed azt, hogy hiszel, de nem!
-
#553 Szólj ha lesz kedved, veszek pólora vasalhatós cuccot :) -
#552 Ok!
Elfogadom, és köszi, hogy megosztottad ezeket a gondolatokat.
Sok benne az igazság, az elgondolkodtató rész. Tanultam belőle.
Köszi!
Szóval ki volt az az Osho? -
#551 Az én hitem, hogy elhiszem, hogy hiszek. Na ezt bogozzátok ki! -
#550 Erre nem válaszolok, részben igaz, de nem úgy mint ahogy te gondolod....!
Mondjuk azt, nem sodródunk az árral...mint más.... -
#549 Bocs, magamra vettem! Lehet hogy ezzel tévedtem, beismerem!
Ki az az Osho? Nem tudtam, hogy tőle idézel..... Azt hittem ez valami idegen kifejezés ....
Ha ezek nem a te gondolataid ok, azt hittem. Ezeket vallod? Vagy csak ideírtad, mint gondolat?
-
#548 "Kill your idol" Jézusos pólót akartam még, csak az nem épp eredeti, le is tettem róla. :-) Mert ha fölhúzom, már ellentmondok a jelentésének...
De lehet kill your idolos polom lesz, csak buddychrist-tel!!! óóó ezt megcsinálom érettségi után.. -
#547 csak kerestem egy képet róla. :)
Maszkolni most nincs kedvem, de lehet róla szó. :) -
#546 "A célom az volt/lett volna, hogy rávilágítsak arra, hogy hogyan tudod megtapasztalni Istent, az ő szeretetét, amit Jézus Krisztusban adott nekünk."
nekem is, csak egy másik uton közelitek... nehéz ezt elfogadni? mert ha igen akkor neked még hosszu lesz az utad...
És mégegyszer utoljára: ezek nem az én gondolataim voltak, habár teljesen osztom, hanem Osho-é, ha nem hallottál még rola akkor ideje potolnod.
Ne ellen hadakozz, és ne vedd fel amiket irok, mert azzal csak az egodat táplálod...
:) peace -
#545 Kösziii! Ilyen lesz nekem pólón! -
#544 Király! Jó lenne háttér nélkül csak úgy, hogy a keze és az arca van benne!
Aláírvan Jesus dude! Meg tudod csinálni?
Ha már ilyen gyors vagy? :) -
#543 ez a bajotok keresztények... nulla tolerancia, semmi elfogadás... Érdekes modon a buddhisták elismerik Jézust, forditva már nem megy... azt hiszem ez azért sugall vmit... -
#542 de nem vmi figyelmesen olvastad azt látom, az a baj hogy engem látsz és nem a szöveget olvasod, nekem reagálsz és nem a gondolatokra....
Osho nem buddhista.... -
#541 BuddyChrist -
#540 ezt most nagyon magadra vetted :) nem kellet volna, de ebbol is kitunik hogy nem tudod még az igazságot, mintahogy én sem :D
nem kell megsértődni, ezek amugy sem az én gondolataim :D -
#539 -
#538 Nem tudom! De nekem jó lenne olyan póló! Lehet hogy Jesus dude! Bár nem vagyok valami jó angolos..... -
#537 Én Jézus-havert szeretnék fekete pólóra!! Nem tudjátok hogy hívták Dogmában angolul Jézus-havert? -
#536 ha nem tömeggyártásra szánod, simán lehet.
Nincs meg nagyban, és még kész sincs, mert az s-t j-re akarom majd változtatni. -
#535 A wifi-t nem tudom pontosan mi...egy infós az biztos. De valai rádiós kapcsolatot jelent vagy ilyesmi.... -
#534 Nem, tetszik! Pólóra jó lenne!
Csak tudod, a szerzői jogok.....
meg van nagyobbban is, jó felbontásban? :) -
#533 Mi az a WIFI? Hát ha nem is bicskával, de egy sörétessel én lennék a táplánc csúcsa...:-) Ha meg nincs semmi, akkor valami verem-szerű csapdát ásnék összetákolt ásóval, és halálra kövezném. Persze csak ha muszáj.
Egyébként épp a-miatt van istenünk, mint amiatt puskánk. -
#532 izé... montíroztam.
Remélem, nem bántottalak meg vele. :) -
#531 Jó szó ez a táplálék lánc, de már a WIFI kapcsolatok a divat...
Az ember a wifi csúcsa -
#530 Állj egy oroszlán elé egy bicskával, és mondd neki én vagyok a tápláléklánc csúcsa hátte ki vagy? -
#529 ""Szentlélek"-ként ismert, biológiai szempontból hímnemű lénytől"
- honnan veszed, hogy biloógiailag hímnemű? A másik az, miért kell ahhoz közösülés Istennek hogy "gyereket" csináljon? Embert tudott tereremteni anélkül is anno. Most miért nem tudna? Mondhatjuk úgy, hogy egyszerűen belerakta Máriába Jézust,hasonlóan mint egy orvos a megtermékenyített petesejteket egy nőbe.... És az orvosok akkor paráznák? :)
"és megpróbáljuk elhitetni magunkkal, hogy mi vagyunk a legfelsőbb rendűek, a tápláléklánc csúcsa, a Föld urai.....Keressétek meg magatokban Istent"
- ez nem felsőbbrendűségre utal, hogy benned van :)
- Miből gondolod, hogy benned van?
- amúgy egyetértek, azt hisszük magunkról...mi emberek
"Keressétek meg magatokban Istent, tegyetek jót, legyetek kedvesek, tartsatok össze, és hamarosan érezni fogjátok a jelenlétét. Ámen?"
- Ám(legy)en
- no comment, hosszú lenne :)
Apropó!
Mennyit kérsz a reklám felületedért? :) -
#528 "a tápláléklánc csúcsa," - hát miért, nem?
"a Föld urai..." - Az milyen érzés? 8) -
Vlala #527 egy kis magyarázat, mielőtt bárki köcsögöző topicot nyitna nekem a gumiban:
mostanában az emberek hajlamosak mindent a tudományokkal magyarázni, és megpróbáljuk elhitetni magunkkal, hogy mi vagyunk a legfelsőbb rendűek, a tápláléklánc csúcsa, a Föld urai... aztán tessék: Csernobil, Kelet-Ázsia, stb... Amiről pedig nem tudunk semmit, az - egész egyszerűen - ufó. Paranormális jelenség. Pedig feketén-fehéren le van írva a Bibliában, hogy Ádám csak harapott a tudás almájából, nem ette meg az egészet... tehát nem tudhatunk mindent, van, amiben csak hinnünk kell. Isten bennünk is él, mindenkiben, olyan ez, mint egy nagy puzzle: ha mindenki beadjaa közösbe a saját Isten-darabját, összeáll a Nagy Egész, és lőn boldogság a mennyekben.
Keressétek meg magatokban Istent, tegyetek jót, legyetek kedvesek, tartsatok össze, és hamarosan érezni fogjátok a jelenlétét. Ámen? -
Vlala #526 Nálunk a villanyszámlást hívják Jézusnak.
Mindenki így fogadja: Jézusom, megint maga az?
Viccet félretéve, most egy kicsit barom leszek: nem igazán értem a bibliát, amely a tízparancsolatban világosan megírja, hogy ne paráználkodjunk, ugyanakkor Mária gyermeke nem éppen Józseftől származik, hanem egy "Szentlélek"-ként ismert, biológiai szempontból hímnemű lénytől, mivel képes volt megtermékenyíteni Máriát. ("Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek?")
De, mivel a Szentléleknek ez volt az utolsó jegyzett közösülése 2000 éve, feltehetőleg szexuálisan már nem aktív. Ezért a világnak vége, nincs remény. -
#525 Pedig én is mesélnék..8) -
Takezó #524 Ehh, ezt hagyjuk, régen volt:) htx -
#523 Semmi baj kisfiam. Itt, a zártosztályon mindenki normális.
Milyen volt? Lehet nekem is be kéne neveznem egyre? 8)