112
-
#112 rá kell kattintani az autóra, és onnantól a nyilakkal irányítod. -
#111 Valaki meg tudná mondani mivel irányítom az autót? mert nem reagál semmire, beszállnak az ürgék és nem indul se egérre, se semmilyen bilenytűre csak ott áll. -
#110 ott kerestem 2 óráig de amit találtam az vagy nincs már fenn vagy nem működik... -
huntofa #109 google... -
#108 Hy!
keresném a 1.0.2 -es patchet mert kell az 1.4 eshez. thx. -
Thomaskill #107 Hy all!
A gangland szerintem egy cuki kis game lenne ha valaki tudna nekem adni magyarosítást!
Jó játék csak nemtom mi a lényege az rendben van hogy gyilkolok mint állat de könyörgöm én nemlehetek főnök aki az asztalnál ül és csak jön a lóvé?
Segítsetek!
Előre is köszi puszi! -
#106 Hello hogyan lehet az autóba beszálni a ganglandben???
Én akárhogyis kattintok az autóra nem akar beszszállni
mit tegyek??? -
Go4gold #105 Peace
Letöltöttem az 1.4 pachot,de kell hozzá crack is amit sehol nem találok !
segítsetek please
béke -
tard #104 hi all
M.A.D tudsz adni egy linket ahonnan letudom szedni a crackot a patch-hez? -
M.A.D. #103 Na, én pár napja vittem haza ezt a problémás gammát. Direkt kivártam, hogy legyen hozzá patc. Nos, a legújabbat felnyomtam (50MB), de hhez nincs crack. A második kiadás tört krekkjét másoltam rá, és elindult. Amúgy, olyan szinten fagy, ha nincs krekkelve, hogy reset-elni kell a gépet. :)
-
#102 Nah végre megy a gammma. neked meg azt tanácsolom hogy a videókártya beállításnál variáld az OpenGl meg a D3D között v.mit. -
#101 Fegyvert ill. lőszert lehet venni vagy azt kapod? -
Sydious #100 Ha van vkinek egy ures tarhelye akkor oda feltolom ha kell a crack,mert nekem nem ment:(
Syd -
Sydious #99 Jah... maj elfelejtettem:)
A csavar meg a gyuru meg a kaja meg az az olaj vagy mi a rka ...az mire jok????
mert ha befoglalok egy muhelyt vay ekszeruzletet akkor az gyulik-gyulik csak nemtom mire felhasznalni:(((
Soha sincs eleg penzem es epp szopok vele szal vki dobhatna nehany infot a cuccokrol ,hogy mire lehet felhasznalni oket.
Sydious -
Sydious #98 Na! nekem mar megvan a game es megy is rendesen!!! nem all le,semmi baja sincs. Megprobalom felrakni vhova azt a crackot amivel en jatszom es kilinkelem ide ha sikerul.
Sydious -
#97 van már normál krekk a gémhez egész zsir kis game csak kb 10-15 percenként leáll runtime errorral...kicsit idegesítő mert save pályák közepén nincs csak a végén van...
szal egy hosszú pályánál elég idegesítő tud lenni -
#96 Ezt hogy erted? -
Fireblade7 #95 Már hogyan jáccanék ha nincs a játékban normális mentés??? Ekkora f***ságot, h lehet ilyen játékot kitalálni... -
#94 Na ha' mivan? Senki sem jaccik vele? -
Coolfire #93 Most néztem ez a demóé. -
Coolfire #92 Vigyázkodj vele,mert asszem az a demó indítója.Egyet én a megagamesről szedtem le,és mikor indítom gyönyörűen írja a jobb sarokban,hogy demo version.A nogrp verziónak meg frankón megy a crackje se fmod.dll,se gangland.dll nem kell. -
Coolfire #91 A nogrp-s az jó,de tényleg elég szar,hogy még nincs az 1.2.1 patchez crack. -
#90 http://www.playground.ru/cheats/2188/
Innen szedtem le egy crackot kiváncsi leszek jo lesz-e ??? -
#89 melyikhez nem kell lehuzkalni a cdromot???Gangland.AlcoholClone-FTFiSO vagy a Gangland-NOGRP ?? -
Fireblade7 #88 Hi! Van már valahol crack az 1.2.1 patch-hez? Nem találom sehol. Így pedig nincs értelme játszani, h mindig újra kell kezdenem a pályát ha a vége előtt meghalok. Amúgy jó játék lenne. -
#87 Mi a külömbség a Gangland.AlcoholClone-FTFiSO vagy a Gangland-NOGRP között? Mind a kettő iso? VAgy a GPR rip lenne? -
Cepheus #86 Aha, elindul rendesen, nem kell kihúzni semmit -
#85 ez már elindul cd kábel kihuzása nélkülis?:) -
Cepheus #84 Hi!!
Megvan ez az új verzió. Műxik rendesen, minden oké, csak az a baj vele, hogy multiban nem enged joinolni lanon, mert invalid serialt ír ki. Ha valaki tudna bedobni pár serialt, nagyon megköszönném!! -
#83 Hát én a képek alapján "megveszem" azt egyszer megéri végigtolni szerintem. -
#82 csőztök nem tom érdemes letölteni a gamest igen v nem??? -
#81 2004-05-02
Gangland (c) MediaMobsters
31x15 MB
NOGRP
8.6 -
#80 ya -
#79 ja kevesen irunk, mert csak neked indul el a játék szerintem -
Joey #78 desokan írtok.. -
Joey #77 pedig tök ász lenne.... -
Joey #76 De mérnem működik a crack a multiplayerrel???? -
Joey #75 Fú de kész gamma..beszálltam a kocsiba, nem tudok egy fél utcát úgy előre menni,hogy ne menjek vminek neki..azért egy rögzített kamera ide nem ártott volna..összevissza mozog a játékban a kamera.. -
Joey #74 annyit írtam be,hogy Gangland crack..aztán egy 7 megás zipet szedett le.. -
Joey #73 dc++ on