46
-
#46 Tulajdonképpen agodásotok csepp a tengerben! Fejünkre eshet egy kisbolygó, kitörhet egy szuper vulkán, változhat a föld tengely dőlési szöge. A globális felmelegedés hatására a tengerfenékben felhalmozódót metángáz elpárologhat ami összességébe 10 fokkal emeli az átlaghőmérsékletet. Egy idő után a kontinens vándorlás miatt is lehetnek gondok, stb…!
Ne agodjatok minden úgy fog történi ahogy kell!
-
#45 ezt a témát dolgozta föl Lőrinc László is, a "Tizenhárom Kristálykoponya" c. sci-fi-jében -
Inquisitor #41 "A gyenge elpusztul.
Ha az emberek gyengék, hadd pusztuljanak."
Erre pont az EMBER cáfolt rá ... mint a legkevésbé erős élőlény, karmok, agyarak, bunda nélkül, pici, gyenge és lassú élőlényként a legkevésbé se lenne alkalmas a túlélésre.
De túlél. És civilizációkat építget ... vagy olyakor dönt romba. Átalakítótt egy egész bolgyót ... még ha nem is a legjobban, de a saját számára megfelelően. -
#38 Gratulalok! -
Jony #37 De ezt azért tisztázni kéne mindenképp! Most akkor a 800-as években volt a legnagyobb, vagy a múlt hónapban. Ráadásula arról szólt a cikk ha akkora lenne a mostani mint az a régi akkor elég komoly káosz lenne. Káoszról nem tudok tehát javitásra szorul a cikk. "A valaha észlelt"-Ez elég egyértelmü nem? -
Jony #36 Jólvan! Akkor most azt hiszem földhöz vágom a billentyűzetemet. -
Jony #35 Még csak cikk elejénél tartok de már van egy hiba. Most akkor ne a 800-as évekbe volt a loegnagyobb? Ha jól emlékszem múltkor pont ezen az oldalon volt erről egy cikk. -
SnatcH ala HSZ #33 Tesla legenda..:-) Spektrumon láttam róla pár hónapja egy filmet nagyon meglepő volt hogy ennyire előre ennyi dolgot föltalált, olyan dolgokat is amit még most sem értenek :) Nem tudom mi volt igaz belőle de nagyon érdekes film volt. -
#28 "mé' hova csapjon a WTC-be már nem tud. :o)
vagy inkább :o("
Mégis inkább :o) -
#27 Van erről egy film.
A Mag.
Az lesz, csak lassabban? :) -
mrzool #25 "már bocs, de más tudósok szerint a 200e év nagy baromság"
Jó, legyen. Nekem tökmindegy, nem értek a témához, én csupán szövegértelmezésben próbáltam segíteni az egyik kedves látogatónak. ENnyi, nem több. -
#23 már bocs, de más tudósok szerint a 200e év nagy baromság
nem mennek olyan gyorsan a dolgok az univerzumban -
#22 és akkor 100 millió év múlva, a Föld pólust vált, és megszűnik a mágneses védelme
már most rettegek... -
mrzool #21 Szövegértelmezési problémáid vannak? A gyakorira ez a mondat a válasz:
"A tudósok elméletei szerint ezek a fordulások átlagosan 200.000 évente zajlanak le."
Ezt hasonlítsd össze a Föld néhány milliárd éves korával, és döntsd el, hogy gyakori vagy sem. -
#19 ROTFL :DDD
azért 200 ezer évente hát nem is tudom még ha reinkarnálódik is akkor is elég hosszú idő :) -
#16 ennek nem örülnék. :) -
#11 mé' hova csapjon a WTC-be már nem tud. :o)
vagy inkább :o( -
#5 ed amúgy az komoly hogy gyengűl! és ez elég humoros mert ha eléggé elgyengűl akkor a hülyék el fogják lepni a világot!!! és ez komoly de ti csak röhögjetek nyugodtan! -
#4 -
#3 jáááj -
#2 jujénfélek