NFS - Underground Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AirborneRanger

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

[NST]Cifu

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

CELL StormBird
www.nfsándörgrándpont.hu

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

[NST]Cifu
Az ;-)

csum666
LÉCCI KÜLDJETEK 1 SAVEGAMET!!!
LÉCCI KÜLDJETEK 1 SAVEGAMET!!!

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

CELL StormBird
Nem szoltam....ATI Radeon 9800pro?

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

[NST]Cifu
4x AA és 16x AF

Gery1980
No, most egy nissamom van, lecseréltem a subarut😄

KG21
metálfényezés jön be nekem most:

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

CELL StormBird
Hányszoros az élsimítás?😊

az en kis sarkanyom:

[NST]Cifu
Itt egy korábbi kocsi, egy Focus:

Ez meg a jelenlegi kistigrisem, a kis RSX-em

Hehe...pöttyet lagos a rencer? 😊

DJ Skyline
most épp online játszom és félperce olyan volt hogy egy cseppet se szaggatot a játék nekem de azér a csávó egyik pillanatról a másikra úgy termett elõttem hogy nem láttam volna az elõzését!

Ez még nem annyira vészes, mert igaz, hogy 6/4 váltás de iszonyú 23:32 idõt mentem.
De aki már 20 alatt megy, az már szerintem gyanús!

DJ Skyline
ja olyat már én is láttam...volt egy ember aki (én a demot tolom még sajna) 21.90-es idõt ment...én meg hiába "Perfect Shift" hegyek...hiába a NOS eddig a legjobb idõm kb.24.24 volt

Egyszerû!!!
Akkor lehet, hogy egy idõre szüneteltetem, amig az EA vagy bárki be nem vezet valamit a cheat ellen!

en olyat lattam pl : elindulunk persze dragba mer en csak azt szeretem erre az ellen szepen elugral csak neztem ki a fejembol szabalyosan nagyokat ugrott egeszen a celig nem semmi volt

DJ Skyline
Startnál úgyelhúz 1-2 arc hogy nem is látod...te még csak épphogy beválltottál 3-as fokozatba...de õ már kb. a sínnél tart...lehet hogy bug volt...de akkor is...kilökdösnek aztán jön a totaled...stb...

Máris?
Miket csinálnak?

DJ Skyline
Zsu!Az nem baj,mert már megszoktam az ilyen "úgy is csak 1 féle képpen tudod megoldani"..."vagy a sokszerencsét...de úgyis beszopod" játékokat...
apropó csalás: Zsu említetted az online játékot! Na vigyázz majd ha odakeveredsz mert rengeteg a csíter,köcsög arcú!

Inkább csal a játék!

Blasta
Nálam no bug...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

DJ Skyline
pl..: olyanokat csinál a demo online hogy amikor valaki nagyobb sebességgel megy a startvonal felé-megáll..aztán a kerék még forog 1-2 másodpercig tovább

DJ Skyline
egyébként mennyire bugos a játék,..?
én a demot játszom még online és eléggé "bugzik"

AirborneRanger

AirborneRanger
Na nekem is eljéstül a gépem bát még nem valami csicsás 😄

DJ Skyline
lol....egyébként mennyire bugos a játék,..?
én a demot játszom még online és eléggé "bugzik"

KG21
most néztem, az összes választható hátsólámpa a Skyline-hoz iszonyúan bénán néz ki. Igazából nekem a stock tetszene, de ha azt rakom fel elvesz egy csillagot😞

DJ Skyline
OK....

KG21
de a többi sztem bénább, nekem ez tetszik.

DJ Skyline
Hallod KG szerintem nem rossz...csak nemkéne hátra a lexus optikás lámpa....

KG21

DJ Skyline
aki szeretne ötleteket az auójához annak ajánlom az oldalamat! http://www.gportal.hu/djskyline/
képek és linkek...linkek a cikkek alatt vannak!

DJ Skyline
engem az érdekel hogy-hogyan lehet a játékról videót készíteni azalatt amíg játszom...vagy milyen progival lehet ezt?

I.C.ram
Gyöngyház szineket, hogy lehet behozni? Felnire már sikerült gyöngyház szint berakni, de magára a kocsira sehogy sem tudok, pedig az összes festéket megvettem.
KG21
az enyém is majdnem pont ugyanilyen

gyraph
francba 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gyraph
AZ enyém most igy nézz ki és ennél már nem is lesz jobb, mert mindent megnyertem már. Valahogy a skyline az egyetlen auto a gémben amihez nem nagyon illenek a festések...meg talán az impreza.

http://gyraph.uw.hu/pics/mycar4.jpg

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Kaszi46
ugylátom eléggé hasonló az izlésünk😊)

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
sziazstok nekem igy néz kia adrágaszágom😊

*Posse*T.W.D*

Minek?

Nekem is!

csum666
plíz kéne savegam agyatok plííz

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Fefe
Ez sok mindenkinek bejött.

Fefe
Csináld ugy,hogy game uninstall majd fullba telepít és ne a cracjelt exe -re patchelj hanem arra amit a telepítésnél rak ki. Nekem így mûxik a mentés,multi stb.....

latod Zsu az a gaz hogy ez nekem is megvan es fagy a game !!! 😞((((((((((( aaaa pedig neten biztos kiraly lehet

honnan?

Feltöltöm neked, mindjárt szedheted!