NFS - Underground Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Ez meg a jelenlegi kistigrisem, a kis RSX-em

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
De aki már 20 alatt megy, az már szerintem gyanús!
Akkor lehet, hogy egy idõre szüneteltetem, amig az EA vagy bárki be nem vezet valamit a cheat ellen!
csak neztem ki a fejembol szabalyosan nagyokat ugrott egeszen a celig nem semmi volt 
Miket csinálnak?
apropó csalás: Zsu említetted az online játékot! Na vigyázz majd ha odakeveredsz mert rengeteg a
csíter,köcsög arcú!
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
képek és linkek...linkek a cikkek alatt vannak!

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
http://gyraph.uw.hu/pics/mycar4.jpg
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.