NFS - Underground Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unatkozol?

DJ Skyline
nem kell film...se sör...nem segít

La Hire
Sztem menj le pár üveg sörért és nézz meg egy filmet...

Még nincs teljesen kész, de már majdnem elkezdtük.... Okos pilóta alagútban nem katapultál...

[Walaki]D`Lair
LOÁL...😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DJ Skyline
jöhetsz mer mindenhol loálkodom

DJ Skyline

[Walaki]D`Lair
Hehh...de rég jártam erre...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Ja, és Drag, Drift, KnockOut, hogy ne legyen off!

DJ Skyline
nem vagyok otthon sajna...

ICQ?

Nem, csak bambultam ki a fejembõl!

DJ Skyline
ZSU is elment....

DJ Skyline
pont most lenne szükség valakire hogy megvígsztaljon de nincs senki...áááááááááá,,,,,,,,,,,,,,,kéne menni kocsmázni a haverokkal...

DJ Skyline
persze hogy tudom...

Nem akarlak elszomorítani, de tudod, hogy ez a "Maradjunk barátok" téma csak kamu.

DJ Skyline
nem dobott ki csak barátok maradunk,aztán lehet hogy késõbb majd folytatjuk...ki tudja...

Vagy kidobott?

Nem jött össze a jány?
Szegénykém!

DJ Skyline
és egy picit rossz a dolog de nem vészes.

DJ Skyline
nem tom...csaj van a dologban annyit mondok

Mi töürtént Veled?

Szerettem Veled versenyezni!

DJ Skyline
nem vagyok az...csak ez ma ilyen depis nap volt számomra...

DJ Skyline
merthogy?

😊 Ne legyél szomorú!

Nekem DE!

Pedig szerettem!
Nem csaltál, magyar voltál lehetett dumálni. NMagyon élveztem! Mind1. Ilyen az élet!

DJ Skyline
látom él a topik...egy óra alatt jól elbeszélgettem itt magammal...

DJ Skyline
szal ha én nem leszek akkor nem lesz nagy veszteségetek...

DJ Skyline
különben is én mindíg úgyis vesztettem melletted...

DJ Skyline
ja komoly...már nincs fenn....nem gondoltam volna hogy ennyire szerettél velem online nyomni...

CSOCSO
mivan???
mit nem tudsz? tedd easy re a draget.. aztán nyomd a gázt amikor kell.. meg válts jókor és kész is...
ne probáld meg az autot irányítani.. csak sávot tudsz váltani... egy jobbra gomb.. magátol egy sávot jobbra megy..stb
SEGÍTSETEK MÁR NE LEGYETEK ENNYIRE POFÁTLANOK!!!!!!!!!!!

PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN

CSOCSO
replay jo lenne.. hogy lessem a gyönyörû autömat meg minden.. sõõt az eddigi részek közûl itt lenne a legfontosabb!!
amugymg azé nincs hogy ne nézd visszamert egyértelmûen láthatóvá válnának ahogy csalnak az ellenfelek
Átvezetõ videók vannak, kevés, de van!
Lan majd lesz!
Replay minek?
Végignyomott autóval lehet quick race-zni! Bár alakítani nem és tényleg nincs értelme a lóvénak!

Nemár!!!
MIÉRT???????????
Kivel nyomom akkor online?

La Hire
Na végigvittem a game-t!! Több szempontból is érdekesnek találom ezt az arcade nfs-t! Véleményem szerint az elgondolás jó,csak a végkifejlet sikerült kissé magyarázatra szorulónak!!!

Elsõ és legfontosabb dolog a REPLAY!!!!
Na de gyerekek!! Hova tünt a szeretet? Nem nézhettem meg a "gyönyörû" autómat futam közben?
Második: Minek nehézségi fokozat ha a játék autómatikusan nehezedik az elvégzett pályák alkalmával, ráadásul a végén hyperszétcsalja magát?????
Harmadik: Hol a LAN????
Negyedik: Amelyik autóval megnyerem az underground módot miért nem játszhatok vele a quick race módban??? És végképp miért nem változtathatom meg?? Akkor minek a money???
Végül de nem utolsó sorban hol vannak a bejátszó és átvezetõ videók?????
Az a véleményem a srácok elsiették a dolgokat!
De majd lessz ezer pach meg mod és akkor funny-k leszünk!!!!
JÓ GAME-T MINDENKINEK!!!
Én újrakezdtem!!

Még nincs teljesen kész, de már majdnem elkezdtük.... Okos pilóta alagútban nem katapultál...

nézd meg a másik T-mát...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

hogy mentek át a drag pályán! szerintem nagyon nehéz!!!!!!!!!!!!!!!
segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!

PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN

Random_
na és azok az emberek akiktõl hallottál mit csináltak? nem játszottak vele tovább vagy találtak megoldást?

na jó nem kekeckedek pedig csak vissza kéne olvasni:

vagyis mégse írom le mert ez nem az a fórum tessék az ide vágó fórumba menni

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

DJ Skyline
cserélj op rendszert de most komolyan....nekem xp-m van és kifogástalan...elõtte 98SE volt és azzal is jól ment

Elõre is kösz!

és ne azt írjátok, hogy cseréljek oprendszert!

ja, win2000 alatt csinálja

Már sok embertõl hallottam és nálam is azt csinálja, hogy miután befejeztem egy pályát és a collect r??? gombra kattintok egyszerûen kilép a játékból. Tudna valaki valamilyen megoldást javasolni? Plííz

DJ Skyline
nekem ennyi volt az NFS..letöröltem...köszönök minden segítséget ötletet stb...
búcsúzom az NFS Fórumtól...
Üdv,
DJ Skyline

CSOCSO
nincs LAN%%%%%%%%%%%%%%%
robotnyk
La Hire
Hy all! Köszi a dicséretet és a lefokozást is!
Majd még küldök képeket.
legyetek jók játszatok sokat.

ranGer2
Ez nagyon durvás!!!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?