3032
Mutasd meg mindenkinek a legújabb verdád!
-
#2315 Harmadszorra is kijátszottam a játékot:
-
#2314 csa bazz nem enged fel az onlinera leszedem a patch de ugy emg nem jo nem tud a patchez valaki valami cracket? -
#2313 sorry, nem tudtam csatlakzani... -
#2312 tegnap hova a faszba tűntél aztán???:.. -
#2311 Nincsen replay! -
#2310 tegnap elrontottam egy 550ezrest, az uccso kanyarban :-/ -
#2309 Nekem tegnap sikerült az S2000 -el 285.231 -
Kacsa_ #2307 Nekem 39000 a rekord driftem. Hogy tudom visszanézni így utólag, vagy erre nincs mód? -
#2306 másik topicban olvass! -
#2305 majd én is megprobálom a hatoson, hogy mennyi megy... :) -
TwiceR #2304 a collect rewardos hiba! pls segicsetek -
TwiceR #2303 csao!!! nagy problemem van! nem müködik az undergound mode , (azt csinalja hogy elkezdem csinalni undergorund meode-t es megcsinalom felvételi versenyt, utana megveszem a kocsit, és ha versenyezni akarnék vele akkor kilép a játékból...) a quick race az jo! segitsetek LÉGYSZI!! PLS help me -
#2302 csa 2 ujjab drift rekodom van.
és a másik ami ugyan ez csak összesítve.:
-
#2301 Ezt kell nezni?
-
K@LoZ #2300 Ja, és a versenyt sem csaj indítja:(((( -
#2299 http://www.gportal.hu/djskyline/
Ott van alatta! -
K@LoZ #2298 hiába álogatod a grafcsit, mx kártyákon nincs se tömeg, se lámpafény, se gyorsulás efekt, de még az autó ablakán sem lácc át.....tudom, nekem is ez van:(((( -
loser #2297 és mi a cim? -
#2296 frissítettem az oldalamat.....a car pics alatt van egy The Fast and the Furious Toyota Supra kép csomag...nézzétek meg! -
#2295 Az összes grafikát pakold maximumra és minden lesz... Feltéve ha van hozzá géped. (Nekem tegnaptól van [eljen a Karácsony]) -
#2294 -
#2293 A bekapcsolásukkal próbáloztál már (options, grafix, costumize. Neon->árnyékok, emberek->crowds). :PPP -
#2292 Srácok!A legfrisebb drivert kell letölteni ahhoz h legyenek emberek a kocsim körül meg legyen Xenon fényem?Me most 2 hétig be kell érnem a Geforce 4 el!! -
#2291 Tudom, ezt maghyaráztam (vagyis próbáltam). -
#2290 gyerekeeeek.. ne viccelődjetek.. a crashfix arra van hogy a gamez ne szarjon be... -
#2289 Sajnos án is csak azt az oldalt tudom a pecs beszerzésre. Keress rá egy rekerősbe a javára, hátha kidobja a hivatalos oldalát, ahonnan leszedheted a telepítőt. -
#2288 A konkrétabb bizonyíték orosz nyelvű, ezért gondoltam inkább nem linkelem be...
Egyébként semmi kézzelfogható bizonyítékom nincs rá, és most már szerintem is csak elírták a 7wrz-en.
Megértéseteket köszönöm...
Még annyi, hogy mivel linuxom van, és még kezdő vagyok hozzá, nincs java támogatásom... Nem tudom letölteni, a hivatalos EaGames Patch-eket.
Nagyon megköszönném, ha az idáig megjelent patcheket elküldené nekem valaki a [email protected] e-mail címre.
Bocsi, hogy hülyeségekkel zavartam a fórumozást.
Cső! -
#2287 Plusz mióta konkértabb bizopnyítékot kértem tőle, rejtélyes módon hallgat. :-) -
#2286 Szerintem elírták a 7warezen... -
#2285 Meg linkeld már be azt a szövegrészt (pontos cím) ahhol olvastad, mert nekem a legújabb peccs ven fent és semmiféle törés nincs a szélvédőkön kívül. -
#2284 Majd ha mutatsz képeket, akkor elhiszem, de ez így még mindig LOL. -
#2283 Nézd meg a seven-wrz.uw.hu -n a játékoknál, hogy van CRASHFIX!
Egyébként, utánanéztem, és ha letöltöd az EaGames Update pack 1-2 -t, ( "http://www.eagames.com/official/nfs/underground/us/patch.jsp" ) akkor törnek a kocsik!
Ja és ne ugass le másokat, mert lehet, hogy te vagy a LOLLER!!! -
#2282 Juj ez fájt!!!
Soha nem fognak neked törni a kocsik. Amit meg említesz az nem CRASHFIX hanem CRACKFIX és az a játék feltörését javítja.
LOLLER! -
#2281 Cső!
Az a problémám, hogy nálam nem törnek a kocsik, csak a szélvédő reped... Úgy hallottam van erre egy CrashFix, nagyon kéne. Valaki megtudná nekem mondani, hogy honnan tudnám letölteni, vagy, hogy hogyan lehet beállítani a törést?
THX... -
#2280 c:\document&settings\all users\application data\
próbáld itt -
#2279 látom él a topik... -
#2278 Ki tudja megmondani hogy a játék hova teszi a savegame-ket? Mert reinstallálni akarom a windowst de nem akarom hogy elvesszenek a mentések! -
#2277 Akkor azt kell csinálni, hogy beváltasz köv sebességbe, majd ugye még csak az elején lesz a fordulat gyorsan visszaváltasz. Nem csak előre kell váltani állandóan, mintahogy az életben sem. -
#2276 nem akkor váltok.. de a lol az hogy amikor elrugaszkodom akkor még nem agyok sehol. de mikor földetérek akkor már a piros végén van:((((( -
#2275 kurva annyát...soha nem versenyzem Skyline ellen...