NFS - Underground Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Real Madrid - AC Milan Manchester United - Liverpool Arsenal - Chelsea
szánalmas???? neeeeem csak nem fogom leírni azt amit már 1000 leírtak elöttem egy kicsit olvass vissz a itt vagy ha nincs meg akkor a 2 fórumában vagy esetleg a garázsban.
ennyi!
mások sem valószínû hogy megint leírja ugyanazt...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
na mindegy majd megkerdezek mast ...
ja meg vicces is vagy ...
szanalmas ...
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Pls help me somebody !

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Szeretnék én is "motoszkálni" a kocsimon, de nem sikerül!
Miket szabad inportálni/exportálni? Én a "Textures.bik"-bõl a yokohoma skint vettem ki, photosoppal átszerkesztettem, elmentettem, de amikor visszaraktam és ki akartam próbálni, kicsapott a deskre, pont amikor megláttam volna a módosított skint!
Azokra a buktatókra lennék kíváncsi, amit az nfsunderground.ini.hu oldalon elfelejtettek leírni a FAQ-nál!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
. a történelmi hûség kedvéért meg kel ljegyeznem, hogy a 2995, 2999, 3005 és 3008 sz. hozzászólások Ti.E. Gathersw tulajdonát képezik. az anyázásokat kérjük a [email protected], [email protected] illetve a [email protected] mélcímekre elküldeni. köszönettel ATS: Peelova 😊Mail to: [email protected]

Mail to: [email protected]

01110000 01110010 00110000