152
Milyen CD/DVD lemez a jó, +/-,meg minden egyéb
  • BBking
    Régebben,3-4 hónapja írtam egy-két filmet sky-ra.Ezek a mai napik jól olvashatóak.Van olyan tapasztalat,hogy kis idő után ez is beszarik és hogy érdemesebb lenne átírnom igényesebb nyersre?
  • tajfun
    120ert mar Ridatat is kapsz.
  • CzKaresz22
    www.demostudio.hu

Fel kell híni őket s mondják az árakat 100db arita már 110ft/db!!!De van ritek,princo amit csak akartok...
  • steweee
    ugyan cd lemez érdekel, de sztem belefér a topicba. dvd-t tudok jót olcsón. arita 130ért, ritek g04 150. sztem nem rossz ár, főleg hogy nem kötegelt. viszont cd is érdekelne, ott milyenek a jó árak. miskolcon lakom, kellene vagy 50 db, memorex van 100-ért, ami jó, de van e valyon jobb. tok nélküli, természetesen
  • izb
    Ha most nincs,majd lesz!Nem véletlenül nem szitázták Riteknek!
    He he
  • marsu
    Nincs annak semmi baja csak 2 szeresen kell kiírni.

He he
  • Phat Smoker
    megbízhatóak, ha nem felejtik el feladni a küldeményt, akkor pár napon belül megjön a csomag :D
  • izb
    Jó is az!!Legalább a törvényeket betartod!24 belül magától törlödik:))
    he he
  • HellBurner
    a cd.wbteam megbízható ?
    Vidékre mennyi idő alatt küldik ki ?
  • tajfun
    falura jo az...
  • GAAMMEER
    nekem bőven elég a princo.85Ft 100as kiszerelésben.
    itt
  • marsu
    itt

RIDISC (RITEK G04) 120 perces írható DVD-R (4700 MB) 4x sebességü hengeres, tartó dobozzal, 25 darabos egységben.
    130/db

• Zodiac
    Hi!

Van 2 olyan lemezem, aminek a Manufacture ID-je: GSC002 ás SONY04D1, ez nektek mond valamit? Ha igen melyik a jobb?
    Thx

bYe
  • BaLeeX
    Nekem sem válaszolt.

Gondolom nem nagyon szorul rá, hogy emailekre válaszolgasson...

Hívd fel. Én nem hívom, mivel elég messze lakom szóval nem nagyon éri meg pestre menni dvd-ért. Most úgyis van egy rakat g03-am raktáron.
  • Xboxman
    milyenek az áriai?
    Mailjeimre nem akarodzik válaszolni neki...
  • Punker
    én is ezt vettem....
  • NeoMaN
    Hengeres, szitázatlan RitekG04-est kell venni. Boltban nem kapsz ilyent.
    Kérdezz körbe az ismerősöket, csak van 1 aki tud szerezni.
    450/db bruttó.
  • BaLeeX
    A metroban akciósan kapható XY (nem tudom a nevét hirtelen, de 500ft körüli áron vannak) lemezről mi a véleményetek? Használt már valaki? Mi a gyártója? Hányszorosan írható?
  • BaLeeX
    DVD-R(W) Vs. DVD+R(W)
    Közismert, hogy jelenleg kétféle írható DVD formátum próbálja meghódítani a piacot. A Pioneer köré szerveződött cégek a DVD-R(W), a Philips köré gyűlt csoport tagjai a DVD+R(W) formátumot próbálják az arcunkba erőltetni. Természetesen mindkét csoport végzett már teszteket korábban az olvashatósági szint (kompatibilitás) megállapítására és talán még természetesebb, hogy az egyes vizsgálatok során - minő véletlen! - mindig az adott tesztelést végző társulat saját formátuma bizonyult jobbnak. Hogy mik vannak! :-)
    A CDRINFO.COM most megpróbált objektíven a probléma mögé nézni, azaz kideríteni, hogy melyik írható DVD szabvány biztosít jobb kompatibilitást az asztali DVD-Video lejátszókkal, illetve a személyi számítógépek DVD-ROM olvasóival. Az eredmény igen szoros, bár kétségtelen, hogy - ebben a tesztben - a DVD-R(W) egyértelműen győzőtt: mintegy 92%-os kompatibilitást tudhat magáénak a DVD+R(W) korongok által felmutatott 87%- kal szemben.
    A legfontosabb tanulság azonban mégsem ez, hanem az a tény, hogy összességében milyen nagyot nőtt a lejátszó eszközök általános kompatibilitási foka az írható DVD lemezekkel az elmúlt egy évben (egy éve még kb. 60%-os támogatásról beszélhettünk bármelyik írható DVD formátumot vizsgáltuk is!). A részletes adatokért és információkért érdemes elolvasni a teljes cikket (sajnos angolul van).
    PPéter

--

www.cdgrab.hu
  • AndrewCB
    Mi a különbség a Princo 4XH és XP között????
  • jaker
    Plextor íróhoz mit ajánlotok, jó a Ritek? +-s vagy a --s a jobb melyiket viszi az asztali dvd,vagy viszi mind a kettőt? Melyik az elterjettebb?
  • BaLeeX
    Megtaláltam. Kérek egy kitűzőt meg egy zoknit.
  • Borg
    Marha nehéz megtalálni...
  • BaLeeX
    Melyik az?
  • Borg
    Nem kell még egy általános topic, arra van már.
  • BaLeeX
    Ja és mondjatok már olyan helyet is ahol normális áron lehet minőségi DVDket venni. Mert valahogy nem vagyok elájulva a metro meg a tesco kínálatával és a maguk 1000-2200-as áraikkal. A számtechboltokban meg nincs választék és még drágák is itt vidéken.
  • BaLeeX
    Ejj baszme. Már reggel gondoltam rá, hogy nyitok egy általános DVD író fórumot és akkor ott lehet dumálni mindenről, mert már van Rossz DVD lemez? Milyen DVD írót vegyek és most már DVD lemez topic is de inkább egy olyan kéne ahová mindenféle kérdések és észrevételek jöhetnek.

Már 3 fórumban tettem fel a kérdést pl. hogy mi a különbség a DVD-R +R és -RW +RW lemezek között és melyiket érdemes használni, értelmes választ még nem kaptam sehol (értelmetlent sem). Pedig azt tudom, hogy nem csak a jelölésben van a különbség, mert valahol már olvastam róla csak nem emléxem rá.
  • NeoMaN
    Írható DVD-k adatbázisa...
    Itt mindent meg lehet találni.
  • NeoMaN
    Igen, az Taiko Yuden vagy Ricoh alap...
  • NeoMaN
    Ritek.
    A többi jóval (Taiko yuden, Mitsubishi chemicals) itthon még nem találkoztam, de persze nem kizárt, hogy beszerezhető.
    Természetesen megfizethető (4-5száz/db), és jobb minőség mint a boltokban kapható 1000ftos csodák...