2121
Mit nézel a TV-ben?
-
Augustus Gigo #1041 me too:D -
#1040 baginacsa -
#1039 de hülye vagyok elfelejtettem!!! -
#1038 Batman Forever:)))) A BAtman és a Batman Return utáni rész még elmegy (ez a forever), remélem a többit nem adják le, mert elég bénák... ebben még van valami Gotham sötét világából... -
DecenS #1037 Ősz óta jóformán semmit se... -
Augustus Gigo #1036 XAKTÁK!! -
#1035 semmit... -
Augustus Gigo #1034 A sas leszállt -
#1033 "Élni és élni hagyni"???????????????????? Szerintem eléggé gyengusz fordítás ez a Live and let die után....
Ez a JB film címe... -
K.András #1032 Mindentudás Egyeteme -
Gandibá #1031 James Bond -
Augustus Gigo #1030 Jonnie Bravo -
Augustus Gigo #1029 tart még átkapcsolok akkor:D -
#1028 sport1-et, most lesz az nba action -
#1027 duna tv, Hecseki
nosztalgia rlz. -
Augustus Gigo #1026 Tökre indy JOnes kalapja van a freddynek:D -
Augustus Gigo #1025 "szuper grafika"freddy -
Augustus Gigo #1024 Azt bírom hogy ez a rész a freedy halála, de aezután még van pár rész illetve a freddy vs jason aminek megint nyilt befejezése van, szal húzzuk , mint a rétestésztát vagy mi van? Jasonről nem is beszélve... -
Augustus Gigo #1023 Na nézem a freddy halálát, véresnek tűnik:D -
Augustus Gigo #1022 Teljes mértékben igazad van:D -
#1021 végén az elnök, mint kis puszipajtás, már úgy veri a faszát a nép fejére, meg kézcsók janikám mennyél bele a szuper ionágyúba, dejóvagy sok szerencsét:)
ami kurva szar volt még, amikor megjön a hülye csávó a repülvel,h ogy neki van mgé rakétája, és akkor így a semmiből előkerül, egyből levágja az ide passzoló monológot, indenki új reménnyel telik meg, a hazafiság, és becsület a zebmerek szívét elárasztja, de nem nem nem emgy rakéta úristen mi elsz most, jajj fel kell áldoznom magam, 3 perces csatasíkítás, amíg az ágyúba repül, az ufo felrobban, 3 vadászgép a tűz morajlásából még kivágódik, a báziosn újjonganka az emberek, a szomorú fiú fájdalma,t de örömöt érez, és büszkeséget.....:DDDDD
jajj amerika bazzeg:))) -
#1020 épp ez a baj vele:) -
Augustus Gigo #1019 volt benne dráma, akció, romatika, humor -
#1018 tipikus amerikai film, azért néha jókat röhögtem :P -
Augustus Gigo #1017 PL? -
#1016 Én láttam, egész jó szvsz -
#1015 fú de rossz ovlt ez a film, ezek a szöveek, és arcok amiket levágtak áááh -
Augustus Gigo #1014 nagy arc votl az a napszemüveges szakállas csákó, olyan redneckféle. Szövege nem sok volt de teccett a filmben:D -
Augustus Gigo #1013 jaja -
#1012 looooooool, ez mekkora volt a filmben, amikor a csávó belevezette a repülőgépet a lézer közepébe: HELLÓ FIÚK, ITT VAGYOOOOOOOK -
Augustus Gigo #1011 EZ tök star warsos votl a vonohoroggal -
Augustus Gigo #1010 Motherrussia! -
Augustus Gigo #1009 Britek mit keresnek irakban? -
Augustus Gigo #1008 Világ hackerei egyesüljetek!
-
Augustus Gigo #1007 nemtom, ma láttam vhol, hogy letölthető, bennem is felmerült a kérdés, hogy leszedjem-e -
#1006 1ébként a mag-ot látta valaki? látványos, nézhető film? -
Augustus Gigo #1005 én is amjdnem beírtam vmit, de vártam:D -
#1004 erre vártál, mi? :) hogy beírjak valamit -
Augustus Gigo #1003 nemis!! -