Technikailag is lehetséges az arcátültetés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arról még nem írt senki, hogy mi lesz a halottal. Mondjuk elég dúrva ha pl õ meg megkapja a másik arcát...a rokonok vajon mit szólnának hozzá??? vagy ha nem kapja meg.
Képzeljük el a ravatalozót, amint a kép és a halott nem egyezik...brrrr
Bár valószínüleg ilyenkor nem nyitnák ki a koporsót. Ha egyáltalán eltemetnék. Lenne még rajta pár hasznos dolog...
Képzeljük el a ravatalozót, amint a kép és a halott nem egyezik...brrrr
Bár valószínüleg ilyenkor nem nyitnák ki a koporsót. Ha egyáltalán eltemetnék. Lenne még rajta pár hasznos dolog...
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Akinek serult/deformalodott arca van annak az eletet hozhatja vissza egy ilyen mutet. Szerintem hiba lenne elvetni. Minimalis empatia is eleg hogy belassa az ember.
Ha emberekre mûködik, biztos megy állatokra is. Az a baj, hogy egy vicces párosítás sem ugrik most be... 😞
nekem james dean arca kell!!!
\"Life is around you and in you.\"
ja, ezt már megint a bûnözõk meg a terroristák fogják a legtöbbet használni 😞
ez érdekes dolog. mintha egy filmre emlékeztetne amiben nicholas cage és a msik faszi neve nem jut eszembe. 😊 mindegy lényeg elég komoly. másik faszin fent van egy haverod feje, és mésza gyerekedel az úton és jön szembe, és mondod a gyerekednek így nézett kia keresztapád mielõtt meghalt. 😄
Nem a lényeg, hanem a fontos!
az arcfelismerõ rendszereket egy komolyabb színházi maszkkal is becsaphatod 😊
Álljon meg a menet!Honnan veszitek, hogy ugyanazzal az arccal fogtok találkozni egy ilyen arccsere után?Egy arc jellemzõinek sok-sok összetevõje van.Kezdve a a koponya formától a mimikán keresztül a hajviseletig.Tehát valószínûleg egy ilyen arccsere után csak nyomokban hasonlítana az illetõ az eredeti személyre.Az Ál/Arc c. filmben bemutatott hajszálpontos azonosság csak fikció.
utana pedig jonnek a mozgas felismero rendszerek
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.
Face\Off
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.
A hír azt sugallja hogy valójában már végre is hajtottak sikeres operációkat. Ami azt is jelentheti, hogy a rendkívül költségesen kifejlesztett személy(arc) felismerõ rendszereket a kukába lehet hajítani.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
viszont ha beleegyezett, és van egy ember, aki az arcán nagyon sulyos égési sérüléseket szenvedett, és igy ezután a mütét után lehetõséget kap a normális életre (nem bámulja mindenki az utcán, villamoson, akárhol), akkor lehet hogy megéri, nem ?
"A technika magába foglalja az arcizmok és a bõr eltávolítását a halott donorról, majd átültetését egy másik személyre."
Boáá. Belegondoltatok hogy ez mivel jár? Magyarul ha "le akarod cserélni az arcodat" a te arcizmaidat is eltávolítják. Az arcizmok alatt pedig már a koponya van(lehet rosszul tudom). Én okádnék ettõl a látványtól, képzeljétek el hogy ott van elõttetek egy lélegzõ ember, és az arcáról le van marcangolva minden, látszik a koponyája..
Soha ne értettem hogy az orvosoknak honnan van gyomruk ehhez.
Boáá. Belegondoltatok hogy ez mivel jár? Magyarul ha "le akarod cserélni az arcodat" a te arcizmaidat is eltávolítják. Az arcizmok alatt pedig már a koponya van(lehet rosszul tudom). Én okádnék ettõl a látványtól, képzeljétek el hogy ott van elõttetek egy lélegzõ ember, és az arcáról le van marcangolva minden, látszik a koponyája..
Soha ne értettem hogy az orvosoknak honnan van gyomruk ehhez.