Kitörlődött minden levelem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gladiator
megint eltûntek. zsír

Dutch Flander
Akkor fingom sincs. Én The Bat!-to használok. Semmi gondom vele...

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

ms outlook

Dutch Flander
Az attól függ, hogy mit használsz levelezésre...

nekem másfajta kérdésem van. hogy lehet lementeni az emaileket wincsire, hogy win reinstall után meglegyenek?

Vorpal
örülj neki ..nekem folyton magamnak kell kitörölni mindet

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

KRi2
POP3 szerver neve: postapop3.prim.hu
erre

lll l ll lllll l lll ll

Dutch Flander
Köszi. Így még boldogabb vagyok, hogy van!

Taranov
Igen, én is hallottam errõl, hogy király volt.
Bár így, hogy pénzbe kerül, nem nagy szám, mert a pannonnál is van havi 500-ért, ebben az ingyenesség volt a poén szerintem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Dutch Flander
Nekem a fõ postafiókom a Westelnél van. Hátránya csak annyi, hogy 1MB tárkapacitása van, ami olyan modemes felhasználók esetében, mint pl. én nem is nagy hátrány. Elõnyei viszont, hogy kapok SMS-t új levél érkezésekkor és ingyenes a használata. Persze ha valaki ezekután szeretné a Westel szolgáltatásait igénybevenni azt ki kell hogy ábrándítsam, merthogy idéntõl már elõfizetéses ez is. 3 éve kötöttem meg az akkor még 0 Ft-os szerzõdést.

Taranov
Hát nem tudom, én nem szívesen használok ingyeneset, mert mindig tartok az adatvesztéstõl, amibõl igazi károm nem származik, de nem kellemes.
Szóval a freemailt a mailboxszal, a prímpostával tudom összehasonlítani, és ezek közül a freemailen jött a legtöbb spam, illetve pif kiterjesztésû fájlokkal terjedõ vírus. A mailbox volt a leglassabb, a prímposta aránylag korrekt volt, de nem találtam pop3 elérhetõséget.
Pedig az fontos, mert a webes felület elég elviselhetetlen szokott lenni .

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

mikike
nem éppen, szevasz

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Én az egon-t használom. Semmi bajom vele.

Taranov
De freemail a leggagyibb. Szvsz.

Taranov
Na, szerintem egyezzünk ki abban, hogy minden ingyenes szarabb, mint a legtöbb fizetõs, de azért használhatóak.
Ez igazságos így szerintem 😊

valóban
csinálsz egy fiokot, másnap ránézel és van benne többtucat spam

Használd a hotmail-t. Az ugyan angol nyelvû, de az jó.

Live your life like it\'s your last day...

CSOCSO
én megtaláltam 2000 es leveleimet a kukában!!! errõl ennyit. náha kicsit elegem van a freemailbol. mert néha lassú mint atom. néha az outlookon keresztûl nem akar bejelentkezni de amugy jo teljesen
Gladiator
na, visszajöttek a leveleim

gyraph
Én meg pont most hagytam ott a freemail-t 5 év után, mert az utóbbi idõben rendszeressen nem kaptam meg a leveleimet, de sajnos az én leveleim egy része sem hagyta el a postafiókot. Ezen kivül a beléptetési idõ néha elképesztõ volt.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Match
Én már legalább 6 éve ugyanazt a freemail címet használom, és eddig sohasem volt gondom vele.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Gladiator
minden bozonnyal

traXion
Gladiator: Biztos azért, mert nem tudsz helyesen írni!

Hehh.. freemail jobb mint a primitívposta, ráadásul outlookban használom a freemailemet.. mi az hogy nálad fagyott? 😊

Gladiator
na, de amikor freemailom volt, akkor soha sem kaptam meg a leveleimet, állandóan lefagyott, minden szar.

Blasta
Már a neve miatt is. :-DDDD
A mostani történeted meg épp azt bizonyítja, hogy NEM JOBB a freemail-nél, ugyanis az én leveleim még nem tûntek el :-DDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Gladiator
mért primitív? jobb mint a freemail

Blasta
Anyázni.
És verni a fejed a falba, hogy miért ilyen PRIMITÍV :-D szolgáltatónál kreáltál több postafiókot :-DDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Gladiator
A primposta.hu-n van több email címem is, de az összes kitörlõdött az összes levél. másnak is? mit lehet ilyenkor tenni?