Kitörlődött minden levelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
erre
lll l ll lllll l lll ll

Bár így, hogy pénzbe kerül, nem nagy szám, mert a pannonnál is van havi 500-ért, ebben az ingyenesség volt a poén szerintem.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Szóval a freemailt a mailboxszal, a prímpostával tudom összehasonlítani, és ezek közül a freemailen jött a legtöbb spam, illetve pif kiterjesztésû fájlokkal terjedõ vírus. A mailbox volt a leglassabb, a prímposta aránylag korrekt volt, de nem találtam pop3 elérhetõséget.
Pedig az fontos, mert a webes felület elég elviselhetetlen szokott lenni .
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ez igazságos így szerintem 😊
csinálsz egy fiokot, másnap ránézel és van benne többtucat spam
Live your life like it\'s your last day...
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A mostani történeted meg épp azt bizonyítja, hogy NEM JOBB a freemail-nél, ugyanis az én leveleim még nem tûntek el :-DDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
És verni a fejed a falba, hogy miért ilyen PRIMITÍV :-D szolgáltatónál kreáltál több postafiókot :-DDDDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"